- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сексът непосредствено преди менструация
замислих се днес по следната тема и не можах да си дам логичен отговор . ситуацията е следната .. извършва се сексуален акт , не безопасен ! със всичките си рискове... и няколко часа (1-2 часа примерно) след него на момичето и идват червените гости .. та въпроса ми е възможна ли е бременност или щом има цикъл няма опасностмерси предварително
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Редовен цикъл или не?
Иначе принципно мисля, че риск има само при нередовен цикъл. При редовния не би трябвало да има проблем, тъй като овулацията няма как да съвпадне с деня на менструацията.
Риск като си в цикъл няма (само при гореспоменатия случай, когато М и О съвпадат)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ама урината не тече от там
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
С пикаене не става, щото не изтича от там. С менструацията изтича. Няма нужда от притеснения.
Още малко и ще кажете, че и с измиване под душа не става...
Последно редактирано от Chacho : 08-02-2012 на 23:57
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Един от начините, за предпазване освен прекъсването, е миене под душа, да. Ама е несигурен и не вярвам разумни хора да разчитат не него. А за менструацията - вече се каза, че ако съвпадне с овулацията е възможно...ако има отделена яйцеклетка съответно, което значи, че изтичането също не е вариант.
Едит: А и има жени, които са забременяли по време на менструация. Вероятно на общия фон не са толкова много, но не са и 1-2...Защо не им е изтекло ?
Последно редактирано от Goddess : 08-03-2012 на 00:15
^Шегувах се. Разбира се, че е неразумно.
И аз все се чудя за този прословут 'един(два) ден преди менструацията', защото искам веднъж да пробваме и без презерватив, но пък и да съм сигурна че няма да има последствия..Иначе съм с много точен цикъл.![]()
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3
Чачо е най -съксесфул тролът,който имам честа да познавам![]()
maDamn