- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че това...
грозни и гнусни, втф?
Ужасно много уважавам инвалидите и хората с проблеми и ми е тъжно за тях, но ти си мисли, че съм изверг. По-удобно е.
И това, че аз не бих се справила като такъв, не означава, че и другите не биха. Това изобщо не означава, че ги мисля за хора без стойност.
А лицата за които говориш са нови и нямам наблюдение над тях, но както казах мисля, че не си го представят наистина това, което говорят.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
То ако става на въпрос и кравите на село могат да правят секс. Дали са чаровни и сексапилни е въпрос на лично мнение. За мен винаги е било отблъскващо, защото изглежда грозно, а почти винаги е поправимо.
Избери си някой дебел, сравни го с по-слаб и прецени, чисто на външен вид, кое те привлича повече. Не намесвай други черти, защото има много хора, които са красиви и са страхотни по характер.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами тогава защо каза, че те плюят върху думите си? Че лъжат и лицемерничат след като ти не си запозната с написаното от тях? И аз ти казах, че бих застанал на твоя страна ако ми докажеш еди какво си. Ти не го направи как да застана зад теб предвид всичко що изчетох от теб?
НЕ дори познавам такава двойка,но повечето момчета чуят ли дебело момиче и дим да ги няма всички искат да ходят с типа "путка" а постоянно повтарят "няма ли свясни момичета" а всъщност те ни правят такива защото искаме да им се харесаме![]()
Ако кажа, че съм почти убедена, че в други сериозни теми биха писали, как не биха били с човек, който не ги привлича, но има страхотен характер, пак ще скочат всички да казват колко съм повърхностна разбираш ли.
И не държа да си на 'моя страна'. Имай си твое мнение, но се опитай да си представяш реално това, което говориш и защитаваш. Нещо, което повечето от тук моралисти не правят. И аз мога да тръгна с вашето убеждение (ето тук би се проявила захаросаната ми страна), но си представям какво би било ежедневието ми с човек, който не ме привлича и т.н.
4XCOKИ
Виж аз искам да постъпя правилно в случаят. За да съм сигурен в нещо аз искам факти, искам черно на бяло доказателство. Аз примерно казвам, че бих тръгнал с някой, защото е добър човек - на мен това ми харесва. Не ми дреме дали има пъпка на челото или брадавица на носа. И говоря сериозно до сега съм подбирал само момичета, които ми допадат като хора. Другото винаги може да се промени. Но понеже ти си противоречиш и някои твои "забележки" са доста остри и злобни ме карат да се обръщам срещу теб и да смятам другите за "прави" СЛед като са имали достатъчно аргументация, за да ме убедят в правотата си. Разбираш ли?
И аз познавам много такива двойки.
Най-добрия ми приятел допреди месец ходеше с една 2х неговото тегло.
Разбирам, но не мисля, че ти си разбрал мен.
Далеч съм от 'злобна', а ако са ти се сторили остри изказванията ми, то е защото са искрени (наистина трябва да съм по-мека, явно трябва да украсявам думите си).
А това, че ти би тръгнал с някой, защото е добър си е похвално и го уважавам. Аз също съм на това мнение, но пак казвам, че е важна и външността, освен добротата и другите качества.
И едно е да е с пъпка/брадавица, друго е да е 100 кила.
4XCOKИ
Тъй, като ще е некоректно да поствам снимки на мои приятели, приятелки и интимни партньори надявам се да се задоволиш с това:
http://s3.amazonaws.com/readers/2009...olution1_1.jpg
http://i32.photobucket.com/albums/d1...inKRool/20.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_QVj1Ll-n6l...y+but+Sexy.jpg
http://image1.masterfile.com/em_w/01...01194822fw.jpg
http://www.georgehernandez.com/h/aaB...istanWyatt.jpg
http://www.streetsie.com/wp-content/...ir-babe-20.jpg
Засега не успявам да намеря готин дебел мъж из интернет, но ще потърся още.![]()
ShtrudeL не си права. Дори да е 100 кила - зависи от височина и тежест на костите. Има много хора, които са пръчки пък тежат зверски и това е от костите. Но да кажем, че едно пълно момиче - може за един месец да се подложи на диета и да смъкне 10-15 килограма и да изглежда много добре. Да е закръглено там където трябва. Т.е. пълнотата е точно толкова поправима колкото пъпките и брадавиците. Не разбирам каква е тази върла омраза към пълните хора. А да не говорим че има и такива, които поради заболяване не могат да отслабнат. Какво да ги обречем на смърти самота?
Да, дебеличките имат красиви лица. Значи казваш, че би правил секс с такава? Искам да ти стисна ръката.
Колкото до момчето с крака и момичето в количката (първата снимка не се отваря), не се съмнявам, че може и да имат прекрасни характери, не са и грозни, най-вероятно са чудесни хора, но въпроса е: Кой би бил толкова отворен за нещо такова? Ако някой от тук би бил, също бих искала да му стисна ръката. Но искам да си го представите наистина, а не да говорите през главите си. И пак казвам - не мисля тези хора за второ качество и нямам нищо против да са ми приятели, но до там.
4XCOKИ
авв първо... не изпитвам никаква омраза към тях човече..
и второ... не ми говори за кости и височини... говорим за сланини и пухкави месца.
И ок, на твоето дебеличко момиче с прекрасен характер какво ще му кажеш? "Ще се подложиш ли на диета?"
А и именно заради заболявания, би трябвало да отслабнат.
4XCOKИ
Виж какво. Никога не бих се опитвал да променям човек, който обичам, освен ако не е застрашен живота му. Това дали тя иска да отслабне или не - си е нейна грижа аз всякак ще си я обичам. А понеже ти се изразяваш в килограми а не в "тлъстини" за това обяснявам, че може да си слаб и 100 кила едновременно, аз лично познавам такива хора. Познавам и много симпатични и хубави момичета, които са и пълни и са правели какво ли не, за да отслабнат, но не са могли. При което са отишли на лекар и се е оказало, че имат някаква болест и не могат да отслабнат (са название не мога да кажа не помня такива подробности). Не говорим за такива, които понеже много любят храната са надебелели, а тикава които ядът нормално и пак наддават. Ако щеш ми вярвай, но познавам момиче, което 2 седмици не е хапнало нищо и не е смъкнала и едно килце...
Аз бих била с момчето без крака. Хубав е, пък и нз... не би ми било пречило. Нито съм някоя лекоатлетка да го карам да тичаме нито нищо подобно. ;д И момичето, много хубава ми се вижда. И от дебеличките http://i32.photobucket.com/albums/d1...inKRool/20.jpg тази много ми хареса ^^
Последно редактирано от horacio : 08-05-2012 на 20:46
nigga stole my bike
Говорим за секс, не за любов.
95% искат да набарат сочна мадама, но поради някакви техни кусури прибягват до по-пълнички и/или грозни.
факт.