.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Мисля се за грозна

Здравейте . На 12 години съм и винаги съм се смятала за грозна ! Имам пъпки и белези , най - слаба съм от целия клас (34 кг.). Не съм много висока - 1.50 м. . Нямам никакво самочувствие и не общувам с много хора . Имам малко приятели , но истински . Сега съм за 6-ти клас и съученичките ми са по- високи и едри от мен . Знам че има още много време да раста , но това ме притеснява . Никога не си правя снимки , защото дори и да ми кажат , че съм красива аз пак продължавам да се мисля за грозна ...
    Моля за съвет !

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Супер малка си, за да се чувстваш така. Чела ли си приказката за грозното пате?

И аз на тези години изглеждаха и се чувствах така. Може всъщност да съм изглеждала различно но да съм се чувствала така... все още не знам. Но някак си след 1-2 години нещата се оправиха. Един познат доктор ми обясни че хормоните в пубертета освен че ни действат да полудяваме леко, ни променят изцяло визията, метаболизма и заради това са пъпките, неравномерното израстване на тялото спрямо други органи, измазняване на косата включително и теглото. Но всичко се нормализира към 15-16.

Ако оставим това - не мисли че си грозна защото ще изглеждаш така. Мисли си че си красива и това е. Ако трябва иди на фризьор и гримьор за да ти открият красотата. И ще се почувстваш различно- вярвай ми.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Супер малка си, за да се чувстваш така. Чела ли си приказката за грозното пате?
    Да чела съм я

Благодаря за съветите

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Повярвай в себе си.
    Консултирай се с дерматолог - да ти предпише нещо за пъпките и белезите. Посъветвай се с диетолог - да ти предпише подходящ режим на хранене, за да може да напълнееш поне малко. И най - важното е да се научиш да се харесваш такава, каквато си и тогава ще видиш, че нещата всъщност не са такива черни, за каквито ги мислиш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    мдам, виж iakatamacka, ако е тя на снимката, каква казва, че е била, пък каква хубавица е станала
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Поне знаеш,че не си сама.Аз съм горе доло в същото положение като теб Ще си намерим и други като нас и ще се подкрепяме взаимно

Цитирай Първоначално написано от SomeoneWhoCares Виж мнението
    Поне знаеш,че не си сама.Аз съм горе доло в същото положение като теб Ще си намерим и други като нас и ще се подкрепяме взаимно

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ох тази днешната младеж...Дете,гледай си хубавите години и не се тревожи за глупости.С времето всичко се израства и в един момент ще осъзнаеш,че е било глупаво да мислиш за себе си по този начин.На 12 бях супер зле..с годините чертите и тялото се променят,така че спокси ;]]

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Ох тази днешната младеж...Дете,гледай си хубавите години и не се тревожи за глупости.С времето всичко се израства и в един момент ще осъзнаеш,че е било глупаво да мислиш за себе си по този начин.На 12 бях супер зле..с годините чертите и тялото се променят,така че спокси ;]]
    Точно! Научи се да се харесваш такава, каквато си и да не си създаваш излишни комплекси, без да има реална причина. За пъпките и белезите се посъветвай с дерматолог, за да ти предпише подходящо лечение. За теглото: отиваш при диетолог, за да ти предпишат подходящ режим на хранене. И както казаха вече: с годините чертите и тялото се променят.

Повече от фен Аватара на glam_girl
    sisy18, не се притеснявай! Всичко ще се оправи, просто сега преминаваш през такъв период от живота си. Мисля, че почти всеки е имал моменти на несигурност, важното е да ги преодоляваш! Научи се да се обичаш и да имаш вяра в себе си и всичко ще бъде наред!

Е супер вече сме 3, които не се харесват :Д

Прати снимки да видим дали наистина си ''грозна'' . Сигурна съм че само си въобразяваш

Не се притеснявай Аз съм на 13 и съм най-ниската в моя клас. Другите момичета са по-високи и по-развити вече. Но всеки започва да се развива на различни години Така и майка ми ми е казвала как тя до 8 клас е била най-дребна най-неразвита , но после изведнъж е почнала много бързо да се развива Такаче не се притеснявай

Цитирай Първоначално написано от sisy18 Виж мнението
    Здравейте . На 12 години съм и винаги съм се смятала за грозна ! Имам пъпки и белези , най - слаба съм от целия клас (34 кг.). Не съм много висока - 1.50 м. . Нямам никакво самочувствие и не общувам с много хора . Имам малко приятели , но истински . Сега съм за 6-ти клас и съученичките ми са по- високи и едри от мен . Знам че има още много време да раста , но това ме притеснява . Никога не си правя снимки , защото дори и да ми кажат , че съм красива аз пак продължавам да се мисля за грозна ...
    Моля за съвет !
    Всеки човек е уникален по свой собствен начин. Няма от какво да се притесняваш, който те хареса..ще те хареса такава каквато си..без да иска да се променяш. А и си малка още..има много какво да научиш. Не се мисли за грозна, защото си хубава по свой собствен начин. Важното е ти да се харесваш и да не се интерсуваш от мнението на другите. Живей за хората, не за мнението им ! =)

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Недей да се притесняваш за такива работи. Бъди такава каквато си! Харесвай се,одобрявай се и бъди по-самоуверена! Не слушай мненията на хората. И сигурна съм,че не си грозна. Защо се самоизмъчваш с този израз "мисля се за грозна"? Преди и аз мислех така за себе си,бях с наведена глава,но после спрях така да се измъчвам с израза"грозна съм" Казах си: аз съм си аз и не ми пука какво казват другите за мен!!!! Горе главата!!!!

Съгласна съм с мнението ти, invisible_girl !!!! :]

Горе главата!!! Бъди по-самоуверена!!!!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Има време... ако наистина си грозна има два варианта - да станеш по - красива или да си останеш грозна.Нещата не зависят от теб,така че си живей живота.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    На 12г. много момичета са се чувствали като теб. Това е възрастта, в която се преоткриваш и започваш да се интересуваш от нещата на възрастните. Навлизаш в пубертета. Нормално е да се сравняваш с този-онзи. Какво имаш, какво нямаш. В никакъв случай не трябва да допускаш да оставаш в това състояние. всеки човек има плюсове и минуси. Помисли кои са. Имаш истински приятели. Колко хора могат да се похвалят с такива? Някога някой е казал, че и един да имаш, си богат човек.
    Външността е поправимо нещо. На 12г. не е късно да се вземат мерки. Както казаха, отиди на дерматолог. Когато навреме са взети мерки, тогава няма за какво да се притесняваш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    ГОВОРИ С МАЙКА СИ

Супер фен Аватара на mlakniwe
    На 12 всички момичета са грозни споко

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    На 12 всички момичета са грозни споко
    Е, това е! Кажи му го в прав ред, та ясно да му стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове