- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблемно и упорито акне ..за жалост
Здравейте!Казвам се Петя и съм на 15 години от Пловдив.Нова съм в този форум и се надявам да ми помогнете.Използвам всякакви продукти на Гарниер ,Нивея и тем подобни ,но няма никаква разлика в сегашния ми вид.Цялото лице ми е в пъпки и не мога да го изчистя.Ползвала съм Акне Аут,Акне стоп,Розова вода,дори и рецепта като тази -Върху хляб слагам мляко ,чакам докато се изцеди-30 мин ,след това прибавям в чашата половин сок от лимон+готовото вече мляко+белтъка на яйце +1 лъж.глицерин-тази маска е на лицето ми 30 мин,а след това я махам с хладка вода.Маската я ползвам в продължение на 2 месеца по един път на седмица.Надявам се в този форум да ми помогнете ,докато не е дошла учебната година.В ново у-ще съм ,защото кандидатствах след 8 клас.Сега ще съм 9.Благодаря предварително!![]()
П.П пробвала съм и бадемови трици ,които също не помагат ,за жалост....(
Ох отиди на дерматогол. Ще види положението и ще ти предпише продукти, не такива гарниер ами истински![]()
Както казах и в предишната ти тема: отиди на дерматолог. Ще ти предпише подходящо лечение с подходящи продукти. САМОЛЕЧЕНИЕТО ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ВЛОШИ НЕЩАТА. Недей рискува и прави неща на собствена глава, за да не си изпатиш.
Душице златна,не че нещо,но така НЯМА ШАНС да се оправиш.
Като искаш да ти се оправи лицето до 15 септември още утре иди до личния си лекар и си вземи направление за дерматолог.
Иначе само ще се тормозиш,ще си даваш парите и на 1 учебен ден ще си в същото положение,както и сега.
Успех!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дерматолог! Имай предвид, че ако е на хормонална основа, първо трябва това да оправиш, иначе няма да ти помогнах кремчета и т.н.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.