1-vo izvinqvam se, no laptopa mi e ispanski i nqmam kirilica.
Koga zapochnahte da piete cafe? Zashto? Kak vuzdeistva cafeto?
На мен са ми дали още като бебесериозно..и от малка съм си пийвала по малко, ама като станах 8 клас примерно почнах по-стабилно и в гимназията си лющех по няколко. И сега съм си така - като стана първото нещо ми е кафето и ако не го изпия почвам да се нервя и не ми е почнал денят
По принцип уж те събужда, държи те по-активен, но на мене си ми е нещо като ритуал, като някакъв кеф да си седна да зяпам някъде и да си пия кафето и ми доставя някаква духовна наслада хахаха...
Не помня... Да речем 7ми - 8ми клас. Пия кафе абсолютно всяка сутрин, понякога и следобед. Но съм решила, че трябва да го откажа, зъбите пожълтяват от него. Ако все още не си започнала и искаш да го направиш, само защото "така правят големите", недей!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
8-9 клас някъде. Не знам, защото съм била глупава и гледах, че другите пиятбарабар Петко с юнаците .. Действа леко събуждащо, зависи и от това какво е де.
Наливам се с чисто,черно,беззахарно кафе сутрин и/или преди тренировка-ефекта,който се получава след това ме е зарибил още от 10ти клас и никак не искам да спирам с тоя си навик.
На мен лично ми действа тонизиращо,а пък защо е така можеш и в нетЯ да прочетеш.
Ако изгъкам еднолитрова каничка започват да ми треперят ръцете,да ми горчи мозъка и да виждам дракони,а на младини и аритмии имах,тъй че внимателската.![]()
Последно редактирано от Glamour92 : 08-03-2012 на 11:12
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
9 клас но бързо се привиква към него затова не е желателно в напрегнатото ни ежедневие да прекаляваме с него
от 8ми клас започнах да пия редовно кафе (сега съм 10ти)
по принцип когато съм на училище си пия черно кафе защото е по-силно
сега лятото пия 3в1 защото е по-леко, а и нямам нуждата да съм като пружина цял ден
Пия 3в1 почти всяка сутрин
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Кафе пиех около 7-8 клас.Задължително черно,силно и без захар.Сложи ли му се захар става ужасноА това дет' се предлага в заведенията (най-вече дългото) си е чиста гола вода
Защо го пиех?!Ами харесваше ми аромата и вкуса.Никога не ми е действало ободряващо - по-скоро си го пиех като чай.Доста често ми се случваше и вечер да пия преди лягане,защото от топлите напитки ми се доспива.
Вече кафе не пия - знам ли и аз защо?!Може би,защото вкъщи не се пие,а в заведенията в 99% от случаите е отвратително![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Изключително рядко пие кафе. Най - често , когато трябва да съм будна доста дълго време и пия, за да ме държи будна. Иначе по - често пия 3 в 1, ако се брои.
Пия кафе, от както ми се наложи да уча, да пътувам из цяла София и да работя едновременно. Просто бях много изтощена. Да съм била 9 клас някъде. Значи от 4/5 години пия кафе и ми дава енергия и ме събужда. Напоследък не пия толкова често, понеже работя от къщи и освен работа и да чистя и готвя други задължения нямам и не се уморявам толкова.
Аз лично кафе не пия ( на 18 съм) .
Съветвам те и ти да не почваш, ако не искаш жълти зъбки и нерви лабави ..![]()
Не съм започвала и не искам да започвам,защото е вредно.Никога не искам да бъда като хората,които не могат да започнат деня си с кафе.Много ми е странно като ми обясняват как не могат без да живеят без кафето.
Не ми се иска да пия.Обичам зелен чай,прясно мляко,вода с лимон,студен чай и айряян![]()
Някой ще обясни ли защо е "вредно" кафето??? Не че отговорът е от чак такова значение, но след като толкова много хора го твърдят, трябва да има и логично обяснение.
Мисля, че едно обяснение на място ще дойде много добре в темата на фона на всички голи твърдения. Все пак и момичето попита, едва ли ще се разсърди на логично обоснован отговор.
Пия всяка сутрин, само че фрапе, иначе не ми е вкусно.![]()
Вярно, и аз им се чудя на някои като кажат, че не можели сутрин без кафе. То сигурно става нещо като пристрастяване, нз... Винаги ми е било мноого гадно кафето и се чудя на мама, която пие по 2-3 чаши на ден сякаш е водичка. Даже сега като заминаваме за почивка пак щяла да си взима половин голям, тежък стъклен буркан с кафе.Не обичам и туй то ... Само 3в1 ми е харесвало кто съм пила няколко пъти. Не ми се почва с кафето. И без това зъбите ми не са белички, пък кво остава ако почна да пия кафе. Дано да не се науча, че ще разваля нервите (както стана с мама) . Няма смисъл за едното тонизиране. Бях чела за някаква друга напитка (зелен чай ли да беше ? ) която тонизирала колкото кафето. Но, аз мразя и кафе и топъл чай. Само вода, сокове, айрян, горещ шоколад, разни ей такива. Единствения чай, който пия е студения (него си го обичам) , а кафе и топлъл чай не обичам от малка, не можах да се науча пък и не искам. Има някои, които обичат. Бе, до човека си е.
![]()
Последно редактирано от Lovely Dream : 08-03-2012 на 22:50