Както се казва за всеки влак си има пътници. Стига сте се обяснявали. Както казаха някои - за един едно дебело момиче може да е отблъсващо, за друг може да е секси. Всеки си има различна представа за красиво. Е, не коренно различна, има някакви съвпадения разбира се, но всеки с вкуса си. Щрудел примерно според мен повърхностна не е. Такива хора не й харесват и тва е. Не може да се насили да почне да ги харесва, само за да не изглежда, че само външността гледа. Даже и до възпитание не е. Кой може да те възпита да харесваш примерно дебели хора и т.н.? Всеки човек си е индивидуален и харесва различни неща. Няколко човека могат да виждат едно момиче по различен начин. Аз за едни мога да бъда сладка, други може да ме мислят за грозна, за трети съм дебела, за четвърти съм слаба... за пети съм смотанячка, за шести съм прекрасна. Казвам го от мои наблюдения, защото са ми ги казвали тия неща. ;д И не мога да виня тия, които не ме харесват.. просто не съм им по вкуса and that's ok. И ако някой ме хареса да го нарекат ненормален, защото не съм по критериите на някой си там. За кво трябва да се изпада в някакви крайности и да се лепят етикети. Гледайте и от страната на другия, не само от вашата.