Пия кафе от 7-ми клас аз ще съм 11 .. ако някоя сутрин не пия кафе ми е много гадно некфо никфо ;д и ме цепи главата ..
Пия само бози от типа на капучино, мокачино, 3 в 1 и виенско. И пия само като съм по кафета. :дд Ще рече МНОГО рядко. :дд Предпочитам музика да се събудя. :дд
От осми клас пия кафе... не си спомням някога да съм била фенка на разтворимите му еквиваленти, дори 2 в 1 и прочие мразя. Инстантно кафе пия чат-пат, но се получава добре само с адски много мляко.
Пия го без захар и с мляко. Захарта му разваля вкуса по мое мнение. Също обичам еспресо със сметана, божествено става. Ама истинска сметана, а не от ония в пакетчетата.
Вече не ми действа. Не се събуждам от него или нещо такова, просто по навик си го пия, общо взето ободрява, понякога просто ми се пие.
Jaune, със захар става едно кисело и воднисто нали? И мен не може да ме държи будна, пие ми се, кеф ми прави, но ако ми се спи няма начин. За такива случаи евентуално Monster ми помага в по-големи количества, но се е случвало да заспя докато го пия (може и от водката за компания да е било)![]()
4-5 клас пиех кафе като ми падне кръвното. В гимназията пиех повечко кафе, за да ме държи будна в часовете. Последните 3-4 годинки кафето ми неотменна част от събуждането. От една страна ми действа ободряващо, от друга е нещо като малък сутрешен ритуал, с който обичам да си започвам деня. Захар/мляко/сметана слагам различно и спрямо желанието ми в конкретния момент. Понякога го искам чисто и силно, понякога съм на вълна сладко с много мляко и канела и т.н.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
на тия дето казвате че е вредно
не е!
има много полезни аминокиселини, които не могат да се заменят от други работи
и дето казвате ''що казват че не могат'' -щото има хора с ниско кръвно,които по друг начин не функционират правилно
а ми е по-добре да изпия 1-2 кафета, отколкото да изям 1 шоколад..
Обожавам кафето. Винаги са ми давали да пия, но май по-редовно (всеки ден) почнах от 8-9 клас. Сега съм 11. Пия го с мляко и мед, защото ми омекотява вкуса и ме кефи повече, лоча по няколко на ден понякога.
За оцветяването - намирам го тъпо оправдание, можете да си миете зъбите след сутрешната чашка кафе - въпрос на личен избор. Моите са много бели...
Мога и без кафе, но обожавам закуската като ритуал, при който след като се събудя, си препичам пълнозърнеста филиийка и си правя кафенце.
Започнах да пия кафе в 7ми клас, защото имах проблеми с храненето и по някакъв начин кафето ми даваше енергия и бях бодра без да ям толкова. А винаги ми е харесвало да пия кафе, вкусно ми е. Сега съм пристрастена така да се каже, на ден не мога без поне 2 силни кафета, без мляко и захар.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз по принцип рядко пия кафе,обаче сега като почна училище ще се наложиможе и да е вредно,ама като съм първа смяна първите три часа ги проспивам и ми се отразява зле на успеха..
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Много рядко се случва. Обичам, но не пия. Вредно е и не смятам че ми е нужно.
Започнах 6/7 клас, Не мога да се събудя иначе...сутрин няма ли кафе до лаптопа - нищо не ми се получава
Oт 6/7 клас (демек 2 години). Пия от време-на време, не ми е необходимо, ама ми се допива понякога
Пия го с малко захар(иначе става, мани..) и много мляко..
Come on skinny love just last the year...
Аз пия на Nescafe със сметана, но си слагам и мляко, понеже сметаната не се усеща кой знае колко и пак ми е гадно така чисто.
Вредно,вредно колко пък да е вредно.. има доста противоречиви статии по въпроса.Половината са на мнения че кофеина не действа добре на стомашните сокове, на мозъка и т.н. в по-дългосрочен план.Но пък от друга страна е това че в кафето има много антиоксиданти които са ценни.И вси пак като всичко не трябва да прекаляваме... По въпроса почнах да пия някъде от 9клас-винаги черно и отровнозахарта го разваля.
Попринцип не пия,не ми е вкусно.
Но през лятото,когато имаме прясно мляко в нас си разтварям Jacobs 3 in 1 Ice coffee и слагам ледчета и течна сметана,ммммм..в момента даже пия,обожаавааамм! :3![]()
Ми, 8-9-ти клас да съм започнала. Пия почти всякакво, само мразя да ми киселее и да е сладко. Мога и чисто горчиво да си го пия, но слагам мъничко кафява захар обикновено, почти винаги го пия и с мляко.
Everything changes, but beauty remains ...
Случайно да ви дразни заглавието?
Кафе пия от някъде 15-годишна. Задължително да е със захар, че ако е с мед, е гавра както с кафето, така и с меда. По едно време бях лудната по Coffee mate, но като че ли става по-вкусно с прясно мляко.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пристрастена съм към кафето, мога да пия по няколко пъти на ден ..
Пия го чисто, обожавам силния му аромат сутрин .. иначе киселата ми физиономия си седи цял ден :Д
Но, да, наистина много пожълтяват зъбите, затова винаги след кафето се старая да си ги измия : )
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Много рядко пия. За лятото фрапетата са окей, защото са и лекички. Обаче по принцип пия когато не съм спала, а ми е важно да се поразбудя. Кафе със захар не мога да пия иначе. А в Италия като изпиех една доза, която по мои спомени е около 10 мл и после се хилех цял ден като дрогирана. xD
Аз пък почти навсякъде съм чела, че кафето в малки дози е много полезно, но за ежедневна консумация си предпочитам чая.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Естествено, че не е вредно. Разбира се, ако страдаш от високо кръвно и аритмия не трябва да се наливаш с кафе, но тогава и много други неща не бива да правиш.