- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че това...
Не аз съм тръгнала да казвам кой в какво вярва и какъв е, иначе моите ръчички треперели от злоба.
И не можеш да знаеш какво ценя наистина, не бъди толкова предубедена. Ще си говоря колкото си искам за това колко е важна душевността, защото наистина е, но е важна и външността.
А ти продължавай да си отваряш очите само за розовите ми писания, не че държа да знаеш, че не пиша само такива, ама нали ще се 'заяждаш', защо да обръщаш внимание на другото.
Благодаря. Радвам се, че ме разбираш. х)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не си ме разбрал,не очаквах и да го разбереш. Имаш право да мислиш ,квото си искаш,както и аз.
maDamn
Емии,окей.
никъде не съм споменала такова нещо,както казах ,говоря от мойта гледна точка.и да.. няма да си легна с някои,които не ме привлича,но това не означава че същия този човек не би могъл да бъде симпатичен за някой друг ..
Имаше един лаф " за едни непотребна вещ, за други диамант".
И не ме разбирайте погрешно, за мен неприятен е Кристиано Роналдо примерно и не бих си легнала с него.
maDamn
То аз където и да те срещна по форума все "розови писаня" такъв ми бил късмета :С Много жалко. А ти си приказвай каквото си искаш. Аз не претендирам, че те познавам. Ама не се обиждай когато някой си изгради мнение за теб спрямо писането ти във форума, след като този някой не те познава в реалният живот - ти си това, което пишеш. А това, което аз съм видяла от теб ме е подтикнало към това мнение за твоята "интернет" личност.
Пък и е много жалко, че за теб идиот и инвалид са едно и също...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
4XCOKИ
Пръски мозък се сивеят
Не. Не срявнявам идиотите с инвалидите. Нямам желание да ти се доказвам, мисли си ако искаш, че съм комплексирана, повърхностна, ограничена, тъпа, каквито си искаш други подобни определения. Разбирай ме както си искаш, виждам, че не го можеш, а и ми е все тая. Душичке.
*Никога не съм се впечатлявала от вътрешността на красавците тип 'манекен от списание' и никъде не съм казвала, че искам такъв. х)
Жалко, че сте толкова праволинейни.
4XCOKИ
************************************************-------------------------------////////////////////////////////////////
И това е всичко, което ще кажа по темата.
Изпуснах боя![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ще види тя щрудел, като си намери някой красавец, който примерно (!!!) я бие... Което съм сигурна, че ще стане - нали идиотите се обвързват със себеподобните си "инвалиди".
А ролята на бохем, която се опитва да играе си мирише на фалш от километри.
Жалко, че ти ми слагаш думи в устата. Жалко, че отричаш как по горе написа точно това "И много ясно, че идиотите ходят с идиоти и аз лично до сега не съм виждала здрав човек да 'ходи' с инвалид. Може да звучи мега грозно, но е така." Да грозно е, че според теб идиот е равностойно на инвалид. Наистина е грозно. И защо аджеба ми слагаш думи в устата? Не съм те нарекла нищо друго освен лицемер. И си държа на моето си. Ти с нищо до сега не доказа обратното, душичке. Бъди си каквато поискаш - никой няма да те съди. Ама да се правиш на нещо, което не си? Това си е за осъждане. Айде припомни си какво е казал един чичко написал Щастливият принц....
Пръски мозък се сивеят
Хубаво, ще го кажа в отделни изречения, че да го схванеш.
*Идиотите ходят с идиоти.
*Не съм виждала здрав човек да ходи с инвалид.
Коментирах примерите ти, можех да се хвана и за другите. Изглежда си направила връзка между двете.
о м г -.-
Естествено, че идиот не е равностойно на идвалид. Нищо не отричам, защото не съм го твърдяла. омг омг -.-
Има ли смисъл да ти се обяснявам, като ще продължиш да си мислиш, че съм лицемер? Мисли си. Аз съм щастлива с това, което съм.
Не думай. Какво стана с 'това е интернет простраство и бла бла'? От къде на къде знаеш каква съм в действителност, че да си правиш изводи, че се правя на нещо, което не съм?
4XCOKИ
Парализирана жена роди наскоро. Наш поет, инвалид, колко време жена му го гледаше, а? Здрав човек ходи с инвалид. Примери много. Момчето без крака и ръце?! пф...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Аз винаги съм била спиралолинейна! Не слагайте всички под общ знаменател!![]()
Всъщност не само това как изглежда, аз например забелязвам движенията му, походката, изражението, на къде и как гледа, а ако говори и начина по който говори.![]()
n00bs
Ами, душо, научи пунктуацията, за да няма недоразумения, нали? И като си щаслива с това, което си, защо се изтъкваш постоянно с разни добродетели? Странно...Надявам се, че погледна скъпичкият автор на книжленцето, което ти цитирах по-горе. Ако не си се сетила кой е, можеш да пробваш и с "Портрета на Дориан Грей". о м г -_-
Пръски мозък се сивеят
О, колко по-умна изглеждаш в очите ми като ми поставяш цитати на Оскар Уайлд. О, аз никога не го бях чувала! О, благодаря ти, че ме просветли. = (
Не знам защо реши, че изтъквам добродетели, че чак пък и 'постоянно', брех! Но и така да беше, какво пречи да съм щастлива и въпреки това да го правя? Какъв (ти) е проблема? = )
4XCOKИ