.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Уффф, лиготии все едно, че много си ни притрябвала и ще дойдем да те отвлечем..
    И стига си мрънкала вече, не си единствената която е напуснала родината. Колкото повече седиш и се жалваш и си съсредоточена върху това колко ти липсва България и как искаш да се прибереш, толкова по-трудно ще ти е. Като не им пука за теб, move on!

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Не изчетох всички мнения, но има социални мрежи и скайп. Опитай се да поддържаш някакви контакти с близките ти, защото не може вечно да седиш изолирана. В едно мнение ти казаха да използваш свободното си време да научиш езика. Ще ти е полезно. Дай си някакви основи, запиши се на уроци, когато започнеш училище. Сигурна съм, че ще си намериш нови приятели. Успех.
    Също така за убиване на свободното ти време може да използваш да спортуваш. Било то йога или скачане на въже в задния двор. Измисли как да декорираш стаята си примерно. Когато аз не съм в настроение често мисля варианти как да си освежа стаята. Не бездействай. Дори затворена вкъщи трябва да си намираш някакви занимания. Впрочем не можете ли да излизате на семейни разходки? Така ще опознаете града, може да се разсееш. И говори с вашите за това как се чувстваш.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Трол.

Не,не съм трол.Ако искаш да знаеш просто ми пиши на ЛС!Както направи едно момиче..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    и къв е смисъла всички да ти пишат на ЛС?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си