- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хораа помогнете мии.. спешно е! :(
Значи имам втора дупка на ухото от някъде Март месец и съм си сложила една сребърна обица със силиконов винт. Тази обица с винта я сложих точно на 1 Май ( дотогава бях с медицинска обица ) и след като я сложих стоях с нея до сега. Вчера се опитах да я махна, но не стана. Силиконовия винт е станал твърд като камък и не помръдваа.Дупката ми постоянно набира гной и понякога тече дори кръв. Искам да си махна обицата, но не знам как. Моля ви помогнете мии.. дайте ми някакви идеи с какво да го махнаа..
П.С. обицата е на една приятелка и трябва да и я върна вече.![]()
Последно редактирано от miminka992 : 08-02-2012 на 14:35
Мен ако питаш отиди на лекар.И с кой акъл не си махаш поне за 1 минута обицата от ухото от 4 месеца?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Отиди по-добре на лекар
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не се опитвай да си махнеш обицата сама,по-добре отиди на лекар.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
^ Съгласна съм.
Ще вземаш да дърпаш, сучиш, мучиш, и ще си разраниш ухото.
Като си си правила втора дупка,никой ли не ти е казал,че обиците (били те медицински или не) трябва да се раздвижват и промиват,за да не зарасне обицата за ухото и да не гнояса...?! На моя приятелка не й бяха разяснили и винтчето й се срасна с ухото и й го рязаха.Отиди на лекар,за да махнат обицата и да промият раната,за да не се инфектира още повече.
Не нее. Дупката вече не ми гноясва и кърви от 10-тина дни. Нито ме боли вече нито нищо. Станала ми е съвсем нормална. Нито обицата или винта ми се е сраснал с угото. Обицата ми се мърда без проблем като на първите дупки. Винта също ми се върти. Просто проблема ми е, че не иска да се махне. Нещо се е закрепил адски много за самата обица. Това ми е проблема. Пробвам се да го дърпам, но не става и май наистина ще трябва да ходя на лекар.![]()
Йеййй.. ^_^ Успях да си махна винта. И благодаря за мнениеята ви. Темата вече може да бъде заключена.![]()