- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Летните вируси
Аз се разболях от летен вирус тази година,юни месец.Беше 8-ми юни,вечерта,лежа си и ми се повръща.Баба ми ми е казала да лягам настрани,когато ми се повръща(така : http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BB...0&tx=58&ty=117 ) и аз лежах дълго време настрани,но не помогна.Станах и бързо отидох до тоалетната,където повръщах ориз и кренвирш има-няма 10 минути.Казах на мама моментално,тя ми даде Кокулин(това хапче се приема от хора,които страдат от повръщане по време на пътуване,но аз го взимам и когато просто ми се повръща),горе-долу се оправих,но след около час пак ми се доповръща,повърнах още и така.След това се върнах в стаята си и съм заспала.Мама беше ми приготвила препечени филийки за закуска,но аз по-късно пак повръщах и така два дена повръщах.Толкова лошо ми беше,че мама отмени гостуването ми у баща ми(нашите са разведени) и ми позволи да лежа цял ден.На другия ден се оправих,но пък имах диария като вода...И така,3 дена изкарах диария и се оправих.Беше голямо мъчение,но все пак отмина.
Теб те съветвам да пиеш вода и да ядеш препечени филийки.Може и солети.А това за лимонената вода е вярно,че помага.Така,че успех и да се оправяш бързо!![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥