- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Eдин въпрос
Представете си, че сте на безлюден остров и нямате какво да ядете. Всяко нещо, което намерите ще е отровно. Разполагате с 2 мъртви тела, които знаете, че са чисти. Единият е негър, другият - бял. Негърът е едър и ще имате за цяла седмица, а белият за 2-3 дни*. Имате право да изядете едно от телата. Кое би било?
Последно редактирано от Claymore : 08-02-2012 на 16:10
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
белият за 2-3 дни или 2-3 седмици ;д
nigga stole my bike
дни, поправих го
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ще си поръчам китайско
Creative Technologie
Щом ще имам за цяла седмица ще си хапна от негъраА ако хапвам по по-малко и по-нарядко може да ми стигне и за малко повече. :3 Канибализъм. Сънувах, че съм циклоп.
nigga stole my bike
Бих предпочела изобщо да не избирам да ям хора, но все пак бих избрала негъра. Ще мога да оцелея, колкото се може повече. Па, може за седмица да се намери решение , за да се върна в страна, в която ще имам хляб и подслон.
При положение, че вероятно на тоя остров ще е топло, а месото няма да издържи дълго, бих изял белия, защото негрите са жилави (от много бягане от полицията), а белия ще е по - крехък.
n00bs
Изяждам белия и погребвам негъра като бял човек -.-
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Няма да ям никой, по дяволите O_O Който и да изям ще умра рано или късно тъй чи...
<3 d(ˆˆ)b
Ще карам на фотосинтеза ,както си знам и ще оцелея ,докато ме намерят!
maDamn
до 3 дни си умряла поради липса на вода
n00bs
Разбира се че белия... все пак аз съм страшен расист (Не ме съдете!-личен избор....).
ще консервирам и двамата в солена морска вода...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
MOJE LI NQKOI DA MI IZPRATI LINK NA TAZI REKLAMA PO FOXLIFE DETO SE PEE DIM DA ME NQMA I EDNI MACKI TSNCUWAT :d blagodarq predlwaritelno