.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Lightbulb Моля,за помощ и мнение!!..

Хей,приятели... в тези ранни часове ви моля за мнение и малко помощ. Преди два дни си сложих обичка на устната отдолу. Отвътре самата обица е едно голямо топче. Но от вчера забелязвам ,че докато спя и нали устните ни са леко набръчкани - това топченце някакси ми се подпъхва в самата устна отвътре и почти се закрива... Като говоря или като се усмихна или просто като го бутам ,топченцето отвътре си излиза цяло няма никакви проблеми,но се тревожа дали това изобщо е нормално така да се закрива и то в устната...аз ще се обадя на лекаря ,който ме пробива следобед,но дотогава ако имате мнение,моля споделете го... Благодаря предварително!
    Ето снимка на топченцето отвътре
    http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BE...r:11,s:0,i:103
    Последно редактирано от peoplealways.leave.9 : 08-02-2012 на 06:34

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    местя темата в правилния раздел.

Повече от фен Аватара на mechone
    Това отвътре не е топченце |-(...И да, нормално е да ти влиза, все пак дупката е прясна и устната ти е подута... Докато спадне ще е така, споко. Нормално е, не се притеснявай.

Еми именно,защото не знам точно какво е за това постнах и снимка ) Ами четох,че може да е и защото обицата е къса,но просто се притеснявам да не би да ми зарастне така и тогава ще се получи кофти...
    Последно редактирано от peoplealways.leave.9 : 08-02-2012 на 09:35

Повече от фен Аватара на mechone
    Еми не , споко. Играй си повечко с нея, но не прекалявай! Избутвай я навътре , за да излиза от дупката ти. Прави го през половин-1 час и нямаш грижи.

Аз и без това го правя,значи ще продължавам...дано се оправи,благодаря ти много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си