- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че това...
Последно редактирано от Luidgie : 08-05-2012 на 14:45
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
http://media.tumblr.com/tumblr_lqknilkreU1qkz5g2.jpg
ти би ли тръгнала с тоя ако има як характер?
не знам ... ако познавам подобен човек и си поговоря с него може пък и да ми стане симпатичен по някакъв негов си начин? за теб един ако е грозен,за друго момиче е хубав ... хората виждат нещата по различен начин и всеки си има собствена красота ..ако някои за теб е грозен с криви зъби,гаден нос и големи уши,някой друг може да открива в това чар ... и не всичко опира до това как някои изглежда.. осъзнайте се бе хора..
нищо не си кривяточно с тоя може би не,но с грозен човек за теб може.. щото за тебе може някой да е грозен,а за мен не ... и да,не всичко опира до това.. представи си привържеш се към дебело момче и започнеш да имаш някакви чувства.. и какво ? няма да го доближаваш щото е дебел ли ?! пф изобщо не знам защо си правя труда да обяснявам някои неща.. ок,мислете си по този начин-не ми пречите.. аз все още мисля,че това как някои изглежда не би ме спряло ако човек ми допада..
и да.. няма да си легна с някои,които не ме привлича,но това не означава че същия този човек не би могъл да бъде симпатичен за някой друг ..
с което пак стигаме до това,че външността на някои и чара са индивидуални и всичко е възможно,а по вашата логика едва ли не дебелите и грозните не трябва никoй да ги доближава