.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Преди време имах същия случай само дето не харесвах друг,а просто не исках да съм с момчето.То не бяха филми как си режел вените,как щял да се хвърли от еди-кой си етаж и пр.Е,в крайна сметка уж го преживя някак и още е жив и здрав,ама ще ме помни цял живот,както и теб това момче.За жалост такъв е живота,понякога нараняваме другите за цял живот,за да бъдем ние щастливи...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Не знам, просто се страхувам. Но и момчето, което харесвам се познава с "приятеля ми". Виждал го е как се е бил напил, когато сме били разделени. Страх ме, че ако го зарежа ще вземе да създава проблеми на момчето, което харесвам!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от maybylove Виж мнението
    Не знам, просто се страхувам. Но и момчето, което харесвам се познава с "приятеля ми". Виждал го е как се е бил напил, когато сме били разделени. Страх ме, че ако го зарежа ще вземе да създава проблеми на момчето, което харесвам!
    А това е ясно...Трябва да си готова да поемеш рисковете. Престани с това чувство за вина,не може винаги да угодиш на всички,твоето щастие също е важно.Няма смисъл от изкуствено поддържана от съжалението връзка.Това не помага на теб,а него само залъгва!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си