.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

срам ли ви е :P

Всеки е пазарувал от онлайн магазин в интернет...някои го правят системно, други не са чак толкова пристрастени. Даа..обаче толкова много неща съм си харесала и искам да си купя, но СУПЕР МНОГО ме е срам от доставчиците . Като звънне на вратата някое симпатично момче, направо си глътвам граматиката. Всички ми се струват симпатични...що е мъжко сигурно защото съм много срамежлива...а изобщо не ми отива да съм такава! Защо толкова ме е срам, мамка му. Не ядат хора xD. Вие срамувате ли се? Имали ли сте изцепки?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това е като да те е срам от касиера в супермаркета. Ти пред всичко мъжко ли червиш бузи?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

да...почти

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Нещо си се разгонила...

Banned Мега фен
    абе глупости.. точно от тях ще ме е срам... и аз съм супер срамежлив човек,но все пак...... тогава накарай някоя приятелка да ти поеме поръчката.. даваш нейния адрес,даваш на нея пари да плати и готово..

винаги съм разгонена, но не е в това проблема. Срам ме е от всички мъжки...това не е нормално . Аз не си падам по красавци...харесвам всички мъжки, че дори им лепя етикети "този става за една вечер". Ама това е само като остана насаме със себе си...иначе и дума не мога да обеля. Как да превъзмогна срама си омг...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Като спреш да се лигавиш и превземаш "омг"...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

fuckkk13 не мога да накарам приятелка...на 18 съм, как ще карам приятелка, не съм малка, трябва да поема отговорност и превъзмогна тоя срам. Никога не съм била интимна с момче и това със сигурност е една от причините да ме е срам толкова.

Banned Мега фен
    тогава темата ти какво прави в тоя раздел ? и като си голяма се вземи в ръце.. имаш мисленето на 13 годишна..

"омг" го пиша по навик...не се прeвземам, нито съм някоя лигла, просто наистина много ме е срам, не знам защо така.

fuckkk13 темата ми е просто за забава...и исках да разбера дали има и други момичета, които се срамуват.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bitchplease Виж мнението
    fuckkk13 темата ми е просто за забава...и исках да разбера дали има и други момичета, които се срамуват.
    колкото и да ти е за забава има други раздели.. особено проблемите ти с мъжкото съсловие не са за козметика и диети...

ех, много сме отворени. Хубаво тогава, нека модераторите ми преместят или заключат темата

Banned Мега фен
    не се отварям просто може да мислиш малко,а и както сама каза годинките ти не са малко така че... и дам,вземи се в ръце... момиче на твоите години да има такъв проблем не е на добре..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не, те се срамуват от мен.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Омг! Или ти си много зле или темата ти е ебавка.
    Разбирам да си си поръчала анални играчки, че да те е срам, ама това са дрехи...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

fuckkk13 Знам, че не е, но ако започна да обяснявам причините за това, вече можеш да ме упрекваш, че темата не е за този раздел.

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Не разбирам какво има да се срамуваш от тези полу-идиоти. Поръчвала съм 2-3 пъти неща от интернет и винаги нещо се е обърквало, веднъж един от куриерите се развика, че ми носи книгата "Кльощавата кучка" още преди да успея да му отворя и така целият вход чу какво точно ми доставят.Може да има симпатични момчета, но мозък нула.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не пазарувам от online магазини дрехи и подобни неща. Но принципно нямам никакви проблеми. Не ми пречат. Не ми и допадат. Не ме е срам.

PS: Излез навън и си купи от реални магазини.
    Като толкова те е срам.

Явно наистина си много срамежлива.
    Аз не се срамувам. Но пък и не съм попадала на млади и красиви доставчици.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Не,изобщо не ме е срам.Даже се базикаме като нямам подложка за подписа хах

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Кво толкова се срамуваш
    Носят ти дрехи, не ...
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

да преди като видех някой готин си глътвах езика но вече започнах да флиртувам с тях

то пък един разговор можеш да водиш с куриера... страшен направо чак срам да те хване
    еми като не можеш да помолиш приятелка помоли МАЙКА СИ тя да приема доставките ти
    или за да не идва до врата ти искай примерно да ти го доставят до офис на еконт

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Аз доста дрехи си пазарувам от нета, особено ако нямам време да отида до някой мол.
    И си намирам точно дрехи по моя вкус и без това съм някакъв адски суетен на тема дрехи
    И доста време ми спестява също..
    Азис - Хоп [music]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си