- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми...
Еми, историята е следната. Имам приятелка от 3 месеца, но тя постоянно излиза с компанията си където има много мъже, а на мен не ми харесва компанията и и не излизам с нея. Проблемът е, че почти всеки ден с тях и рядко имаме време да се виждаме за повече от 4 или 5 часа дневно, а и попринцип не ревнувам, но това, че постоянно излиза с момчета изключително много ме изнервя... Мисля, че връзката ни не върви както трябва по този начин и е по-добре да се разделим, но много я обичам и не знам какво да правя. Бихте ли ми дали някакъв съвет?
4-5 часа дневно и ти се виждат малко? Не ревнуваш, ама не искаш да излиза с приятелите си? Obsessive much?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Всеки ден се виждате по 5 часа и мрънкаш за останалото нейно време?!?! Е не си прав. Не се опитвай да я обсебиш.
Какво като компанията й е предимно от момчета ? Вероятно са приятели от дълго време и ги познава много преди изобщо да се срещне с теб. Няма да я изядат, ако е искала да има нещо с някого от тях, изобщо е нямало да се занимава с теб. Много се дразня на гаджета като теб, които мрънкат за такова нещо...идва от някъде си, заедно са само от 3 месеца, ама заради него трябва да си заебе приятелите, защото на него не му били приятни и не му стигали 4-5 часа на ден с нея(!!!), иначе щял да я зареже едва ли не.
Според мен твоят проблем е, че нямаш голяма компания или толкова много приятели, с които ежедневието да ти е заето. Липсва ти средата, която тя има. Ако не беше така, съзнанието ти нямаше да бъде заето с това. Когато сте заедно, сте заедно. Когато сте с приятелите си, сте си с тях. Ти си се втренчил в това.
Допускаш грешка, че не дживиш с нейната компания. Поне се опитай и ще се впишеш с времето. После мърмориш това, онова.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ахах, ти сериозно ли??? 4-5 часа дневно?? И не го изпускай това момиче. На нейно място отдавна да те бях оставила..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
човек, 5 часа на ден са съвсем нормално време... не е добре да се задушавате така, а и приятелката ти ако е хубавка едва ли е в добри отношения с много момичета .. + че това и е компанията.. хора с които излиза и се забавлява.. ако имаше нещо не мислиш ли, че щеше да излиза с 1 ?! .. я стига.. стегни се малко и започни и ти да излизаш с хора,за да разбереш, че както ти нищо не правиш -така и тя.. а не да стоиш и да мислиш сега какво и с кой прави само защото разбираш ли не е с тебе 24/7.. глупаво е.. държиш се като 13 годишен.. те така правят.. лепят се за гаджетата си и се държат за ръчички и всяко друго момче е с такива намерения и не трябва да се доближава до нищо що има различно от нейното в гащите.. и btw. имай и малко доверие
връзката ви не върви щото си втълпяваш най вероятно глупости без причина и и нямаш доверие..
Какво лошо има да излиза с компанията си ? 4-5 Часа с ПРЕдостатъчно време за вас двамата.. Даже са и доста, защото някои нямат времето да излизат и за по 1 час..
И къв беше смисъла да тролиш?
maDamn
Скучно ти беше или просто не искаш да приемеш истината, която ти казаха потребителите по-горе?
като тролиш поне да беше забавно...
Извинявай, обаче напълно нормално си е 4 - 5 часа на ден. За другото, ако двамата нямате желание, става обсебващо.
Не ревнувай. Не си измисляй причини, заради които да се оправдаеш. Не си прав. Има си приятели и компания, вероятно са си били преди теб и още по - вероятно е да си останал и след теб. Проблемът си е лично твой, че не ги харесваш и не излизаш с нея.
Пък и си мисля, че всеки човек заслужава втори шанс. В такъв смисъл, че ти твърдиш нещо, без дори да си ги опознал, нали? Излизай си с тях, можеш да направиш такава жертва , предполагам. Щом отвътре това те изяжда.
^ Той троли...не се занимавай да му обясняваш, прави си гаргара.
maDamn
Поне да беше измислил някоя по-интригуваща история...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Повечето хора смятат, че тролването трябва да е забавно, но ти се осмеляваш да бъдеш различен!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пълен идиот..само дето изгубих 10 минути от живота си..поне изтрийте темата!
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Знаеш ли, че с приятелят ми се виждаме един-два пъти седмично и то по за час, час и половина. Боже мой. Знаеш ли колко момичета има в компанията, с която обикаля от сутрин до вечер? Десет момичета и още толкова момчета. Само две от момичетата са заети. Кажи ми тогава аз кво да правя? Да го зарежа ли? Ако я обичаше истински това няма никакъв проблем.