.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Кръв от носа....

Окей...... би ли ми обяснил някой на какво точно се дължи, от какво точно се получава и има ли начин да се избегне или най-вече излекува теченето на кръв през носа? тревожи ме ужасно много на последък и се чувствам много некомфортно. ...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Здравей ами аз имам същия проблем но като започнах да се лекувам и що годе ми мина. Ами това че ти тече кръв от носа се дължи на факта че имаш слаби капиляри и аз ти препоръчвам да си взмеш едни много готини хапченца Рутаскорбин.

Не знам за хапчета, но съм чувал, че по някакъв начит ти изгарят капилярите в носа и спират да кървят.

Едит: Абе по-добре бари при личния лекар да ти да те прати на специалист уши-нос-гърло, по-добре от колкото да питаш из форумите

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Абе ясно ама за какво да й горят капилярите после да неможе да помирисва тва онова аз препоръчвам тези хапчета изпитал съм го и знам какво е \/ \/ \/

zna4i az imah sa6tiq problem kato bqh po-malka....gorili sa mi kapilqrite no ne mi pomogna i smeq da kaja 4e o6te si imam obonqnie sled tova pih razni hap4eta i ve4e ne mi te4e no vse pak idi pri li4niq si lekar toi 6te ti kaje kakvo da pie6 koga i tn aide kasmet ti pojelavam

ами една моя фр. имаше същия проблем, но като малка-неиния беше-слаби капиляри-и твоя може да е същия!По-добре сподели с майка си и тя да те заведе на лекар

има 2 решения или пиеш хапчета или ще трябва да ядеш храни богати на желязо като черните дробове макар че ги мразя на вкус ...
    Rammstein 4ever

Град
    Велико Търново
    И аз преди имах мн слаби капиляри. Течеше ми сиг по 15тина минути, ужасно много и цялата ставах в кръв, абе беше мн гадно...Гориха ми капилярите и от тогава кръв не ми е текло от носа Какви са тези глупости, че няма да имаш обоняние Пих тези хапчета рутаскорбин още преди да ми горят капилярите, но не помня да имаха голям ефект, пък и аз не ги пиех постоянно абе най-добре върви да ти изгорят капилярите, не е болка за умиране. Успех

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Кръв от носа....

Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Окей...... би ли ми обяснил някой на какво точно се дължи, от какво точно се получава и има ли начин да се избегне или най-вече излекува теченето на кръв през носа? тревожи ме ужасно много на последък и се чувствам много некомфортно. ...
    ПОЛ?!

ВЪЗРАСТ?!

Кръвно налягане?!

Килограми&ръст?!

Купих си хапчетатa "Рутаскорбин" и ми казаха че трябва да ги пия 3x2 но колко време трябва да ги приемам за да има ефект седмица??месец??

Мега фен Аватара на teenems
    аз знам ,че може и от слаби капиляри !аз също имам такъв проблем ,но вече не е толкова чест

Преди [3-10годишна] много често ми течеше !от слънце и ако някой ме ущипе по носа или просто ей така !Ужасно е

Сега :Вече когато ми тече кръв от носа винаги има събран сесирек ,който трябва да издухам за да спре да ми тече и спира ! също съм и храчила сесиреци !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Велико Търново
    има си лекари за тая работа
    Руса кукличка

Ми аз докато плувах миналата седмица ми потече.Дори не съм усетил.Така, че е капиляр, но се поразрови из нета.

Мега фен
    Град
    София
    Високо налягане при подрастващи...токаво нещо не съм чувала!

Някой спомена Рутаскорбин. Това и аз съм го пила. Ако не ти се занимава с лекари- витамин С и калций. Това е в основата и на тея хапчета. При мен проблем беше, че не ми се съсирваши кръвта, та ми биха и инжекции за съсирване. Но основният проблем бяха чупливите капиляри.

Вчера пукнах капиляр!Много кръв имаше,за пръв път ми се пука капиляр.След като спря нямаше и 20 мин. и майка ми ме заведе в УНГ (Уши,нос,гърло) там ми сложиха един тампон (10 сантиметра някаде ) и се прибрах.След 4-5 часа не издържах и махнах тампона(беше много гадно) и не ми тече кръв.Вече 2 ден съм наред.Аз съм на 13 години, висок съм 1.77( доста съм висок) не съм някав дебелак по скоро съм корав.Тренирам футбол,не ми е текло кръв на тренировките.Нямам високо кръвно.Питам кога ще зарасне тоя капиляр и дали ще трябва горене,макарче доктора ми каза че не трябва горене?

моя проблем е , че кръвта ми се съсирва нормално даже бързо но ми тече кръв от няколко дена по 3 4 пути ден даже като спя какво да правя може ли да имам немия

Супер фен Аватара на ccdesigns
    да не е ти идва мензиса през носа бе?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си