- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо момичетата гледат ....
Защо момичетата гледат в момчето стила му на обличане или някви др простотии
а къде е характера просто не гледат вътре в него гледат външността му това е голяма грешка ....
Еми външността привлича вниманието ми, поне при мен е така, Ако е някакъв грозничък и не говори много сигурно няма да го забележа и да ми направи впечатление, но ако е красив веднага ще привлече вниманието ми. От голямо значение за това как изглеждаш. Все пак външният ти вид говори много за теб и само като видя някой г-д мога да кажа какъв е !
Вярвай в мечтите си !
Щото външността привлича, това не значи, че не гледат характера. Гледат и двете, както и ние момчетата правим. Няма лошо в това, просто си искрен със себе си и не си кривиш душата, че и външният вид има значение.
Ако се поддържа мъжа чист и в спретнат вид, ще може да премине успешно осъдителната преценка на дамите и да започне играта на "характери".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Няма такова нещо като момичетата харесват *********, а момчетата **********. За всеки човек може различно нещо да е най-важно в другия. Стилът на обличане и външният му вид като цяло са много важни фактори, но и красив и тъп да си и грозен и умен нема да стане.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
shaunaa а на теб ще ти е приятно ли момчетата да те оценяват по външността ?!?!?
Не всички момичета гледат външността тези момичета са повърхностни (мое мнение) според мен важен е характера, да имате много общи теми за разговори, общи интереси, да си имате доверие и т. н.
Айде моля ти се. Абсолютно всеки нормален човек на тая земя гледа външността![]()
ок НО не може да преценяваш бъдещия партньор САМО по външния вид, поне според мен е така, или да намериш подходящ и да не си с него само защото "не е достатъчно красив/а" (лично мнение)![]()
![]()
Мен, ако един човек не ме привлича външно не ме интересува какъв му е характера и не бих имал връзка с него заради това. Както и, ако е много хубав, но не струва като човек. Възможно е да не искам да имам връзка с човек заради нещо съвсем, съвсем дребно, стига това дребно нещо да ме дразни достатъчно много у него, че да не искам нещо повече от приятелство или дори приятелство.
Има нещо вярно, наистина и все пак всеки има собствено мнение![]()
Моето мнение е всеобщо в случая. Да поясня. Всяко винаги си има изключения! Много голяма част от хората биха отрязали човек, защото не им харесва на външен вид. Имам предвид при положение, че тоя човек е на финансовото ниво на тоя, който го реже, че иначе жените, а и някои мъже са способни на много неща.
А ти би ли отрязал само заради външния вид ? Имам в предвид ако се разбирате мн добре, пасвате си и т. н. би ли я зарязал само заради външния й вид ?
По-горе написах, че да. Ако човек не ме привлича на външен вид, дори да е с перфектния характер много трудно бих прежалил външния вид. Предпочитам да карам красива кола 75 коня, отколкото грозна кола 400 коня.
Последно редактирано от ccdesigns : 08-02-2012 на 00:49
:дд какъв пример само извинявайте, явно не съм Ви разбрала![]()
здраве да е
btw мразя да ми говорят на вие
На пръв поглед няма как да ти вникнат в душата, нали се сещаш. Първоначално виждаш външното и ако ти се отдаде възможност - опознаваш и вътрешността.
Да, външния вид не е от голямо значение, ама първо тя бие на очи, когато се видиш с някоя за пръв път. Не можеш да ми твърдиш, че се срещаш с момиче и веднага разбираш каква е тя, нищо че не сте си говорили и подобни.
'Щото в днешно време,за да си вървежен,трябва да си И красив,И умен,И с пари,И да не си задръстен...
ПС:Сега сериозно.Външността не е най-важното,но при бегло запознанство тя е тази,която първо привлича.Характера е на второ място.Природни закони,к'во да ги прайш..?![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!