.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 203
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от xJawz Виж мнението
    Абе какво толкова се заяждате с Щрудито. Знам че има малко развинтена фантазия и прекалява със идеализма си но всеки има свой характер и защо трябва да го крие и да се съобразява с другиго.
    Хитлер имаше развинтена фантазия, след като реши да нападне Русия, а това тук бие повече на психично разстройство.
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    Да бих тръгнал! И съм ходил с "дебелана" и беше много хубав и стойностен човек. И не е било от комплекси или от к'вото си мислите там. А ти си изверг, защото говориш такива грозни и гнусни неща, които не подхождат на момиче нито на който и да е човек. Трябва да си изверг, за да говориш така. И да кажеш, че ще се самоубиеш ако си инвалид - това доказва как ти мисли, че инвалидите нямат стойност. Ако си гледала филма "Изроди" ще видиш хора с недъзи, даже такива без крайници, които са обичани и имат нормални семейства и деца.
    А аз искам да ми извадиш къде Луиджи е писал подобни неща къде BranwenTheBrave е писла такива неща. Искам конкретни извадки от конкретни лица, не от всички.
    грозни и гнусни, втф?
    Ужасно много уважавам инвалидите и хората с проблеми и ми е тъжно за тях, но ти си мисли, че съм изверг. По-удобно е.
    И това, че аз не бих се справила като такъв, не означава, че и другите не биха. Това изобщо не означава, че ги мисля за хора без стойност.
    А лицата за които говориш са нови и нямам наблюдение над тях, но както казах мисля, че не си го представят наистина това, което говорят.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BranwenTheBrave Виж мнението
    От кога пък дебелите хора не могат да правят секс или да са чаровни и сексапилни?
    Покажи ми един дебел човек, който е сексапилен и те привлича сексуално. Моля те.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Chacho
    От кога пък дебелите хора не могат да правят секс или да са чаровни и сексапилни?
    То ако става на въпрос и кравите на село могат да правят секс. Дали са чаровни и сексапилни е въпрос на лично мнение. За мен винаги е било отблъскващо, защото изглежда грозно, а почти винаги е поправимо.

Избери си някой дебел, сравни го с по-слаб и прецени, чисто на външен вид, кое те привлича повече. Не намесвай други черти, защото има много хора, които са красиви и са страхотни по характер.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Покажи ми един дебел човек, който е сексапилен и те привлича сексуално. Моля те.

inc kim kradishian или както се пише това мазно прасе
    n00bs

грозни и гнусни, втф?
    Ужасно много уважавам инвалидите и хората с проблеми и ми е тъжно за тях, но ти си мисли, че съм изверг. По-удобно е.
    И това, че аз не бих се справила като такъв, не означава, че и другите не биха. Това изобщо не означава, че ги мисля за хора без стойност.
    А лицата за които говориш са нови и нямам наблюдение над тях, но както казах мисля, че не си го представят наистина това, което говорят.
    Ами тогава защо каза, че те плюят върху думите си? Че лъжат и лицемерничат след като ти не си запозната с написаното от тях? И аз ти казах, че бих застанал на твоя страна ако ми докажеш еди какво си. Ти не го направи как да застана зад теб предвид всичко що изчетох от теб?

НЕ дори познавам такава двойка,но повечето момчета чуят ли дебело момиче и дим да ги няма всички искат да ходят с типа "путка" а постоянно повтарят "няма ли свясни момичета" а всъщност те ни правят такива защото искаме да им се харесаме

Повече от фен Аватара на mechone
    Не, естествено, любовта не пита..

Мега фен
    Град
    <3
    Ами тогава защо каза, че те плюят върху думите си? Че лъжат и лицемерничат след като ти не си запозната с написаното от тях? И аз ти казах, че бих застанал на твоя страна ако ми докажеш еди какво си. Ти не го направи как да застана зад теб предвид всичко що изчетох от теб?
    Ако кажа, че съм почти убедена, че в други сериозни теми биха писали, как не биха били с човек, който не ги привлича, но има страхотен характер, пак ще скочат всички да казват колко съм повърхностна разбираш ли.
    И не държа да си на 'моя страна'. Имай си твое мнение, но се опитай да си представяш реално това, което говориш и защитаваш. Нещо, което повечето от тук моралисти не правят. И аз мога да тръгна с вашето убеждение (ето тук би се проявила захаросаната ми страна), но си представям какво би било ежедневието ми с човек, който не ме привлича и т.н.
    4XCOKИ

Ако кажа, че съм почти убедена, че в други сериозни теми биха писали, как не биха били с човек, който не ги привлича, но има страхотен характер, пак ще скочат всички да казват колко съм повърхностна разбираш ли.
    И не държа да си на 'моя страна'. Имай си твое мнение, но се опитай да си представяш реално това, което говориш и защитаваш. Нещо, което повечето от тук моралисти не правят. И аз мога да тръгна с вашето убеждение (ето тук би се проявила захаросаната ми страна), но си представям какво би било ежедневието ми с човек, който не ме привлича и т.н.
    Виж аз искам да постъпя правилно в случаят. За да съм сигурен в нещо аз искам факти, искам черно на бяло доказателство. Аз примерно казвам, че бих тръгнал с някой, защото е добър човек - на мен това ми харесва. Не ми дреме дали има пъпка на челото или брадавица на носа. И говоря сериозно до сега съм подбирал само момичета, които ми допадат като хора. Другото винаги може да се промени. Но понеже ти си противоречиш и някои твои "забележки" са доста остри и злобни ме карат да се обръщам срещу теб и да смятам другите за "прави" СЛед като са имали достатъчно аргументация, за да ме убедят в правотата си. Разбираш ли?

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    И аз познавам много такива двойки.
    Най-добрия ми приятел допреди месец ходеше с една 2х неговото тегло.

Мега фен
    Град
    <3
    Виж аз искам да постъпя правилно в случаят. За да съм сигурен в нещо аз искам факти, искам черно на бяло доказателство. Аз примерно казвам, че бих тръгнал с някой, защото е добър човек - на мен това ми харесва. Не ми дреме дали има пъпка на челото или брадавица на носа. И говоря сериозно до сега съм подбирал само момичета, които ми допадат като хора. Другото винаги може да се промени. Но понеже ти си противоречиш и някои твои "забележки" са доста остри и злобни ме карат да се обръщам срещу теб и да смятам другите за "прави" СЛед като са имали достатъчно аргументация, за да ме убедят в правотата си. Разбираш ли?
    Разбирам, но не мисля, че ти си разбрал мен.
    Далеч съм от 'злобна', а ако са ти се сторили остри изказванията ми, то е защото са искрени (наистина трябва да съм по-мека, явно трябва да украсявам думите си).
    А това, че ти би тръгнал с някой, защото е добър си е похвално и го уважавам. Аз също съм на това мнение, но пак казвам, че е важна и външността, освен добротата и другите качества.
    И едно е да е с пъпка/брадавица, друго е да е 100 кила.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от mechone Виж мнението
    Не, естествено, любовта не пита..
    ЕДНО ОГРОМНО +

Тъй, като ще е некоректно да поствам снимки на мои приятели, приятелки и интимни партньори надявам се да се задоволиш с това:

http://s3.amazonaws.com/readers/2009...olution1_1.jpg
    http://i32.photobucket.com/albums/d1...inKRool/20.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/_QVj1Ll-n6l...y+but+Sexy.jpg

http://image1.masterfile.com/em_w/01...01194822fw.jpg
    http://www.georgehernandez.com/h/aaB...istanWyatt.jpg
    http://www.streetsie.com/wp-content/...ir-babe-20.jpg

Засега не успявам да намеря готин дебел мъж из интернет, но ще потърся още.

ShtrudeL не си права. Дори да е 100 кила - зависи от височина и тежест на костите. Има много хора, които са пръчки пък тежат зверски и това е от костите. Но да кажем, че едно пълно момиче - може за един месец да се подложи на диета и да смъкне 10-15 килограма и да изглежда много добре. Да е закръглено там където трябва. Т.е. пълнотата е точно толкова поправима колкото пъпките и брадавиците. Не разбирам каква е тази върла омраза към пълните хора. А да не говорим че има и такива, които поради заболяване не могат да отслабнат. Какво да ги обречем на смърти самота?

Мега фен
    Град
    <3
    Да, дебеличките имат красиви лица. Значи казваш, че би правил секс с такава? Искам да ти стисна ръката.
    Колкото до момчето с крака и момичето в количката (първата снимка не се отваря), не се съмнявам, че може и да имат прекрасни характери, не са и грозни, най-вероятно са чудесни хора, но въпроса е: Кой би бил толкова отворен за нещо такова? Ако някой от тук би бил, също бих искала да му стисна ръката. Но искам да си го представите наистина, а не да говорите през главите си. И пак казвам - не мисля тези хора за второ качество и нямам нищо против да са ми приятели, но до там.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    ShtrudeL не си права. Дори да е 100 кила - зависи от височина и тежест на костите. Има много хора, които са пръчки пък тежат зверски и това е от костите. Но да кажем, че едно пълно момиче - може за един месец да се подложи на диета и да смъкне 10-15 килограма и да изглежда много добре. Да е закръглено там където трябва. Т.е. пълнотата е точно толкова поправима колкото пъпките и брадавиците. Не разбирам каква е тази върла омраза към пълните хора. А да не говорим че има и такива, които поради заболяване не могат да отслабнат. Какво да ги обречем на смърти самота?
    авв първо... не изпитвам никаква омраза към тях човече..
    и второ... не ми говори за кости и височини... говорим за сланини и пухкави месца.
    И ок, на твоето дебеличко момиче с прекрасен характер какво ще му кажеш? "Ще се подложиш ли на диета?"
    А и именно заради заболявания, би трябвало да отслабнат.
    4XCOKИ

Тъй, като ще е некоректно да поствам снимки на мои приятели, приятелки и интимни партньори надявам се да се задоволиш с това:

http://s3.amazonaws.com/readers/2009...olution1_1.jpg
    http://i32.photobucket.com/albums/d1...inKRool/20.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/_QVj1Ll-n6l...y+but+Sexy.jpg
    Не че нещо, ма хуя ми за нищо на света няма да се провира там. Да отслабват и тогава да се мъчат, нищо сексапилно няма в това.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Да, дебеличките имат красиви лица. Значи казваш, че би правил секс с такава? Искам да ти стисна ръката.
    Колкото до момчето с крака и момичето в количката (първата снимка не се отваря), не се съмнявам, че може и да имат прекрасни характери, не са и грозни, най-вероятно са чудесни хора, но въпроса е: Кой би бил толкова отворен за нещо такова? Ако някой от тук би бил, също бих искала да му стисна ръката. Но искам да си го представите наистина, а не да говорите през главите си. И пак казвам - не мисля тези хора за второ качество и нямам нищо против да са ми приятели, но до там.
    Лично на мен ми харесва И телосложението на първите две. За третата не съм сигурна, но пък лицето компенсира.
    Защо трябва да си 'отворен', за да правиш секс с дебел човек или инвалид? Секс, като секс... Всичко си е в ТВОЯТА глава.

Виж какво. Никога не бих се опитвал да променям човек, който обичам, освен ако не е застрашен живота му. Това дали тя иска да отслабне или не - си е нейна грижа аз всякак ще си я обичам. А понеже ти се изразяваш в килограми а не в "тлъстини" за това обяснявам, че може да си слаб и 100 кила едновременно, аз лично познавам такива хора. Познавам и много симпатични и хубави момичета, които са и пълни и са правели какво ли не, за да отслабнат, но не са могли. При което са отишли на лекар и се е оказало, че имат някаква болест и не могат да отслабнат (са название не мога да кажа не помня такива подробности). Не говорим за такива, които понеже много любят храната са надебелели, а тикава които ядът нормално и пак наддават. Ако щеш ми вярвай, но познавам момиче, което 2 седмици не е хапнало нищо и не е смъкнала и едно килце...

Виж какво. Никога не бих се опитвал да променям човек, който обичам, освен ако не е застрашен живота му. Това дали тя иска да отслабне или не - си е нейна грижа аз всякак ще си я обичам. А понеже ти се изразяваш в килограми а не в "тлъстини" за това обяснявам, че може да си слаб и 100 кила едновременно, аз лично познавам такива хора. Познавам и много симпатични и хубави момичета, които са и пълни и са правели какво ли не, за да отслабнат, но не са могли. При което са отишли на лекар и се е оказало, че имат някаква болест и не могат да отслабнат (са название не мога да кажа не помня такива подробности). Не говорим за такива, които понеже много любят храната са надебелели, а тикава които ядът нормално и пак наддават. Ако щеш ми вярвай, но познавам момиче, което 2 седмици не е хапнало нищо и не е смъкнала и едно килце...
    То не е нужно и да е конкретна болест - един преебан метаболизъм пак върши същата работата.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Аз бих била с момчето без крака. Хубав е, пък и нз... не би ми било пречило. Нито съм някоя лекоатлетка да го карам да тичаме нито нищо подобно. ;д И момичето, много хубава ми се вижда. И от дебеличките http://i32.photobucket.com/albums/d1...inKRool/20.jpg тази много ми хареса ^^
    Последно редактирано от horacio : 08-05-2012 на 20:46
    nigga stole my bike

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Говорим за секс, не за любов.

95% искат да набарат сочна мадама, но поради някакви техни кусури прибягват до по-пълнички и/или грозни.

факт.

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Говорим за секс, не за любов.

95% искат да набарат сочна мадама, но поради някакви техни кусури прибягват до по-пълнички и/или грозни.

факт.
    Tru that. Някои поливат комплекса от кусурите докато не им стане център на мирогледа.

То не е нужно и да е конкретна болест - един преебан метаболизъм пак върши същата работата.
    А кой преебава метаболизма? Що не се храни като хората? Явно е много трудно да се полагат усилия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си