- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не иска сексуална връзка с мен ...
Здравейте)
Проблема е в това, че от доста време вече съм с гаджето ми, но той не иска никаква сексуална връзка с мен.... Иначе се разбираме приятно ни е един с друг, но това ме побърква.... той дори не си го надървя като е около мен ...... Какво да правя?
Говори с него. Тук няма хора с уменията на баба ти Ванга!
А той какво ти казва по тоя въпрос?
Кажи нещо повече де..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На колко сте? Колко е това "доста време"?
За първи път ли ви е.. на теб, на него?
Може да се притеснява.. Обсъждали ли сте тази тема?
Правила ли си нещо за да го надървиш?
Може просто да не го привличаш?
Знам ли.. хахаха
Аз съм на 17 той е на 18 ... и не ние за първи път смисъл и двамата сме били с други, но не и един с друг..... и говорили сме на тази тема по-точно аз говорих той мълчеше и нищо не каза... И како ли не съм се опитвала да направя... А ние сме заедно от около 6 месеца...
По-хубаво ли щеше да бъде ако те използваше само за секс, както правят повечето?
Той нормален ли е?
Ти хубава ли си?
Не се заяждам. ^_
4XCOKИ
4XCOKИ
Еми не съм идеална, но може да се каже че съм хубава... слаба съм, руса съм .... незнам.... А и не съм казала, че искам да ме използва само за секс, но просто ми е чудно защо не иска, а той не иска да говорим за това ..
Изнасили го! ^^ хаха
сериозно
ако се дърпа, значи му има нещо ^^
Едит: Наистина, като се натискате/целувате какво следва?
4XCOKИ
Аз съм си мислила да го изнасиля![]()
Ами като се натискаме и вече стигаме малко по-бизо така да се каже до секс той се отдръпва и отива до тоалетната например или да си сипе вода ... просто става и тръгва на някъде ...
Пази се за сватбата момчето. Малко останаха мъжете с принципи -.-
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
ама ти сигурна ли си, че той не е девствен?
4XCOKИ
Познавам няколко негови бивши .. и едната която ми е приятелка от много години ( не се мразим защото аз съм тръгнала с нейния бивш... добри приятелки сме ) и след като и се оплаках тя ми обесняваше как той е правил секс с нея .... и на мен ми стана още по-тъпо
Нещо има тука .. Добре, само това ли куца в отношенията? Какво става с другото - споделя ли ти, сигурна ли си, че има чувства към теб .. Сега се сетих за нещо ( не се засягай, само мисъл е), мислила ли си дали няма друга мацка, от която да получава това, което не иска на теб да даде? Аз не се сещам за никаква нормална друга причина .. Не ми се вярва да си нито няква вещица, нито пък нещо друго да не ти е наред ..
Говори направо с него, без да увърташ....
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Притисни го, докато не си признае. Може да има някаква инфекция или да страда от болест, за която го е срам да каже.
Друга причина аз в момента не се сещам.
И спря да се върти за миг земята..
Това определено не е нормално. Седни и поговори с него като голям човек. Не може да продължавате така. Освен ,ако той няма физически проблем, заболяване, не виждам друга причина?!
maDamn
Разговор на 4 очи най-добребез да спестяваш,увърташ,карай направо
Може би просто не го привличаш сексуално о.О
Иначе вече ти казаха - говори с него!Бъди настоятелна и не му позволявай просто да стои и да мълчи ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Щом викаш, че дори не си го надърввя, 100% е гей и ходи с теб, за да заблуждава другите. А "бивашата му" сигурно не иска да издава тайната.
Мани че и аз съм си мислила че може да е гей .... а и опитвала съм се да говоря с него не става той не обелва и дума а не е да не му давам шанс говоря си най спокойно но той не казва нищо или сменя темата .... и мисля утре вече да си поговорим много сериозно .. а и да може да има неква болест .. може да е всичко ... ще пиша утре кво е станало