•Има ли значение за момчетата т.нар. от дамите явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момиче означава ли това, че я харесваш?
•Какви момичета харесват момчетата?
•Правилото за " 3те дни" (срещаш момиче, което ти харесва и изчакваш 3 дни преди да й се обадиш да излезете, за да създадеш някакво напрежение и просто по традиция...) остаряло ли е? прилагаш ли го?
•Има ли момент, в който едно момче си казва "искам сериозна връзка", или може да се случи само спонтанно, ако срещне подходящото момиче?
•Съществува ли чисто приятелство между момче и момиче (без каквото и да е сексуално влечение)?
•Момчетата обсъждат ли помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти?
+ а какво точно обсъждате във връзките си е голямата мистерия за мен, давате ли си съвети, за секса всичко от-до ли споделяте, а за скарванията, приятелите ви знаят ли малки интимности от връзките Ви като например какво обича вашето момиче да правите и какво я побърква? а по-драматични моменти има ли - например късате и те казват " Тя просто не беше за теб..." не знам...просто...просветете ме малко повече ) а също така още в началото, когато тепърва сте срещнали мацката, по кои параметри я описвате на приятелите си?
Последно редактирано от prostotiika1544 : 08-04-2012 на 00:12