Здравейте първо
Значи имам няколко въпроса.. знам, че тук има хора, които се боядисват/къносват и могат да ми отговорят на въпросите, моля за помощ
Значи от известно време си мисля да се направя с черна коса /естествения ми цвят е тъмно кестеняв/...
вчера се престраших, но разбира се избързах и го направих преди да съм си отговорила на някои въпроси.. малко след дъжд качулка, но все пак е добре да знам
значи КЪНОСАХ СЕ.. с черната къна на Арома
въпросите ми са Как пада къната - развномерно или от корените към върховете и за колко г/д време.. др-я въпрос е ако се опитам да си сложа кестенява къна, ще ме хване ли изобщо в/у това черно.. как мога по-бързо да си върна стария цвят на косата, когато преценя, че вече не искам черен цвят..? и още един въпрос, ако сложа сега боя отгоре, какво ще стане? ще стане на петна или пък боята няма да хване? ако се сетя още нещо ще ви питам..
а първоначалната идея беше не да стане катранено черна косата ми, а просто по-тъмно, почти черно, затова решх с къна, но тя пък косата ми стана катран.. LoL плс отговорете ми на въпросите, който е запознат