- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не мога вече..
Всичко започна преди два месеца даже три когато нашите ми съобщиха че ще живеем в чужбина вече.Аз мислех че няма да се случи и ще си останем в България но уви!Преди месец заминахме зарязах там всичко приятели момчето без което не мога другите ни близки..бях съсипана исках да избягам от тях да се махна.Не мога да свикна тук всички говорят на друг език който не знам ще ми отнеме поне година за да го науча а това означава че докато не го науча няма да си имам приятели.Стоя по цял ден затворена сама вкъщи имам единствено лаптоп нито тв а телефона ми не е нищо особено и не мога да правя много неща с него излизам само в събота или неделя .. това е в продължение на един месец а още по-лошото е че не мога и да поддържам връзка с приятелите си.Какво ще стане когато дойде новата учебна година и ме няма в класа с който ще съм вече 7 години?Не поддържам връзка с тях няма ме на училище..какво ли ще си мислят,а да не говорим че съм далече от момчето което обичам повече от всичко на света ;( Града не е толкова лош и си мислех че ще свикна не не мога вече месец съм тук и се чувствам ужасно искам да се махна не издържам..всяка вечер плача не искам повече така!Дайте ми съвет и съжалявам ако е имало правописни грешки..
Къде си сега, всъщност?
Иначе наистина е трудно, особено когато все още не си стигнала. Щом , обаче седиш по цял ден у вас, поне оползотвори това време и научи езика. Колкото можеш, де. Или просто си се разхождай, обаче да си наблизо до у вас, или нещо от сорта.
Не ми е позволено да излизам сама никъде.Единствено в задния двор на къщата който е мноооого малък.
От личен опит не знам как е, ама имам един приятел, който преди година и нещо замина за Кипър
Каза ми, че му било много трудно в началото.
Не знаел езика, не можел да завърза приятелства, седял си сам вкъщи
Но ето сега, не се прибира даже ;д
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Къде си??В коя държава?
Ми,да трудно е,но..Скайп и др?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Аз ако съм ще подскачам от радост, че ме няма в България
Повечето, които не са живели в чужбина, си мислят така. Далече си от истината.
Авторке, поне си със семейството си, а не баш сама, тогава да видиш какво е... Малка си още, бързо ще свикнеш. Всички ще ти го кажат - така е в началото. Може би е за добро. Не се отчайвай, свиква се. Няма да ти отнеме чак година за езика, но не си губи времето и го учи във всяка свободна минута.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
От личен опит знам за какво говориш. И аз се чувствах гадно след като заминах, е не чак като теб де, но все пак.
И повярвай ми, като почнеш училище всичко ще се нареди, ще се запознаеш с много нови хора. Да не говорим,че не ми се вярва да нямав приятели заради езика, на повечето чужденци именно това им е интересно. Освен това си още малка и бързо ще го научиш.
Много добре знам какво е и аз съм минавала през нещо такова. Говори с родителите си да почнат да те пускат да излизаш сама навън и си намери нови приятели. Друг начин няма. Сега ще ти е доста трудно, но с времето се свиква.
Е добре де, в коя толкова опасна страна са решили ваще да те заведат, че не можеш дори от вас да излезнеш o.O
Защо ти е забранено? Опитай все пак да поговориш с родителите си. Обясни им ситуацията и ги накарай да прояват малко разбиране...
Не е опасна просто „не съм я познавала“ можело да се изгубя ..Няма значение ще бутам докато не успея и не започнат да ме пускат.
Е ти ако не излизаш навън как ще опознаеш града.
Поговори с ваще за това какво ти е.. Няма ли начин да се върнеш в България при някои други твои роднини.
Щом не искаш да си там никой не може да те принуди.
И така и не каза в коя държава си..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
^ Няма при кого да отида по-точно има,но никой няма да ме иска. И да нито мога да опозная града нито нищо още не съм видяла забележителностите .. о, забравих да спомена-вече има напредък пуснаха ме сама до магазина сама!
А ще ни споделиш ли най-накрая в коя държава си?
Е, добре от толкова време те питат в коя държава си, няма ли поне да кажеш?
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Еми не знам какъв съвет да ти дам ..Трудно е положението ти.Ще свикнеш и после няма да искаш да се връщаш ..
*Айде отговори в коя държава де.. ;ддд
И кво ще стане, ако кажеш в коя държава си? Бахти умрелия трол дет си.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."