.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Мнение

Мнение

Здравейте,
    Днес с моята приятелка тъкмо започнахме да правим секс и видяхме ,че по гумата има кръв лекичко.Спряхме.Последно и дойде на 15ти миналият месец,сега го чака отново около тази дата.Винаги сме го правили с кондом,дори не съм я докосвал с онази си работа там(без кондом;д).След секса ги проверявам дали изпускат , здрави са. Ta , от какво може да е ? Имам един леко счупен нокът , нещо да съм я разранил ... .Споделете какво мислите , възможно ли е толкова да избързва и да е менструацията или..
    Здравейте приятели!

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Понякога не идва точно на същата дата, възможно е особенно ако е по-малка да й избързва.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Възможно е цикъла й да е подранил. Или просто, както сам каза, да си я разранил. Спокойно.

аха , благодаря ви . ами тя каза ,че има леко неразположение в корема плилично на това преди менструация .учудени сме ,защото е толкова скоро .
    Здравейте приятели!

Добре де, продължава ли да тече, че да е менструация? Или е само това, което е било по презерватива?

Да.продължава. Малко ,но да .
    Здравейте приятели!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Или си и направил раничка и тя кърви, или и е дошъл цикъла.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ръчкал си я със счупен нокът?! Потрес!!! Иначе аз мисля, че трябва да има много нередовен цикъл за да й дойде сега. А раничката не е шега работа и е по-добре да отиде на лекар, че току-виж се оказало със счупения нокът да си и вкарал някаква инфекция... Успех.

Повече от фен Аватара на mkio
    Възможно е просто да е в овулация. Някои жени кървят по малко. А и по груби изчисления тя се пада именно сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си