.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: болка

болка

Здравейте на всички : ) сигурно има такива теми,но реших да пиша нова. Знам и ,че не сте Ванга да ми кажете просто искам съвети и мнения : ) та...с приятеля ми се натискахме и той ме задоволяваше с пръсти(защото съм девствена и съм на 17 ,ако някой попита) беше много хубаво,но той пусна ръката си малко по-надолу от клитора и усещането беше сякаш ръката му се мъчи да премине или да скъса нещо ,имаше и лека болка.Сега като стоя ме боли леко и като ходя също усещането не е приятно : ( какво е станало
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ами вероятно те е поразширил. Ще мине.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нормално е като ти мушкат пръстчета да ти е дискомфортно при все ,че си девствена.
    maDamn

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Нищо сериозно няма,спокойно Малко се е цепнала ципата най-вероятно.Бързо ще мине.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Съгласна.
    Леко те е разширил, ако случайно решите да пробвате да правите секс, да не те измъчва толкова много.

И при мен първият път с пръстчетата беше леко странен .. по точно странно чувство но с времето ще ти се стори суперр

Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Най-вероятно или те е поразширил, или леко е поразскЪсал ципата. След време ако стигнете до сека и я разкъса напълно ципата, няма да има повече болка и неприятни усещания ( първите няколко пъти може и да има, но после не ).

Казаха ти го и преди мен, поразширил те е. Нищо ти няма.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от Fluffu Виж мнението
    И при мен първият път с пръстчетата беше леко странен .. по точно странно чувство но с времето ще ти се стори суперр
    oo,дa!! определено

Подкрепям горните мнения, ще ти мине бързо и после ще изпитваш само удоволствие, без болка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си