Обяснение:
Можете да ползвате каквито си искате лакове..
Слагате основен лак(изберете си вие цвят-аз използвах син) и изчакайте да изсъхне добре(в противен случай ще се разлепи и ще стане грозно-аз изчаках един ден)..следтова изрежете тънки лентички и ги залепете в каквато си решите форма в/у нокътната плочка..отгоре минете с друг цвят лак(аз ползвах кафяв) колкото пъти се наложи(зависи от самият лак) ..изчакайте малко и отлепете..получава се страхотно и е мн лесно..можете да ползвате тиксо,лентички за френски маникюр-всичко!
Обяснение:
Вземете чаша с вода,сипете няколко цвята лак 1 в/у др(гледайте да го правите сравнително бързо),залепете отстрани на нокътя си тиксо,така,че да не достигне лак до пръстите ви,а само до нокътя.
Потопете пръста си във водата и махнете излишният лак от водата с помоща на клечка за уши ДОКАТО ПРЪСТЪТ ВИ Е ВЪВ ВОДАТА!
изчакайте около 5 мин и махнете тиксото..ако има по пръста ви лак-почитете го с лакочестител и клечка за уши.
Много е просто..лакирайте нокътната плочка,изчакайте да изсъхне..сложете отгоре топ лак и поръсете с акрилна пудра,или перли за декорация.отгоре минете с още 1 слой топ лак и сте готови!
Обяснение:
Сложете основа за лак,изчакайте да изсъхне..след това вземете някоя непотребна гъбичка и мацнете лак в колкото искате цветове..с потупващи движения посредством гъбичката нанесете лака.
Отгоре сложете топ лак и сте готови!
Обяснение:
Вземете избран от вас цвят лак(напр червен,но може и др) и клечка за зъби..преди това нанесете контрастен цвят лак и изчакайте да изсъхне.капнете малка капка от лака в/у лист или фолио и посредством клечката за зъби направете горната част на сърцето..след това с обикновенната четка на лака забълнете сърцето..
Обяснение:
вземете няколко цвята лак и игла.
Направете каквито желаете черти в края на нокътя..докато не е изсъхнало,разнесете по покацания начин с иглата
Обяснение:
Нанесете някакъв цвят лак и изчакайте да изсъхне.След това отрежете малко листче,отгоре във формата да е назъбена..поставете го най-отгоре,така че назъбеното да е към нокъте..по останалата повърхност нанесете лак(в сл.-зелен)..с тънка четка му сложете очички и уста
Ако имам време после ще сложа още.
Ако искате обяснение за нещо-пишете тук или на ЛС