.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: BB крем

Супер фен Аватара на musS

BB крем

Здравейте, може ли някой да ми препоръча BB крем, който все пак да покрива горе-долу и да е за мазна кожа ако може.
    Знам само за този на гарниер и този на мейбълин http://cdn.madamenoire.com/wp-conten...e-BB-Cream.jpg
    тези, които са ползвали- споделете мнение или ми препоръчайте някой, моля ви

P.S. Видях темата за крема на гарниер, но там пише само за него, а аз искам мнения и за други марки

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Аз мислех, че в България има само този на Гарниер.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Добре, защо просто не си вземеш на Афинитон фдт-на в тубичката ? - лек е, но със сигурност има някакво покритие по-добро от ББ крема, а и е на същата цена. Аз на тези кремове не им разбирам много смисъла или поне не на тези, които се предлагат в България. А те са само тези двата, които знаеш и ти.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Най-добре си вземи този - http://tinypic.com/r/157nfd3/6 . Пише ,че е за комбинирана ,до мазна кожа. И мисля ,че покривноста му е същата като на този ,който ти си споменала. Иначе други ,които са добри са например на Clinique, Estee Lauder, Smashbox Camera Ready BB Cream, но не съм сигурна дали ги има в България, а ако ги има ще са на по-високи цени от тези на Мейбълин и Гарние.

Супер фен Аватара на musS
    Goddess- имала съм го фдт-на на афинитон, личи си, че имаш нещо на кожата и седи нереално някакси, за тва и не го ползвам вече.. а този на гарниер за мазна кожа на каква цена е ?

П.С lovelywords - всичките изброени отгоре ги има в сефора за по 30-40 лв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си