Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
И защо го е казал това за напиването? Смисъл обяснил ли ти го е .. Това само не го разбирам.

Иначе - абсолютно явно е за чувствата ви един към друг. Вече друг е въпроса, че на мен ми мирише на страх.
Все пак е приключил друга връзка наскоро, няма значение имало ли е чувства или не. Връзката си е връзка. Това е ангажимент, по един или друг начин ограничава свободата. Мисля, че иска малко да поостане сингъл. Разбираемо е от една страна.

Моя съвет е да почакаш малко. Но наистина малко. След примерно 2-3 седмици, месец ли, де да знам, му кажи, че искаш да сте заедно. Притисни го малко, ако наистина иска да е с теб ще се съгласи. Ако ли не .. Значи никога не го е искал.

Той скъска с онова момиче февруари месец, но тогава се скарахме супер жестото и не си говорихме два месеца някъде ... ии едва през май започнахме отново да си говорим,да се виждаме,чуваме и т.н. Относно пиенето обяснил ми е , че като се напие става друг човек ( което наистина е така в лошя смисъл за жалост ) ии вече незнам дали искам да съм с него прави ги едни такива.. Всичките ми приятелки ми казват не си заслужава,наранява те,махни го , ноо някак си иманещо в него което ме кара да не го оставя. С мен когато сме заедно се държи уникално - няма спор ! Но напие ли се .. даже веднъж като се скарахме съм му казвла и да потърси няква помощ с този алкохол не се понася !! И не се шегувам ..