.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 203
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Не няма такива двойки и това е невъзможно. Както е невъзможно физически здрав човек да се влюби в недъгав, младо момиче в много възрастен мъж и обратното... Такива неща се случват само във въображението на някой болен мозък... мдаммм....
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    Град
    <3
    Всъщност и аз познавам двойка - кльощаво (наистина) момче с дебело момиче (което е красиво в лице), ама външно много си подхождат (т.е. в лицата хахах) и изглеждат много щастливи и обичащи се и са от доста време заедно. Ама това ще да е някакво огромно изключение. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Първо постваш тема в която, очевидно искаш да изкажеш неодобрението си към подобни двойки. Пък после сядаш и обясняваш как познаваш такава двойка и колко си подхождат?! Свещено лицемерие!!
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    ^ахахахахаха.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Първо постваш тема в която, очевидно искаш да изкажеш неодобрението си към подобни двойки. Пък после сядаш и обясняваш как познаваш такава двойка и колко си подхождат?! Свещено лицемерие!!
    Зададох темата като въпрос, не виждам къде съм казала, че НЕ одобрявам и не ми разхвърляй тея удивителни, не си ми мама/татко, че да ми държиш такъв тон. ^_
    И какъв е проблема да мисля, че е абсурдно готино момче да си харесва дебелана, но въпреки това да познавам изключение?
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Май момичето има много пари ..

Иначе и аз съм виждал, ама за който не е проблем !!
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И какъв е проблема да мисля, че е абсурдно готино момче да си харесва дебелана, но въпреки това да познавам изключение?
    Интересен въпрос, при положение, че претендираш, че не си повърхностна и говориш за душевност.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Интересен въпрос, при положение, че претендираш, че не си повърхностна и говориш за душевност.
    мхм
    освен това съм и реалист
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на montana6
    мхм
    освен това съм и реалист
    Реализмът включва обективност, а не това какво мислиш ти за абсурдно или не. А обективността е, че такива двойки има и те не са малко.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Град
    София де Жанейро
    Еее аз не предпочитам да влизам в тази бройка..

да се трупат мнения бе, хора ..
    Азис - Хоп [music]

Мега фен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    Зададох темата като въпрос, не виждам къде съм казала, че НЕ одобрявам и не ми разхвърляй тея удивителни, не си ми мама/татко, че да ми държиш такъв тон. ^_
    Изключително щастлива съм, че не съм ти майка. Супер лицемерна си. Какво разправяш все за душевност, като гледаш, очевидно, само външният вид? Реалист била - не ме разсмивай! Защо претендираш, че си нещо, което очевидно не си? (много съм съгласна с montana6)
    Последно редактирано от Luidgie : 08-05-2012 на 14:45
    Пръски мозък се сивеят

Banned Мега фен
    пфф дам,хич не сте повърхностни .. и да.. познавам такива хора и изобщо не ми е странно нито виждам нещо нередно...

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Изключително щастлива съм, че не съм ти майка. Супер лицемерна си. Какво разправяш все за душевност, като гледаш, очевидно, само външният вид? Реалист била - не ме разсмивай! Защо претендираш, че си нещо, което очевидно не си?
    Е нормално кой млад човек няма да гледа външността ..

Или както повечето парите

Лошото е да си грозен и беден..
    Азис - Хоп [music]

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Е нормално кой млад човек няма да гледа външността ..

Или както повечето парите

Лошото е да си грозен и беден..
    не говорим да не се гледа външността - просто е неизбежно.. първото нещо,което виждаш у човек е това как изглежда,но до такава степен да е важно някои как изглежда е много повърхностно

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не говорим да не се гледа външността - просто е неизбежно.. първото нещо,което виждаш у човек е това как изглежда,но до такава степен да е важно някои как изглежда е много повърхностно
    http://media.tumblr.com/tumblr_lqknilkreU1qkz5g2.jpg
    ти би ли тръгнала с тоя ако има як характер?

Град
    Ако ShtrudeL наистина беше толкова "прекрасна" колкото се изкарваше. Нямаше да поства подобна тема, за да буни духовете. Плюс това ако следваме нейната логика е абсурдно и едно здраво хубаво момче, да ходи с момиче в инвалиден стол. И какво ли още не е абсурдно. Трябва хубавите атлетични хора, да са само с хубави и атлетични хора. Идиотите с идиоти, умниците с умници, инвалидите с инвалиди и какви ли не тъпотии. И това ако е гледане на душевността, аз съм Папата на Рим. (преувеличавам примерите, за да се схване идеята, не твърдя, че тя го е казала. Но по пътят на логиката нейното мислене излиза такова)
    Пръски мозък се сивеят

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Килограмите на жената не са от голямо значение когато мъжът до нея цени вътрешните и качества и я приема такава каквато е.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    не знам ... ако познавам подобен човек и си поговоря с него може пък и да ми стане симпатичен по някакъв негов си начин? за теб един ако е грозен,за друго момиче е хубав ... хората виждат нещата по различен начин и всеки си има собствена красота ..ако някои за теб е грозен с криви зъби,гаден нос и големи уши,някой друг може да открива в това чар ... и не всичко опира до това как някои изглежда.. осъзнайте се бе хора..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Много ясно ,че се гледа външния вид , тва 1000 пъти се повтори дотук. Няма как да си с някой ,който не те възбужда и привлича сексуално-няма как просто. Има такива двойки, шом ги има,значи единия от двамата партньори намира нещо възбуждащо в другия. Ако ще и миглите му да са
    Кити, аз ши отговоря - ангел херувим да е по характер,не бих могла да бъда с човек,който не ме привлича. Пък ,ако не ме привлече физически трудно бих могла да го опозная и като човек.( тук говоря за интимен партньор, не за приятел ,някой от обкръжението)
    Не искам да кажа,че всички трябва да са прекрасни модели на ВС и Келвин Клайн,но всеки си има критерии.
    maDamn

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Много ясно ,че се гледа външния вид , тва 1000 пъти се повтори дотук. Няма как да си с някой ,който не те възбужда и привлича сексуално-няма как просто. Има такива двойки, шом ги има,значи единия от двамата партньори намира нещо възбуждащо в другия. Ако ще и миглите му да са
    Кити, аз ши отговоря - ангел херувим да е по характер,не бих могла да бъда с човек,който не ме привлича. Пък ,ако не ме привлече физически трудно бих могла да го опозная и като човек.( тук говоря за интимен партньор, не за приятел ,някой от обкръжението)
    Не искам да кажа,че всички трябва да са прекрасни модели на ВС и Келвин Клайн,но всеки си има критерии.
    аз го казвам същото нещо по различен начин и ми казват че съм надута тъпа и т.н
    хората са странни

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не знам ... ако познавам подобен човек и си поговоря с него може пък и да ми стане симпатичен по някакъв негов си начин? за теб един ако е грозен,за друго момиче е хубав ... хората виждат нещата по различен начин и всеки си има собствена красота ..ако някои за теб е грозен с криви зъби,гаден нос и големи уши,някой друг може да открива в това чар ... и не всичко опира до това как някои изглежда.. осъзнайте се бе хора..
    Не всичко опира до тва, а я ми кажи как ще си легнеш с някого,който не те привлича. Като този на снимката,не си криви душата,няма да го направиш.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не е нужно някой да е красив (дори и по собствените ти критерии), за да те привлича сексуално. И модел на Келвин Клайн да е някой, ако няма чар и (нужното) излъчване пак няма да искаш да го чукаш. Дори и сексуалното привличане не е толкова пряко свързано с физическата красота.

Град
    Beyond reality
    За да ме привлича,значи е красив по моите критерии. Това включва и чар. Под красота не разбирам едното измито изражение на лицето, а съвкупност от излъчване ,усмивка и тн.
    Мога,но няма, да назова потребители от тук,които не са модели на Келвин Клайн ,но за мен са страшно готини и секси според мен.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си