- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че това...
...е възможно само на картинка? :3
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не. Има много такива двойки. Хора много, вкусове различни.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Естествено, че не
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Да не говорим, че в много култури по света закръглените жени са по-харесваните. Даже в Африка в някаква общност възрастните жени карат малките момичета да ядат повече, отколкото трябва, за да са по-желани.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Познавам поне 3 такива двойки и кво?
maDamn
има много такива, аз даже се сещам за поне 4-5
n00bs
Много мъже могат да изпитват сексуална възбуда само от такива жени.
Някои пък макар да имат нормално тяло имат друг/и, далеч по-значими, проблем/и и им се налага да се задоволяват с такъв тип жени. (Когато си зле, ако много ги подбираш - мастурбираш.)
Пък не виждам защо да е изключено, дори и днешно време, някой просто да се влюби в някоя дебела жена.
Но действително признавам, че рядко се случва дебеланите да водят сериозни/успешни връзки с "нормални" мъже.
И все пак, предпочитам някоя слаба предозирала, пред косатката уили
n00bs
Meh...що си мислите,че хорският вкус трябва да е еди-какъв си,измъкнат от някакъв шаблон,от който не бива да мърда и толкова..?
Бтв,и аз познавам такава двойка-момчето е хубаво,умно,с добро самочувствие и тъ нъ,но при все че около него винаги има поне една сюрия фини и симпатични девойки той просто си харесва доста по-наляти момичета(каквато е и сегашната му приятелка) .
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Познавам няколко такива двойки. Бащата на познат го попитал защо високо, хубаво и атлетично момче като него е тръгнал с "дебеланка" и той му казал, че харесва такива жени. Няма нищо лошо. Евала на такива хора.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
и все пак, от коментара ти лъха леко на комплекси
n00bs
Честно ли ? ХАХАХ :-0ръцете му приличат на орехи в презерватив.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Запознайте се с Алкохола.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Възможно е, когато никоя друга не върже на момчето, ще се хване с коя да е колкото да не е без хич![]()
Тоз пич яко се е прецакал май май
Първоначално написано от GregoryHouse
срещала съм го в реалния живот. не виждам нищо смущаващо/съмнително в цялата "картинка".
за сметка на това, доста ме тормози чифтосването под черта (с някой по-ограничен от партньора му). тогава изтръпвам направо. нездраво е.
//за воден човек, се проявяваш доста повърхностно на моменти.
Аз съм виждала доста такива двойки. Даже повечето пъти момичето е по-дебеличко от момчето. Един път в метрото имаше едно момче, изглеждаше сравнително добре, доста слабичък си беше... с едно момиче дебеличко, сигурно 2 пъти и половина колкото него на широчина, че даже беше и по-висока... и изглеждаха доста щастливи. Закачаха се, целуваха се, говориха си там некви неща. А и тя беше много сладка в лице, симпатична няква.
nigga stole my bike
Виждал съм и по-брутални случаи от този. Някакъв без грам мускул и мазнина по себе си с няква около 150 кила :Д
Веднъж я бях видял в стола. Взе си 2 порции. Аз примерно абсурд да мога да изям толкова. :Д Даже лелката ѝ вика "това е голямо, няма да можеш да го изядеш". Тя "не не, няма проблем". :Д
Чак пък евала...