.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз съм момиче,но ми се иска да поразсъждавам на глас (и на кирилица).

Значи правилото за 3-те дни мисля,че е наложено от американските филми и няма как да е остаряло след като не се е използвало в България.Интересен ми е точно момента, в който лампичката ви светва и се сещате,че искате сериозна връзка хаха. Едва ли е само момент. Има приятелство между момче и момиче, аз само момчета имам за приятели.(което значи,че за голямо съжаление знам за какво си говорите, като обсъждате момичета !Ужас значи ). А що се отнася какво ние обсъждаме-да, знаем колко ви е голям и какво сте правили снощи
    Леле колко съм се опитвал да убедя, такива като тебе слепци, че няма такова нещо като приятелство между мъж и жена в 99.9%, останалите 0.1 % са изключение. Това че, ти имаш момчета за приятели, не значи че и те те имат за приятелка. Замисли се, ако сте пили да речем и се пуснеш на някой от твоите приятели, колко от тях ще те върнат. Разберете, че мъжете не са ви приятели, а просто се преструват на такива за да са до вас и да дебнат от кюше.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Леле колко съм се опитвал да убедя, такива като тебе слепци, че няма такова нещо като приятелство между мъж и жена в 99.9%, останалите 0.1 % са изключение. Това че, ти имаш момчета за приятели, не значи че и те те имат за приятелка. Замисли се, ако сте пили да речем и се пуснеш на някой от твоите приятели, колко от тях ще те върнат. Разберете, че мъжете не са ви приятели, а просто се преструват на такива за да са до вас и да дебнат от кюше.
    Чувала съм го често. Знам,че някои от приятелите ми са имали в началото чувства или поне привличане към мен. Това с напиването да кажем че се е случвало. Първоначално се изкуши, но после ме спря. Нормално е-не може да се бърка страст за една нощ с някакви чувства.Ако най-добрият ти приятел е готин може и да се появи краткотрайно, пияно привличане. Имам приятел, с който се познаваме от около 10 години вече. Той си има приятелка, аз си имам приятел. Като брат и сестра сме. Също така другите ми приятели си ме чувстват като едно от момчетата вече и ми разказват много подробно неща, които не искам да знам и ти си прав- винаги може да се появи привличане.Но това не значи, че процента на приятелството между момиче и момче е само 1!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Повечето ми приятели са момчета и не мисля,че имат каквото и да е желание да спят с мен.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Повечето ми приятели са момчета и не мисля,че имат каквото и да е желание да спят с мен.
    Блаженни са невежите.

Приятна темичка.Важна!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си