.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от bitchplease Виж мнението
    Всеки е пазарувал от онлайн магазин в интернет...
    Оф така като почнат да обобщават някои! Всеки бил пазарувал от интернет. Ами ще извиняваш, ама не е така. Аз лично никога не съм си пазарувал от нета. И много хора НЕ са ако искаш да знаеш!

И като те е срам от доставчиците ти го казаха по-горе - не пазарувай онлайн.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Трябва да опиташ ставаш като пристрастен ..
    Лично почти всички мой приятели са си поръчвали някакви неща от интернет не говоря само и единствено за дрехи!!
    Азис - Хоп [music]

Една приятелка, като имаше рд...и BFF-то и реши,вибратор да и взимаме.Питаш ли ме мене,малко детенце, в Sex shop, го навряха. Преди да влезем, голям срам, но като влезнахме продавачката,няк'ва супер печена,препоръча ни продукти,говори си с нас.
    Не се притеснявай, на тях това им е работата. И по странни неща са носили от потници и тениски. А ако е някой... печен, по флиртувай с него,на 18 си все пак!

Проблемът ти явно е като цяло с мъжете, че те е срам от тях. Имаш някакви комплекси или нещо, което те тормози. Помисли си какво е и гледай да си в мир със себе си, иначе няма да стане. На 18 не е нормално да се държиш като 13 годишна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си