Не съм започвала и не искам да започвам,защото е вредно.Никога не искам да бъда като хората,които не могат да започнат деня си с кафе.Много ми е странно като ми обясняват как не могат без да живеят без кафето.
Не ми се иска да пия.Обичам зелен чай,прясно мляко,вода с лимон,студен чай и айряян![]()
Вярно, и аз им се чудя на някои като кажат, че не можели сутрин без кафе. То сигурно става нещо като пристрастяване, нз... Винаги ми е било мноого гадно кафето и се чудя на мама, която пие по 2-3 чаши на ден сякаш е водичка. Даже сега като заминаваме за почивка пак щяла да си взима половин голям, тежък стъклен буркан с кафе.Не обичам и туй то ... Само 3в1 ми е харесвало кто съм пила няколко пъти. Не ми се почва с кафето. И без това зъбите ми не са белички, пък кво остава ако почна да пия кафе. Дано да не се науча, че ще разваля нервите (както стана с мама) . Няма смисъл за едното тонизиране. Бях чела за някаква друга напитка (зелен чай ли да беше ? ) която тонизирала колкото кафето. Но, аз мразя и кафе и топъл чай. Само вода, сокове, айрян, горещ шоколад, разни ей такива. Единствения чай, който пия е студения (него си го обичам) , а кафе и топлъл чай не обичам от малка, не можах да се науча пък и не искам. Има някои, които обичат. Бе, до човека си е.
![]()
Последно редактирано от Lovely Dream : 08-03-2012 на 22:50
Jaune, със захар става едно кисело и воднисто нали? И мен не може да ме държи будна, пие ми се, кеф ми прави, но ако ми се спи няма начин. За такива случаи евентуално Monster ми помага в по-големи количества, но се е случвало да заспя докато го пия (може и от водката за компания да е било)![]()
Пристрастена съм към кафето, мога да пия по няколко пъти на ден ..
Пия го чисто, обожавам силния му аромат сутрин .. иначе киселата ми физиономия си седи цял ден :Д
Но, да, наистина много пожълтяват зъбите, затова винаги след кафето се старая да си ги измия : )
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор