.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от prostotiika1544 Виж мнението
    1.Има ли значение за момчетата т.нар. от дамите явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момиче означава ли това, че я харесваш?

2.Какви момичета харесват момчетата?

3.Правилото за " 3те дни" (срещаш момиче, което ти харесва и изчакваш 3 дни преди да й се обадиш да излезете, за да създадеш някакво напрежение и просто по традиция...) остаряло ли е? прилагаш ли го?

4.Има ли момент, в който едно момче си казва "искам сериозна връзка", или може да се случи само спонтанно, ако срещне подходящото момиче?

5.Съществува ли чисто приятелство между момче и момиче (без каквото и да е сексуално влечение)?

6.Момчетата обсъждат ли помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти?

+ а какво точно обсъждате във връзките си е голямата мистерия за мен, давате ли си съвети, за секса всичко от-до ли споделяте, а за скарванията, приятелите ви знаят ли малки интимности от връзките Ви като например какво обича вашето момиче да правите и какво я побърква? а по-драматични моменти има ли - например късате и те казват " Тя просто не беше за теб..." не знам...просто...просветете ме малко повече ) а също така още в началото, когато тепърва сте срещнали мацката, по кои параметри я описвате на приятелите си?
    1.Не мисля така. Може да си гледам много хора, но тва не значи, че ги харесвам. Може просто да са ми интересни или странни.
    2.Няма как някой да ти каже обобщено за всички. Аз лично харесвам естествени, забавни и поддържани момичета, които не се надуват и не гледат "отгоре" на всичко живо. Това ако го има всичко е точно. Важното е да не ми пилят нервите нарочно с непрекъснато безпричинно мрънкане и недоволстване.
    3.Не знам дали е остаряло, но аз не го правя.
    4.То тва решава ли се просто ей така? Според мен не. Ако видя, че си заслужава момичето и ми е приятно с нея-разбира се, защо не! То обаче не идва само просто ей така докато си цъкаш на компютъра или обядваш и да си кажеш "ей, искам сериозна връзка!", нали
    5.Не знам. Може би да, може би не. Зависи как започнат нещата и как се развият след това.
    6.Естествено, но най-вече с по-близките ми приятели си говорим. Всеки има нужда да се похвали ако щеш пред останалите Иначе далеч не ни е това единствената тема, дори обратното. Доста по-важна тема например е кой какъв гол е вкарал или на кого са дали измислена дузпа в последния кръг от някое първенство
    Последно редактирано от WesSneijder : 08-16-2012 на 16:07

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си