Всичко започна преди два месеца даже три когато нашите ми съобщиха че ще живеем в чужбина вече.Аз мислех че няма да се случи и ще си останем в България но уви!Преди месец заминахме зарязах там всичко приятели момчето без което не мога другите ни близки..бях съсипана исках да избягам от тях да се махна.Не мога да свикна тук всички говорят на друг език който не знам ще ми отнеме поне година за да го науча а това означава че докато не го науча няма да си имам приятели.Стоя по цял ден затворена сама вкъщи имам единствено лаптоп нито тв а телефона ми не е нищо особено и не мога да правя много неща с него излизам само в събота или неделя .. това е в продължение на един месец а още по-лошото е че не мога и да поддържам връзка с приятелите си.Какво ще стане когато дойде новата учебна година и ме няма в класа с който ще съм вече 7 години?Не поддържам връзка с тях няма ме на училище..какво ли ще си мислят,а да не говорим че съм далече от момчето което обичам повече от всичко на света ;( Града не е толкова лош и си мислех че ще свикна не не мога вече месец съм тук и се чувствам ужасно искам да се махна не издържам..всяка вечер плача не искам повече така!Дайте ми съвет и съжалявам ако е имало правописни грешки..