Здравейте и от мен Исках да ви разкажа една история, мен и за едно момче което обичам изключително много дори и да не го заслужава. Казвам се Теодора на 17 години съм. Преди една годин по същото време започна всичко. Тогава ходех с едно момче , но се разделихме понеже замина да работи в Лондон, а връзка от растояние не е връзка - мое мнение ! Както и да е.. След една седмица с една приятелка се качихме на село и тоава точно се падна събора там и излезнахме с приятелите ни там. На вечерта дойде едно момче на име Велин той също е на 17 . До тогава аз не го познавах, но се оказа, че бабите ни и дядовците ни са от едно село и са приятели. Запознаха ни и започнахме да си говорим с него много. Той тогава ходеше с едно момиче. Започнахме всяка седмица,всеки ден през лятната ваканция да излизаме и на 28.08.11г. пак бяхме излезнали компанията и нямаше къде да се съберем, и решихме да се съберем в нас. Аз и той и още двама наши приятели заедно тръгнахме към вкъщи и по едно време той ме хвана за ръката и ме целуна,въобще не очаквах! След това цяла вечер се целувахме, гушкахме и т.н. След тази вечер всичко започна. Не мина много време и се влюбих в него, с течение на времето го обикнах. Опознахме се твърде бързо и твърде добре, следователно започнахме да се караме много . Той все още не се разделяше с приятелката си и аз се чувствах като любовницата,въпреки че той ми обясняваше колко съм важна за него че вече към другата, няма нищо с нея е защото тя го заплашвала че ще се самоубие и такива глупости .. Абе детска история ! Започнахме да излизаме постоянно в продължението на 5 месеца бях едва ли не ''резервата''. Един ден поговорихме и ми каза , че ме обича и че иска да е с мен. След разговора ни една седмица след него той се раздели окончателно с другото момиче. Но след това пак поговорихме и решихме , че ще е по - добре да сме приятели само , защото бил гадняр и знаел че напиел ли се е ще ме нарани и нямало след това да може да ме погледне в очите а не искал да ме загуби и аз му казах нали ок щом това искаш ще уважа решението ти . Ноо ние няма как да сме просто приятели той ме ревнува от всички мои приятели момчета, постоянно налита на бой , звъни ми да излизаме, като се видиме винаги продължаваме с целувките и гушканията просто някак си не можем да се гледаме отстрани само като приятели супер объркано е. Обичам го супер много каквото и да стане , ще го обичам казала съм му го , но вече не съм сигурна дали на него му пука за мен и дали все още ме ''обича'' както твърди. Нормално е да се караме от време на време, но в останалото време съм наистина много щастлива с него. Не сме имали сексуален контакт , но дойде ли му времето съм напълно сигурна в него и знам че ще е внимателен и нежен. Искал е разбира се да го направим, но аз съм девствена все още и ми е каза,че когато съм готова и искам тогава, нямало да ме кара на сила, за което изключително му благодаря! Най- вече за разбирането. И така, може ли вашите мнения , съвети ! Благодаря ви предварително