- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- срам ли ви е :P
Всеки е пазарувал от онлайн магазин в интернет...някои го правят системно, други не са чак толкова пристрастени. Даа..обаче толкова много неща съм си харесала и искам да си купя, но СУПЕР МНОГО ме е срам от доставчиците. Като звънне на вратата някое симпатично момче, направо си глътвам граматиката. Всички ми се струват симпатични...що е мъжко
сигурно защото съм много срамежлива...а изобщо не ми отива да съм такава! Защо толкова ме е срам, мамка му. Не ядат хора xD. Вие срамувате ли се? Имали ли сте изцепки?
Това е като да те е срам от касиера в супермаркета. Ти пред всичко мъжко ли червиш бузи?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да...почти![]()
абе глупости.. точно от тях ще ме е срам... и аз съм супер срамежлив човек,но все пак...... тогава накарай някоя приятелка да ти поеме поръчката.. даваш нейния адрес,даваш на нея пари да плати и готово..
винаги съм разгонена, но не е в това проблема. Срам ме е от всички мъжки...това не е нормално
. Аз не си падам по красавци...харесвам всички мъжки, че дори им лепя етикети "този става за една вечер". Ама това е само като остана насаме със себе си...иначе и дума не мога да обеля. Как да превъзмогна срама си омг...
Като спреш да се лигавиш и превземаш "омг"...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
fuckkk13 не мога да накарам приятелка...на 18 съм, как ще карам приятелка, не съм малка, трябва да поема отговорност и превъзмогна тоя срам. Никога не съм била интимна с момче и това със сигурност е една от причините да ме е срам толкова.
тогава темата ти какво прави в тоя раздел ? и като си голяма се вземи в ръце.. имаш мисленето на 13 годишна..
"омг" го пиша по навик...не се прeвземам, нито съм някоя лигла, просто наистина много ме е срам, не знам защо така.
fuckkk13 темата ми е просто за забава...и исках да разбера дали има и други момичета, които се срамуват.
ех, много сме отворени. Хубаво тогава, нека модераторите ми преместят или заключат темата![]()
не се отварям просто може да мислиш малко,а и както сама каза годинките ти не са малко така че... и дам,вземи се в ръце... момиче на твоите години да има такъв проблем не е на добре..
Омг! Или ти си много зле или темата ти е ебавка.
Разбирам да си си поръчала анални играчки, че да те е срам, ама това са дрехи...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
fuckkk13 Знам, че не е, но ако започна да обяснявам причините за това, вече можеш да ме упрекваш, че темата не е за този раздел.
Не разбирам какво има да се срамуваш от тези полу-идиоти. Поръчвала съм 2-3 пъти неща от интернет и винаги нещо се е обърквало, веднъж един от куриерите се развика, че ми носи книгата "Кльощавата кучка" още преди да успея да му отворя и така целият вход чу какво точно ми доставят.Може да има симпатични момчета, но мозък нула.
Не пазарувам от online магазини дрехи и подобни неща. Но принципно нямам никакви проблеми. Не ми пречат. Не ми и допадат. Не ме е срам.
PS: Излез навън и си купи от реални магазини.
Като толкова те е срам.
Явно наистина си много срамежлива.
Аз не се срамувам. Но пък и не съм попадала на млади и красиви доставчици.![]()
Не,изобщо не ме е срам.Даже се базикаме като нямам подложка за подписа хах
Кво толкова се срамуваш
Носят ти дрехи, не ...
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
да преди като видех някой готин си глътвах езика но вече започнах да флиртувам с тях![]()
то пък един разговор можеш да водиш с куриера... страшен направо чак срам да те хване
еми като не можеш да помолиш приятелка помоли МАЙКА СИ тя да приема доставките ти
или за да не идва до врата ти искай примерно да ти го доставят до офис на еконт
Аз доста дрехи си пазарувам от нета, особено ако нямам време да отида до някой мол.
И си намирам точно дрехи по моя вкус и без това съм някакъв адски суетен на тема дрехи![]()
И доста време ми спестява също..![]()
Азис - Хоп [music]