- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не мога вече..
Уффф, лиготии все едно, че много си ни притрябвала и ще дойдем да те отвлечем..
И стига си мрънкала вече, не си единствената която е напуснала родината. Колкото повече седиш и се жалваш и си съсредоточена върху това колко ти липсва България и как искаш да се прибереш, толкова по-трудно ще ти е. Като не им пука за теб, move on!
Не изчетох всички мнения, но има социални мрежи и скайп. Опитай се да поддържаш някакви контакти с близките ти, защото не може вечно да седиш изолирана. В едно мнение ти казаха да използваш свободното си време да научиш езика. Ще ти е полезно. Дай си някакви основи, запиши се на уроци, когато започнеш училище. Сигурна съм, че ще си намериш нови приятели. Успех.
Също така за убиване на свободното ти време може да използваш да спортуваш. Било то йога или скачане на въже в задния двор. Измисли как да декорираш стаята си примерно. Когато аз не съм в настроение често мисля варианти как да си освежа стаята. Не бездействай. Дори затворена вкъщи трябва да си намираш някакви занимания. Впрочем не можете ли да излизате на семейни разходки? Така ще опознаете града, може да се разсееш. И говори с вашите за това как се чувстваш.
^^^
Бургас <3
Не,не съм трол.Ако искаш да знаеш просто ми пиши на ЛС!Както направи едно момиче..![]()
и къв е смисъла всички да ти пишат на ЛС?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."