- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Написаха ми акт ?
Вчера стана едно нещо, и взеха че лепнаха и на мен акт, задето съм нямал лична карта. Не се разчита нищо, наще не знаят. Трябва ли да се плаща нещо и ако не платя какво може да стане ?
До колкото знам, ако не го платиш 1 година се анулира.
Доколкото знам се плаща. Най - добре уведоми родители си за случилото се, те ще знаят какво да направят.
Зле си , моето момче.Спомням си като на 16 се разкарвах пиян по дискотеки и се прибирах и ме спираха за провереки.Измисляш нелепа история - как си отивал до аптеката , обаче си видяла п риятелка и те е поканила да пиете и си попрекалил малко.В комбинация с мн амог и нагло държание , кукуте винаги насират и не искат да си сложат проблем на главата.Може да оспорваш акта , обаче сигурно си тъпичък и не си писал възражения
С молив?! До колкото знам, ако не е с химикал актът е невалиден. Ама не съм сигурен.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ми значи го фърлям![]()
Maни не го хвърляй, че и аз не съм 100% сигурен. Немаш ли некой приятел в полицията? Или некой приятел с приятел в полицията? Да питаш. Ама си спомням за друг такъв случай за акт написан с гумичка и, ако не се лъжа, някой беше казал, че така е невалиден. Може и да се бъркам![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ами върви де ... Нищо няма да ти стане ако отидеш и загубиш 20мин. от безценното си време
И с какъв акъл си излязъл без лична карта?! о.О
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ми не знаех че ще стане така... досега не ми е трябвала
Подписвал ли си се? Без лична карта на кво ти е писал акт!?
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Принципно е така всяка глоба има срок на давност.. и от кат примерно за превишена скорост ако не я платиш 1-2 години изтича.. Но ако ти се наложи да правиш нещо в КАТ и не си платил глобата те задължават 1во да я платиш ..
да казаха ми да се подпиша на нещо дето и аз не знам за кво е...