- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че това...
ShtrudeL един голям FACEPALM за теб... наистина не знаеш кога да млъкнеш, а?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Кой къде плюе хайде покажи ми, че съм тъп и занм само това, коеот съм прочел тук, за всички участници във този "спор". Айде убеди ме, че си права и ще застана зад теб. Но до сега ме убеждаваш, че си... изверг.
Ем защо да не ?! Тя да не е извънземно ?! Според мен не трябва да излизаш с едно момиче, само защото има хубаво тяло или нещо подобно!Ам мое мнение!
Нужно ли е да ровя из темите, в които са пускани дебелани и са били оплювани?
С какво основание ме наричаш изверг? Не помня да съм казвала, че дебелите, инвалидите, или който и да е, са втора ръка хора, или някакви, които не заслужават нищо.
Ти би ли бил с дебело момиче? омг наистина няма смисъл да ви доказвам каквото и да е. Ако сега се пусне тема 'важна ли е външността?' всички ще тръгнат да се обясняват колко е важна и че не биха били с човек, който не ги привлича, а тук ми обясняват как биха сменяли пелени и т.н.
4XCOKИ
Щрудел взе да ми прилича на заклано пиле - продължава да бяга, въпреки, че му е отрязана главата.
n00bs
Да бих тръгнал! И съм ходил с "дебелана" и беше много хубав и стойностен човек. И не е било от комплекси или от к'вото си мислите там. А ти си изверг, защото говориш такива грозни и гнусни неща, които не подхождат на момиче нито на който и да е човек. Трябва да си изверг, за да говориш така. И да кажеш, че ще се самоубиеш ако си инвалид - това доказва как ти мисли, че инвалидите нямат стойност. Ако си гледала филма "Изроди" ще видиш хора с недъзи, даже такива без крайници, които са обичани и имат нормални семейства и деца.
А аз искам да ми извадиш къде Луиджи е писал подобни неща къде BranwenTheBrave е писла такива неща. Искам конкретни извадки от конкретни лица, не от всички.
грозни и гнусни, втф?
Ужасно много уважавам инвалидите и хората с проблеми и ми е тъжно за тях, но ти си мисли, че съм изверг. По-удобно е.
И това, че аз не бих се справила като такъв, не означава, че и другите не биха. Това изобщо не означава, че ги мисля за хора без стойност.
А лицата за които говориш са нови и нямам наблюдение над тях, но както казах мисля, че не си го представят наистина това, което говорят.
4XCOKИ
Ами тогава защо каза, че те плюят върху думите си? Че лъжат и лицемерничат след като ти не си запозната с написаното от тях? И аз ти казах, че бих застанал на твоя страна ако ми докажеш еди какво си. Ти не го направи как да застана зад теб предвид всичко що изчетох от теб?
Ако кажа, че съм почти убедена, че в други сериозни теми биха писали, как не биха били с човек, който не ги привлича, но има страхотен характер, пак ще скочат всички да казват колко съм повърхностна разбираш ли.
И не държа да си на 'моя страна'. Имай си твое мнение, но се опитай да си представяш реално това, което говориш и защитаваш. Нещо, което повечето от тук моралисти не правят. И аз мога да тръгна с вашето убеждение (ето тук би се проявила захаросаната ми страна), но си представям какво би било ежедневието ми с човек, който не ме привлича и т.н.
4XCOKИ
Виж аз искам да постъпя правилно в случаят. За да съм сигурен в нещо аз искам факти, искам черно на бяло доказателство. Аз примерно казвам, че бих тръгнал с някой, защото е добър човек - на мен това ми харесва. Не ми дреме дали има пъпка на челото или брадавица на носа. И говоря сериозно до сега съм подбирал само момичета, които ми допадат като хора. Другото винаги може да се промени. Но понеже ти си противоречиш и някои твои "забележки" са доста остри и злобни ме карат да се обръщам срещу теб и да смятам другите за "прави" СЛед като са имали достатъчно аргументация, за да ме убедят в правотата си. Разбираш ли?
Що не млъкнете просто ?! пф...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абе какво толкова се заяждате с Щрудито. Знам че има малко развинтена фантазия и прекалява със идеализма си но всеки има свой характер и защо трябва да го крие и да се съобразява с другиго.
Първоначално написано от GregoryHouse
Много и скочихте нещо на Щрудел. Хубаво, имате някой зле изглеждащ човек, но с готин характер, като примера с дебелото момиче. Можете да я уважавате, да й помагате, да й обръщате внимание съвсем искрено и въобще да имате страхотно приятелство. Просто нямате желанието за физическа близост. От състрадание ли трябва да се съберете? Не е ли това лицемерие?
Повърхностна била, защото може да цени човека, просто не иска интимна връзка с него, така ли?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
Тъй, като ще е некоректно да поствам снимки на мои приятели, приятелки и интимни партньори надявам се да се задоволиш с това:
http://s3.amazonaws.com/readers/2009...olution1_1.jpg
http://i32.photobucket.com/albums/d1...inKRool/20.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_QVj1Ll-n6l...y+but+Sexy.jpg
http://image1.masterfile.com/em_w/01...01194822fw.jpg
http://www.georgehernandez.com/h/aaB...istanWyatt.jpg
http://www.streetsie.com/wp-content/...ir-babe-20.jpg
Засега не успявам да намеря готин дебел мъж из интернет, но ще потърся още.![]()
То ако става на въпрос и кравите на село могат да правят секс. Дали са чаровни и сексапилни е въпрос на лично мнение. За мен винаги е било отблъскващо, защото изглежда грозно, а почти винаги е поправимо.
Избери си някой дебел, сравни го с по-слаб и прецени, чисто на външен вид, кое те привлича повече. Не намесвай други черти, защото има много хора, които са красиви и са страхотни по характер.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
НЕ дори познавам такава двойка,но повечето момчета чуят ли дебело момиче и дим да ги няма всички искат да ходят с типа "путка" а постоянно повтарят "няма ли свясни момичета" а всъщност те ни правят такива защото искаме да им се харесаме![]()