- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че това...
Не няма такива двойки и това е невъзможно. Както е невъзможно физически здрав човек да се влюби в недъгав, младо момиче в много възрастен мъж и обратното... Такива неща се случват само във въображението на някой болен мозък... мдаммм....
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Всъщност и аз познавам двойка - кльощаво (наистина) момче с дебело момиче (което е красиво в лице), ама външно много си подхождат (т.е. в лицата хахах) и изглеждат много щастливи и обичащи се и са от доста време заедно. Ама това ще да е някакво огромно изключение. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първо постваш тема в която, очевидно искаш да изкажеш неодобрението си към подобни двойки. Пък после сядаш и обясняваш как познаваш такава двойка и колко си подхождат?! Свещено лицемерие!!
Пръски мозък се сивеят
Зададох темата като въпрос, не виждам къде съм казала, че НЕ одобрявам и не ми разхвърляй тея удивителни, не си ми мама/татко, че да ми държиш такъв тон. ^_
И какъв е проблема да мисля, че е абсурдно готино момче да си харесва дебелана, но въпреки това да познавам изключение?
4XCOKИ
Май момичето има много пари ..![]()
Иначе и аз съм виждал, ама за който не е проблем !!![]()
Азис - Хоп [music]
4XCOKИ
Еее аз не предпочитам да влизам в тази бройка..![]()
![]()
![]()
да се трупат мнения бе, хора ..![]()
Азис - Хоп [music]
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Последно редактирано от Luidgie : 08-05-2012 на 14:45
Пръски мозък се сивеят
пфф дам,хич не сте повърхностни.. и да.. познавам такива хора и изобщо не ми е странно нито виждам нещо нередно...
http://media.tumblr.com/tumblr_lqknilkreU1qkz5g2.jpg
ти би ли тръгнала с тоя ако има як характер?
Ако ShtrudeL наистина беше толкова "прекрасна" колкото се изкарваше. Нямаше да поства подобна тема, за да буни духовете. Плюс това ако следваме нейната логика е абсурдно и едно здраво хубаво момче, да ходи с момиче в инвалиден стол. И какво ли още не е абсурдно. Трябва хубавите атлетични хора, да са само с хубави и атлетични хора. Идиотите с идиоти, умниците с умници, инвалидите с инвалиди и какви ли не тъпотии. И това ако е гледане на душевността, аз съм Папата на Рим. (преувеличавам примерите, за да се схване идеята, не твърдя, че тя го е казала. Но по пътят на логиката нейното мислене излиза такова)
Пръски мозък се сивеят
Килограмите на жената не са от голямо значение когато мъжът до нея цени вътрешните и качества и я приема такава каквато е.
не знам ... ако познавам подобен човек и си поговоря с него може пък и да ми стане симпатичен по някакъв негов си начин? за теб един ако е грозен,за друго момиче е хубав ... хората виждат нещата по различен начин и всеки си има собствена красота ..ако някои за теб е грозен с криви зъби,гаден нос и големи уши,някой друг може да открива в това чар ... и не всичко опира до това как някои изглежда.. осъзнайте се бе хора..
Много ясно ,че се гледа външния вид , тва 1000 пъти се повтори дотук. Няма как да си с някой ,който не те възбужда и привлича сексуално-няма как просто. Има такива двойки, шом ги има,значи единия от двамата партньори намира нещо възбуждащо в другия. Ако ще и миглите му да са
Кити, аз ши отговоря - ангел херувим да е по характер,не бих могла да бъда с човек,който не ме привлича. Пък ,ако не ме привлече физически трудно бих могла да го опозная и като човек.( тук говоря за интимен партньор, не за приятел ,някой от обкръжението)
Не искам да кажа,че всички трябва да са прекрасни модели на ВС и Келвин Клайн,но всеки си има критерии.
maDamn
Не е нужно някой да е красив (дори и по собствените ти критерии), за да те привлича сексуално. И модел на Келвин Клайн да е някой, ако няма чар и (нужното) излъчване пак няма да искаш да го чукаш. Дори и сексуалното привличане не е толкова пряко свързано с физическата красота.
За да ме привлича,значи е красив по моите критерии. Това включва и чар. Под красота не разбирам едното измито изражение на лицето, а съвкупност от излъчване ,усмивка и тн.
Мога,но няма, да назова потребители от тук,които не са модели на Келвин Клайн ,но за мен са страшно готини и секси според мен.
maDamn