- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кръв от носа....
Окей...... би ли ми обяснил някой на какво точно се дължи, от какво точно се получава и има ли начин да се избегне или най-вече излекува теченето на кръв през носа? тревожи ме ужасно много на последък и се чувствам много некомфортно. ...![]()
Не знам за хапчета, но съм чувал, че по някакъв начит ти изгарят капилярите в носа и спират да кървят.
Едит: Абе по-добре бари при личния лекар да ти да те прати на специалист уши-нос-гърло, по-добре от колкото да питаш из форумите![]()
zna4i az imah sa6tiq problem kato bqh po-malka....gorili sa mi kapilqrite no ne mi pomogna i smeq da kaja 4e o6te si imam obonqnie sled tova pih razni hap4eta i ve4e ne mi te4e no vse pak idi pri li4niq si lekar toi 6te ti kaje kakvo da pie6 koga i tnaide kasmet ti pojelavam
ами една моя фр. имаше същия проблем, но като малка-неиния беше-слаби капиляри-и твоя може да е същия!По-добре сподели с майка си и тя да те заведе на лекар![]()
И аз преди имах мн слаби капиляри. Течеше ми сиг по 15тина минути, ужасно много и цялата ставах в кръв, абе беше мн гадно...Гориха ми капилярите и от тогава кръв не ми е текло от носаКакви са тези глупости, че няма да имаш обоняние
Пих тези хапчета рутаскорбин още преди да ми горят капилярите, но не помня да имаха голям ефект, пък и аз не ги пиех постоянно
абе най-добре върви да ти изгорят капилярите, не е болка за умиране.
Успех
![]()
ПОЛ?!Първоначално написано от Bolt_f
ВЪЗРАСТ?!
Кръвно налягане?!
Килограми&ръст?!
Купих си хапчетатa "Рутаскорбин" и ми казаха че трябва да ги пия 3x2 но колко време трябва да ги приемам за да има ефект![]()
седмица??месец??
аз знам ,че може и от слаби капиляри !аз също имам такъв проблем ,но вече не е толкова чест
Преди [3-10годишна] много често ми течеше !от слънце и ако някой ме ущипе по носа или просто ей така !Ужасно е
Сега :Вече когато ми тече кръв от носа винаги има събран сесирек ,който трябва да издухам за да спре да ми тече и спира ! също съм и храчила сесиреци !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
има си лекари за тая работа
Руса кукличка
Ми аз докато плувах миналата седмица ми потече.Дори не съм усетил.Така, че е капиляр, но се поразрови из нета.
Високо налягане при подрастващи...токаво нещо не съм чувала!
Някой спомена Рутаскорбин. Това и аз съм го пила. Ако не ти се занимава с лекари- витамин С и калций. Това е в основата и на тея хапчета. При мен проблем беше, че не ми се съсирваши кръвта, та ми биха и инжекции за съсирване. Но основният проблем бяха чупливите капиляри.
Вчера пукнах капиляр!Много кръв имаше,за пръв път ми се пука капиляр.След като спря нямаше и 20 мин. и майка ми ме заведе в УНГ (Уши,нос,гърло) там ми сложиха един тампон (10 сантиметра някаде) и се прибрах.След 4-5 часа не издържах и махнах тампона(беше много гадно) и не ми тече кръв.Вече 2 ден съм наред.Аз съм на 13 години, висок съм 1.77( доста съм висок) не съм някав дебелак по скоро съм корав.Тренирам футбол,не ми е текло кръв на тренировките.Нямам високо кръвно.Питам кога ще зарасне тоя капиляр и дали ще трябва горене,макарче доктора ми каза че не трябва горене?
моя проблем е , че кръвта ми се съсирва нормално даже бързо но ми тече кръв от няколко дена по 3 4 пути ден даже като спя какво да правя може ли да имам немия
да не е ти идва мензиса през носа бе?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."