- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Настинка - секс
Здравейте, сигурно за пореден път четете тема от рода на "бременна ли съм", но при мен нещата са малко по-сложни. Страшно много се притесних днес и реших към вас да се обърна. Правих секс с приятеля ми. От 1 година сме заедно, не водя от скоро полов живот, но се случи нещо доста странно. Понеже то правихме без презирватив и от време на време спираме за да не стане някой фал и се ужасих като "му" го видях. След като го извади имаше някаква бяла течност и помислих, че е свършил, ядосах се и се облякох, а той не спря да ме убеждава че не е свършил, и че щял да усети, тъй като не ни е за първи път без презерватив. От друга страна съм и настинала, възможно ли е според вас да е от това или просто е свършил. Не вярвам да ме лъже за такова нещо но все пак.. Благодаря ви предварително.![]()
Възможно ли е това да си е твоята течност :O
Тъпо си постъпила, като дори не познаваш организма си.
Било е от теб.
Няма как да свърши без да усети...ужас.
И на мен ми се е случвало , било е естествена смазка.
maDamn
Ок, мерси мноооогоD Просто мислех че при настинка се увеличава секрета.
Последно редактирано от lamoon : 08-02-2012 на 18:19
То ,че при настинка може да получиш бяло течение - може. Но не вярвам по време на секс да се получи.
maDamn
Сигурно е твоята течност. Няма как той да не усети, че свършва!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
http://www.sofiawars.com/register/135108/ Много яка онлаин игричкаПробвайте я няма да съжалите
![]()
Охх не ме плашете бе хора, тва да съм бременна не е вариант![]()
Кво да не те плашим ? Много ясно , че не си е признал пичът , че ти се е изцепил вътре , и аз нямаше да си призная.Мисли имена на бебетата ,стискам палци да не правиш аборт , а да дадеш живот
явно обичате децата щом си играете на руска рулетка с оная му работа... малко сперма може да има и преди the big bang, особенно като спирате по време на акта!
wanna touch ?