.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Тема: Coffe?!

Hybrid View

Супер фен Аватара на fizzyg
    Не съм започвала и не искам да започвам,защото е вредно.Никога не искам да бъда като хората,които не могат да започнат деня си с кафе.Много ми е странно като ми обясняват как не могат без да живеят без кафето.
    Не ми се иска да пия.Обичам зелен чай,прясно мляко,вода с лимон,студен чай и айряян

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Не съм започвала и не искам да започвам,защото е вредно.Никога не искам да бъда като хората,които не могат да започнат деня си с кафе.Много ми е странно като ми обясняват как не могат без да живеят без кафето.
    Не ми се иска да пия.Обичам зелен чай,прясно мляко,вода с лимон,студен чай и айряян
    Вярно, и аз им се чудя на някои като кажат, че не можели сутрин без кафе. То сигурно става нещо като пристрастяване, нз... Винаги ми е било мноого гадно кафето и се чудя на мама, която пие по 2-3 чаши на ден сякаш е водичка. Даже сега като заминаваме за почивка пак щяла да си взима половин голям, тежък стъклен буркан с кафе. Не обичам и туй то ... Само 3в1 ми е харесвало кто съм пила няколко пъти. Не ми се почва с кафето. И без това зъбите ми не са белички, пък кво остава ако почна да пия кафе. Дано да не се науча, че ще разваля нервите (както стана с мама) . Няма смисъл за едното тонизиране. Бях чела за някаква друга напитка (зелен чай ли да беше ? ) която тонизирала колкото кафето. Но, аз мразя и кафе и топъл чай. Само вода, сокове, айрян, горещ шоколад, разни ей такива. Единствения чай, който пия е студения (него си го обичам) , а кафе и топлъл чай не обичам от малка, не можах да се науча пък и не искам. Има някои, които обичат. Бе, до човека си е.
    Последно редактирано от Lovely Dream : 08-03-2012 на 22:50

Пия кафе от 8 години вече. Харесвам вкуса и аромата му. Мога със, мога и без. Всмис не ми е като задължение.
    3 в 1 не пия.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Jaune, със захар става едно кисело и воднисто нали? И мен не може да ме държи будна, пие ми се, кеф ми прави, но ако ми се спи няма начин. За такива случаи евентуално Monster ми помага в по-големи количества, но се е случвало да заспя докато го пия (може и от водката за компания да е било)

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Пристрастена съм към кафето, мога да пия по няколко пъти на ден ..
    Пия го чисто, обожавам силния му аромат сутрин .. иначе киселата ми физиономия си седи цял ден :Д
    Но, да, наистина много пожълтяват зъбите, затова винаги след кафето се старая да си ги измия : )
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Не съм започвала и не искам да започвам,защото е вредно. Обичам зелен чай,прясно мляко,вода с лимон,студен чай и айряян
    Ей това ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си