- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тази рокля !
Здравейте, намерих си от един магазин (втора употреба) ето тази рокля http://prikachi.com/images/175/5035175K.jpg
Имате ли някакви идеи как да я освежа , защото на мен не ми хрумва нищичко
Или пък какво мога да си направя от нея ?
Очаквам предложения .. оставям се на вашия вкус :*![]()
![]()
аз бих си направилa възглавници
момиче
освен това ?![]()
Бански за малката ми сестра...
Тази рокля за нищо не става.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тъмен колан под бюста. И все пак не ми харесва роклята.
Коланче, може и да е жълто или синьо - не е задължително да е тъмно. С панделка.
^ Да.
Или го използвай за нещо, съвсем различно от рокля.
Аз също се присъединявам към нехаресалите тази рокля, но всеки с вкуса си.
Няма да проговори добре за вкусът ти ако излезнеш с тази рокля навън, така че по-добре нищо не й прави. Или може би идеята за възглавниците е приемлива.
Е стига бе, не ни ли тролва, това е чиста калъфка![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
като ви кажат че няма лошо да пазарувате от втора употреба
не правете чак такива глупости
сериозно
Чакайте , малко някой може ли да ми каже къде съм написала че ще излезна с нея или пък че ми харесва ? ?
Просто за 1 лв к'во искате ?![]()
Просто мислех да я направя на нещо друго , но май не става за НИЩО![]()
И за възглавница не става, освен ако не пасне на тапетите ти, например. Сега се сетих за дрешка за кученце. хахахах Креативност, хора, креативност.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Питаш как да я освежиш,което навежда на мисълта,че ще я носиш.Все пак ако ще е само за вкъщи ще ти е все тая дали ще я освежиш или не.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Защо по дяволите си купуваш неща които не харесваш и не знаеш какво да правиш с тях?
<3 d(ˆˆ)b
Мацка, само се погледни к'во ми написа.
Кажи ми и ми отговори на въпроса кой нормален, здравомислещ човек би си купил нещо, което първо, че не му харесва, второ, че се чуди по форумите и пита какво да го направи, за да го освежи? Кой? Това чудо е грозно, откъдето и да го погледнеш. Другия път ще знаеш какво да си купуваш.
Аз бих носила това нещо само вкъщи![]()