.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 203
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Може да играе роля отчасти, но специално това примерно да си възпитан да мислиш дебеланите за секси силно се съмнявам да стане, освен ако не ти промият мозъка. Не казвам, че не може да мислиш това. Може, но си го мислиш ти, а не заради възпитание.
    Под възпитание нямах предвид родителите да ти предадат нещото, а наистина да си го мислиш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Е, това си е едно аз за друго говорех. ;д
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Само аз ли се чудя, къде са готините п*тки които пускат снимки
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Може да играе роля отчасти, но специално това примерно да си възпитан да мислиш дебеланите за секси силно се съмнявам да стане, освен ако не ти промият мозъка. Не казвам, че не може да мислиш това. Може, но си го мислиш ти, а не заради възпитание.
    BranwenTheBrave, по-лесно е да те възпитат да НЕ харесваш нещо и да ти го насадят, отколкото да те възпитат да харесваш нещо. Изобщо нямах предвид тия неща, защо извърташ думи?
    Точно така. И когато цяло едно общество не толерира даден тип хора (дали ще се дебели, черни или инвалиди е все едно) добрият родител учи децата си на състрадателност и толерантност. Качества, които, ако в случая щрудел имаше щеше да мисли по различен начин.
    Ако действително няма причина да не ги харесва и не е до възпитанието й остава само да е повърхностна и/или предубедена. Но наистина обществото не би я харесало с някой дебелак или инвалид, нали така? А е много важно да я харесват...
    Имах предвид, че не можеш да я оправдаваш с 'тя се е родила така' (- и много инвалиди са се 'родили така', но това не ви спира да 'не ги харесвате').

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Само аз ли се чудя, къде са готините п*тки които пускат снимки
    След малко ше ги върна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Разбира се че е това НЕ е просто една картинка.
    Ее да такива двойки не се срещат особено често,но все пак ги има нали?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    ако бях на мястото на щрудел повече нямаше да влизам в кофата след тоя фейл, както направи буутибой
    никакъв фейл не съм направила.
    Докато аз съм искрена, някоИ се правят на псевдо моралисти.

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    хахаха чакай малко бе, ти в началото на темата се мръщеше за това дебело момиче и слабо момче да ходят , а сега го обърна на "ако няма два крака" или "ако няма две ръце "

фейл
    ти следиш ли изобщо развитието на темата?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Направих си огромният труд да прочета темата от пустото му любопитство. Разбива ме Щрудел, която си мисли, че е перфектна и във всеки коментар е на друго мнение, което е написано спрямо казаното от някои по-горе... Пък сега разправя как тя била искрена, за това всяка 2ра нейна дума е различна и противоречаща си... Нещо не схващам...
    Също така се появи тази курацио от нищото и почна да защитава щрудел, без да е подготвена изобщо по темата... много странно...

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ех, боже, боже.
    nigga stole my bike

Град
    Niggaland
    Предполагам, че го е чувала и преди - swallow it and continue
    поне 1-вата част
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BranwenTheBrave Виж мнението
    Ако това човекът с който искам да съм, ако се налага ще му сменям памперсите, ще го нося по стълбите и ще му сменям превръзките на ампутираните ръце/крака. Това не ме плаши в никакъв случай. Би ме отблъснало, ако него го плаши и има проблем със състоянието си.
    Не казвам, че целенасочено си търся инвалид, защото съм преродената Майка Тереза и искам да ощастливявам всички, но в никакъв случай не бих пропуснала някой интересен младеж заради нещо подобно.
    И сама не си вярваш нали? Или поне не си го представяш наистина. После аз съм говорела захаросани неща. Евала ако наистина БИ го направила, но силно, СИЛНО се съмнявам.

На твое място сериозно щях да си преосмисля приоритетите и ценностно-моралната система.
    Прекрасни са и двете.

А, ако ти, не дай си боже, станеш инвалид какво ще направиш? Ще си седиш сама до края на дните си ли? Или ще си намериш друг инвалид и ще се мъчите (в дадени отношения) заедно?
    Тогава на секундата би сменила песента и би тръгнала да си търсиш някой здрав и красив точно, както правиш и сега. Което отново ни навежда на мисълта, че си лицемер.
    Ако аз бях инвалид, говорим за много тежък случай, сигурно щях да се самоубия. Ако беше някоя лека форма, с която може да се живее що годе добре и пълноценно, може би нямаше да искам да имам никой до себе си. Няма да му причиня това просто.
    И аз не търся нищо.
    Бившия ми приятел изобщо не беше 'модела/образа' в представите ми, не казвам, че е бил грозен или нещо такова, но изобщо не беше това, което съм си мислила, че искам. Но въпреки това го обичах истински и външността му е била от значение до толкова, че да ме привлича с нещо външно. Дори когато 'тръгвахме' и се запознахме, не съм се интересувала от външността му.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    Разбива ме Щрудел, която си мисли, че е перфектна
    От тук мнението ти губи стойност.
    4XCOKИ

ShtrudeL един голям FACEPALM за теб... наистина не знаеш кога да млъкнеш, а?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    един голям FACEPALM
    нека е двоен от мен
    Всички се правите на адски толерантните и моралните тук, а в другите теми плюете по това, което защитавате сега.
    4XCOKИ

Кой къде плюе хайде покажи ми, че съм тъп и занм само това, коеот съм прочел тук, за всички участници във този "спор". Айде убеди ме, че си права и ще застана зад теб. Но до сега ме убеждаваш, че си... изверг.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Ем защо да не ?! Тя да не е извънземно ?! Според мен не трябва да излизаш с едно момиче, само защото има хубаво тяло или нещо подобно!Ам мое мнение!

Мега фен
    Град
    <3
    Нужно ли е да ровя из темите, в които са пускани дебелани и са били оплювани?

С какво основание ме наричаш изверг? Не помня да съм казвала, че дебелите, инвалидите, или който и да е, са втора ръка хора, или някакви, които не заслужават нищо.

Ти би ли бил с дебело момиче? омг наистина няма смисъл да ви доказвам каквото и да е. Ако сега се пусне тема 'важна ли е външността?' всички ще тръгнат да се обясняват колко е важна и че не биха били с човек, който не ги привлича, а тук ми обясняват как биха сменяли пелени и т.н.
    4XCOKИ

Град
    Niggaland
    Щрудел взе да ми прилича на заклано пиле - продължава да бяга, въпреки, че му е отрязана главата.
    n00bs

Да бих тръгнал! И съм ходил с "дебелана" и беше много хубав и стойностен човек. И не е било от комплекси или от к'вото си мислите там. А ти си изверг, защото говориш такива грозни и гнусни неща, които не подхождат на момиче нито на който и да е човек. Трябва да си изверг, за да говориш така. И да кажеш, че ще се самоубиеш ако си инвалид - това доказва как ти мисли, че инвалидите нямат стойност. Ако си гледала филма "Изроди" ще видиш хора с недъзи, даже такива без крайници, които са обичани и имат нормални семейства и деца.
    А аз искам да ми извадиш къде Луиджи е писал подобни неща къде BranwenTheBrave е писла такива неща. Искам конкретни извадки от конкретни лица, не от всички.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Щрудел взе да ми прилича на заклано пиле - продължава да бяга, въпреки, че му е отрязана главата.
    Коментaра на деня

в момента не мога да си взема въздух от смях
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Що не млъкнете просто ?! пф...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Абе какво толкова се заяждате с Щрудито. Знам че има малко развинтена фантазия и прекалява със идеализма си но всеки има свой характер и защо трябва да го крие и да се съобразява с другиго.
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Цитирай Първоначално написано от xJawz Виж мнението
    Абе какво толкова се заяждате с Щрудито. Знам че има малко развинтена фантазия и прекалява със идеализма си но всеки има свой характер и защо трябва да го крие и да се съобразява с другиго.
    Аз останах с впечатление от това, което съм чел от нея (а то е само в тази тема) че тя си мени характера, за да се съобразява с останалите...

Много и скочихте нещо на Щрудел. Хубаво, имате някой зле изглеждащ човек, но с готин характер, като примера с дебелото момиче. Можете да я уважавате, да й помагате, да й обръщате внимание съвсем искрено и въобще да имате страхотно приятелство. Просто нямате желанието за физическа близост. От състрадание ли трябва да се съберете? Не е ли това лицемерие?

Повърхностна била, защото може да цени човека, просто не иска интимна връзка с него, така ли?

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Много и скочихте нещо на Щрудел. Хубаво, имате някой зле изглеждащ човек, но с готин характер, като примера с дебелото момиче. Можете да я уважавате, да й помагате, да й обръщате внимание съвсем искрено и въобще да имате страхотно приятелство. Просто нямате желанието за физическа близост. От състрадание ли трябва да се съберете? Не е ли това лицемерие?

Повърхностна била, защото може да цени човека, просто не иска интимна връзка с него, така ли?
    От кога пък дебелите хора не могат да правят секс или да са чаровни и сексапилни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си