.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Тема: Coffe?!

Coffe?!

1-vo izvinqvam se, no laptopa mi e ispanski i nqmam kirilica.

Koga zapochnahte da piete cafe? Zashto? Kak vuzdeistva cafeto?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    На мен са ми дали още като бебе сериозно..и от малка съм си пийвала по малко, ама като станах 8 клас примерно почнах по-стабилно и в гимназията си лющех по няколко. И сега съм си така - като стана първото нещо ми е кафето и ако не го изпия почвам да се нервя и не ми е почнал денят По принцип уж те събужда, държи те по-активен, но на мене си ми е нещо като ритуал, като някакъв кеф да си седна да зяпам някъде и да си пия кафето и ми доставя някаква духовна наслада хахаха...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не помня... Да речем 7ми - 8ми клас. Пия кафе абсолютно всяка сутрин, понякога и следобед. Но съм решила, че трябва да го откажа, зъбите пожълтяват от него. Ако все още не си започнала и искаш да го направиш, само защото "така правят големите", недей!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Не пия кафе,не ми е вкусно.

8-9 клас някъде. Не знам, защото съм била глупава и гледах, че другите пият барабар Петко с юнаците .. Действа леко събуждащо, зависи и от това какво е де.

'' coffe ''
    Не пия, защото е вредно.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Наливам се с чисто,черно,беззахарно кафе сутрин и/или преди тренировка-ефекта,който се получава след това ме е зарибил още от 10ти клас и никак не искам да спирам с тоя си навик.
    На мен лично ми действа тонизиращо,а пък защо е така можеш и в нетЯ да прочетеш.

Ако изгъкам еднолитрова каничка започват да ми треперят ръцете,да ми горчи мозъка и да виждам дракони,а на младини и аритмии имах,тъй че внимателската.
    Последно редактирано от Glamour92 : 08-03-2012 на 11:12
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

9 клас но бързо се привиква към него затова не е желателно в напрегнатото ни ежедневие да прекаляваме с него

от 8ми клас започнах да пия редовно кафе (сега съм 10ти)
    по принцип когато съм на училище си пия черно кафе защото е по-силно
    сега лятото пия 3в1 защото е по-леко, а и нямам нуждата да съм като пружина цял ден

Цитирай Първоначално написано от Dirty Version. Виж мнението
    от 8ми клас започнах да пия редовно кафе (сега съм 10ти)
    по принцип когато съм на училище си пия черно кафе защото е по-силно
    сега лятото пия 3в1 защото е по-леко, а и нямам нуждата да съм като пружина цял ден
    добър избор а пък аз предпочитам айс кафе но направено в бар както трябва приятно и разхлаждащо

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Пия 3в1 почти всяка сутрин
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Кафе пиех около 7-8 клас.Задължително черно,силно и без захар.Сложи ли му се захар става ужасно А това дет' се предлага в заведенията (най-вече дългото) си е чиста гола вода
    Защо го пиех?!Ами харесваше ми аромата и вкуса.Никога не ми е действало ободряващо - по-скоро си го пиех като чай.Доста често ми се случваше и вечер да пия преди лягане,защото от топлите напитки ми се доспива.
    Вече кафе не пия - знам ли и аз защо?!Може би,защото вкъщи не се пие,а в заведенията в 99% от случаите е отвратително
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И аз не пия кафе, не те съветвам и да почваш.
    А това 3в1 е егати боклука, вътре има кво ли не...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Изключително рядко пие кафе. Най - често , когато трябва да съм будна доста дълго време и пия, за да ме държи будна. Иначе по - често пия 3 в 1, ако се брои.

Пия кафе, от както ми се наложи да уча, да пътувам из цяла София и да работя едновременно. Просто бях много изтощена. Да съм била 9 клас някъде. Значи от 4/5 години пия кафе и ми дава енергия и ме събужда. Напоследък не пия толкова често, понеже работя от къщи и освен работа и да чистя и готвя други задължения нямам и не се уморявам толкова.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    от 8ми клас 3в1, от средата на 10ти от кафемашина
    налага ми се
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Аз лично кафе не пия ( на 18 съм) .
    Съветвам те и ти да не почваш, ако не искаш жълти зъбки и нерви лабави ..

Голям фен Аватара на cheburashka
    сутрин и следобед, понякога го заменям с 3в1

Супер фен Аватара на fizzyg
    Не съм започвала и не искам да започвам,защото е вредно.Никога не искам да бъда като хората,които не могат да започнат деня си с кафе.Много ми е странно като ми обясняват как не могат без да живеят без кафето.
    Не ми се иска да пия.Обичам зелен чай,прясно мляко,вода с лимон,студен чай и айряян

Някой ще обясни ли защо е "вредно" кафето??? Не че отговорът е от чак такова значение, но след като толкова много хора го твърдят, трябва да има и логично обяснение.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Има достатъчно статии в нета за вредността на кафето.

Не, не пия. Първо, че не ми харесва и второ, че е вредно. хд

Мисля, че едно обяснение на място ще дойде много добре в темата на фона на всички голи твърдения. Все пак и момичето попита, едва ли ще се разсърди на логично обоснован отговор.

Супер фен Аватара на Christinna
    Пия всяка сутрин, само че фрапе, иначе не ми е вкусно.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Не съм започвала и не искам да започвам,защото е вредно.Никога не искам да бъда като хората,които не могат да започнат деня си с кафе.Много ми е странно като ми обясняват как не могат без да живеят без кафето.
    Не ми се иска да пия.Обичам зелен чай,прясно мляко,вода с лимон,студен чай и айряян
    Вярно, и аз им се чудя на някои като кажат, че не можели сутрин без кафе. То сигурно става нещо като пристрастяване, нз... Винаги ми е било мноого гадно кафето и се чудя на мама, която пие по 2-3 чаши на ден сякаш е водичка. Даже сега като заминаваме за почивка пак щяла да си взима половин голям, тежък стъклен буркан с кафе. Не обичам и туй то ... Само 3в1 ми е харесвало кто съм пила няколко пъти. Не ми се почва с кафето. И без това зъбите ми не са белички, пък кво остава ако почна да пия кафе. Дано да не се науча, че ще разваля нервите (както стана с мама) . Няма смисъл за едното тонизиране. Бях чела за някаква друга напитка (зелен чай ли да беше ? ) която тонизирала колкото кафето. Но, аз мразя и кафе и топъл чай. Само вода, сокове, айрян, горещ шоколад, разни ей такива. Единствения чай, който пия е студения (него си го обичам) , а кафе и топлъл чай не обичам от малка, не можах да се науча пък и не искам. Има някои, които обичат. Бе, до човека си е.
    Последно редактирано от Lovely Dream : 08-03-2012 на 22:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си