- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че това...
Е, това си е едно аз за друго говорех. ;д
nigga stole my bike
Само аз ли се чудя, къде са готините п*тки които пускат снимки![]()
n00bs
Точно така. И когато цяло едно общество не толерира даден тип хора (дали ще се дебели, черни или инвалиди е все едно) добрият родител учи децата си на състрадателност и толерантност. Качества, които, ако в случая щрудел имаше щеше да мисли по различен начин.
Ако действително няма причина да не ги харесва и не е до възпитанието й остава само да е повърхностна и/или предубедена. Но наистина обществото не би я харесало с някой дебелак или инвалид, нали така? А е много важно да я харесват...
Имах предвид, че не можеш да я оправдаваш с 'тя се е родила така' (- и много инвалиди са се 'родили така', но това не ви спира да 'не ги харесвате').
Разбира се че е това НЕ е просто една картинка.
Ее да такива двойки не се срещат особено често,но все пак ги има нали?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Направих си огромният труд да прочета темата от пустото му любопитство. Разбива ме Щрудел, която си мисли, че е перфектна и във всеки коментар е на друго мнение, което е написано спрямо казаното от някои по-горе... Пък сега разправя как тя била искрена, за това всяка 2ра нейна дума е различна и противоречаща си... Нещо не схващам...
Също така се появи тази курацио от нищото и почна да защитава щрудел, без да е подготвена изобщо по темата... много странно...
Предполагам, че го е чувала и преди - swallow it and continue
поне 1-вата част
n00bs
И сама не си вярваш нали? Или поне не си го представяш наистина. После аз съм говорела захаросани неща. Евала ако наистина БИ го направила, но силно, СИЛНО се съмнявам.
Прекрасни са и двете.
Ако аз бях инвалид, говорим за много тежък случай, сигурно щях да се самоубия. Ако беше някоя лека форма, с която може да се живее що годе добре и пълноценно, може би нямаше да искам да имам никой до себе си. Няма да му причиня това просто.
И аз не търся нищо.
Бившия ми приятел изобщо не беше 'модела/образа' в представите ми, не казвам, че е бил грозен или нещо такова, но изобщо не беше това, което съм си мислила, че искам. Но въпреки това го обичах истински и външността му е била от значение до толкова, че да ме привлича с нещо външно. Дори когато 'тръгвахме' и се запознахме, не съм се интересувала от външността му.
4XCOKИ
4XCOKИ
ShtrudeL един голям FACEPALM за теб... наистина не знаеш кога да млъкнеш, а?
4XCOKИ
Кой къде плюе хайде покажи ми, че съм тъп и занм само това, коеот съм прочел тук, за всички участници във този "спор". Айде убеди ме, че си права и ще застана зад теб. Но до сега ме убеждаваш, че си... изверг.
Ем защо да не ?! Тя да не е извънземно ?! Според мен не трябва да излизаш с едно момиче, само защото има хубаво тяло или нещо подобно!Ам мое мнение!
Нужно ли е да ровя из темите, в които са пускани дебелани и са били оплювани?
С какво основание ме наричаш изверг? Не помня да съм казвала, че дебелите, инвалидите, или който и да е, са втора ръка хора, или някакви, които не заслужават нищо.
Ти би ли бил с дебело момиче? омг наистина няма смисъл да ви доказвам каквото и да е. Ако сега се пусне тема 'важна ли е външността?' всички ще тръгнат да се обясняват колко е важна и че не биха били с човек, който не ги привлича, а тук ми обясняват как биха сменяли пелени и т.н.
4XCOKИ
Щрудел взе да ми прилича на заклано пиле - продължава да бяга, въпреки, че му е отрязана главата.
n00bs
Да бих тръгнал! И съм ходил с "дебелана" и беше много хубав и стойностен човек. И не е било от комплекси или от к'вото си мислите там. А ти си изверг, защото говориш такива грозни и гнусни неща, които не подхождат на момиче нито на който и да е човек. Трябва да си изверг, за да говориш така. И да кажеш, че ще се самоубиеш ако си инвалид - това доказва как ти мисли, че инвалидите нямат стойност. Ако си гледала филма "Изроди" ще видиш хора с недъзи, даже такива без крайници, които са обичани и имат нормални семейства и деца.
А аз искам да ми извадиш къде Луиджи е писал подобни неща къде BranwenTheBrave е писла такива неща. Искам конкретни извадки от конкретни лица, не от всички.
Що не млъкнете просто ?! пф...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абе какво толкова се заяждате с Щрудито. Знам че има малко развинтена фантазия и прекалява със идеализма си но всеки има свой характер и защо трябва да го крие и да се съобразява с другиго.
Първоначално написано от GregoryHouse
Много и скочихте нещо на Щрудел. Хубаво, имате някой зле изглеждащ човек, но с готин характер, като примера с дебелото момиче. Можете да я уважавате, да й помагате, да й обръщате внимание съвсем искрено и въобще да имате страхотно приятелство. Просто нямате желанието за физическа близост. От състрадание ли трябва да се съберете? Не е ли това лицемерие?
Повърхностна била, защото може да цени човека, просто не иска интимна връзка с него, така ли?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.