.
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Threaded View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Ако ShtrudeL наистина беше толкова "прекрасна" колкото се изкарваше. Нямаше да поства подобна тема, за да буни духовете. Плюс това ако следваме нейната логика е абсурдно и едно здраво хубаво момче, да ходи с момиче в инвалиден стол. И какво ли още не е абсурдно. Трябва хубавите атлетични хора, да са само с хубави и атлетични хора. Идиотите с идиоти, умниците с умници, инвалидите с инвалиди и какви ли не тъпотии. И това ако е гледане на душевността, аз съм Папата на Рим. (преувеличавам примерите, за да се схване идеята, не твърдя, че тя го е казала. Но по пътят на логиката нейното мислене излиза такова)
    Ама ти какво очакваш? Естествено, че е важна външността. Това не ми пречи да ценя колкото си искам душевността. Не изпадай в крайности. Не аз съм във филма, ако наистина мислиш това, което казваш. Мога да обожавам душевността на някой и все пак да си е с приятна външност, която да ми харесва. Коя си ти че да ми държиш сметка каква съм? Никога не съм казвала, че съм нещо, което да е с някакви ясно писани правила или нещо такова. Нека съм лицемерна в очите ти, но не можеш да ми казваш, че гледам само външността. Познавам изключително, ама много красиви/очарователни момченца, с които не бих искала да имам нищо общо заради вътрешността им.
    Много сте зле, ако си мислите, че наистина съм розова и захаросана, в мой си свят и т.н.
    . Т.е. не сте зле, ако си мислите така. Зле сте, ако вярвате, че съм само това.

И много ясно, че идиотите ходят с идиоти и аз лично до сега не съм виждала здрав човек да 'ходи' с инвалид. Може да звучи мега грозно, но е така.
    Ти ако се имаш за умна например, би ли 'тръгнала' с някой кретен?
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-05-2012 на 16:23
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си