.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Вчера

Hybrid View

Вчера

Здравейте! Не мислех скоро,че ще пиша за такава тема, но.. По принцип смятам,че едно момиче е когото да прави секс около 17 годишна възраст.. Махаме ги теориите ми, защото им изневерих. Така де, почти на 16 съм и вчера правих секс с приятеля ми - В.(на 17г.) Връзката ни е сериозна и общо взето затова му се доверих. Мх, първия път ме заболя доста, но след това болката беше по - малка. Нямаше кръв и ала бала. След акта,учудващо не бях никак притеснена,докато не видя,че В. се е замислил нещо.. и откачих. И от там се почнаха теориите за бременност,което ми се вижда доста странно,поради причината,че той не е свършвал в мен и стана по - спокоен,а сега мен ме хвана нещо ;дд Не знам,сигурно ще ми се качите на главата, но отначало не мислехме да стигаме до края и се понатискахме без презерватив, но нямаше никакъв контакт тогава.. Може би, затова се е притеснил.. И затова се притеснявам аз.. Май това беше ;дд Сега ще оставя мислите ми затова във форума и мисля да се отърва от тази идея,която ми се струва невъзможна.. ;д Благодаря Ви
    Лек ден! : )
    Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...

Мда, нормално е да се притесняваш в началото дори когато се пазите. Просто ползвайте презервативи и проблем няма да има А относно натискането--няма шанс

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Добре, де, мама му стара, що не се образовахте по тази тема и чак тогава да тръгнете да правите секс? Иначе няма опасност от забременяване. И той надали за това се е притеснил, ако има елементарна сексуална култура.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Добре, де, мама му стара, що не се образовахте по тази тема и чак тогава да тръгнете да правите секс?
    !!!!????
    ЗАПОМНИ : ЩОМ НЕ Е СВЪРШИЛ В ТЕБ,НЯМА КАК ДА СИ БРЕМЕННА.
    БЕЗ КОНТАКТ НЯМА НАЧИН ДА СИ БРЕМЕННА.
    Спокойно,нищо ти няма.Обаче вземете прочетете нещо,образовайте се преди да започнете да водите полов живот.Наистина е много важно да знаеш с какво се захващаш,а и сте на по 16-17 предполага се,че трябва да имате поне елементарна сексуална култура.Няма да ти се качвам на главата,просто ти давам някои съвети,които могат да ти спестят големи главоболия.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Само не разбрах и в теб ли беше без презерватив?

Повече от фен Аватара на mechone
    Винаги след първия път го има момента на притеснение от бременност. Питаш ли ме мене когато след първия път ми закъсня седмица и половина. Откачих !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си