Ами аз предложих- концлагер ..
.. не сега сериозно.. ами може би нещо като в Китай, за да се намали прираста им.. защото да ти кажа в моя град се виждат повече цигани по улица, отколкото българи.. или пък да им се намалят помощите.. защото мизерно съществувание, при което можеш да осъдиш държавата е под 1 лв. на ден.. а те получават над 1 лв.. нека да ги оставят с минимума.. или пък да им спират тока като не си го плащат (това най много ме дразни.. ние им плащаме тока мамка му).. да си плащат водата.. ако не искат да плащат данъци над салмите си да ги изгонят от Бг.. защото не плащаш ли данъци, не си никакъв гражданин.. а като не са, да се махат..
.. може да се постигне със стачка.. е има опасност да стане гражданска война.. ама все още са по малко от нас.. а и на мене не ми се живее в общество , в което съм роб на деградирали хора, защото като такъв се чувствам в тоя тъп град.. дето като чуят от къде съм и ме приравняват с тях.. и не само това ами трябва и често да слушам по улицата как някакъв си мазен мангал ми подсвирква и ми вика "ни знайш ко ти мислъ"..
.. не аз не искам да живея в такава България.. решението - хващам калашника и мама им ебавам..