.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Hybrid View

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Зададох темата като въпрос, не виждам къде съм казала, че НЕ одобрявам и не ми разхвърляй тея удивителни, не си ми мама/татко, че да ми държиш такъв тон. ^_
    И какъв е проблема да мисля, че е абсурдно готино момче да си харесва дебелана, но въпреки това да познавам изключение?
    Изключително щастлива съм, че не съм ти майка. Супер лицемерна си. Какво разправяш все за душевност, като гледаш, очевидно, само външният вид? Реалист била - не ме разсмивай! Защо претендираш, че си нещо, което очевидно не си? (много съм съгласна с montana6)
    Последно редактирано от Luidgie : 08-05-2012 на 14:45
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Изключително щастлива съм, че не съм ти майка. Супер лицемерна си. Какво разправяш все за душевност, като гледаш, очевидно, само външният вид? Реалист била - не ме разсмивай! Защо претендираш, че си нещо, което очевидно не си?
    Е нормално кой млад човек няма да гледа външността ..

Или както повечето парите

Лошото е да си грозен и беден..
    Азис - Хоп [music]

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Е нормално кой млад човек няма да гледа външността ..

Или както повечето парите

Лошото е да си грозен и беден..
    не говорим да не се гледа външността - просто е неизбежно.. първото нещо,което виждаш у човек е това как изглежда,но до такава степен да е важно някои как изглежда е много повърхностно

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не говорим да не се гледа външността - просто е неизбежно.. първото нещо,което виждаш у човек е това как изглежда,но до такава степен да е важно някои как изглежда е много повърхностно
    http://media.tumblr.com/tumblr_lqknilkreU1qkz5g2.jpg
    ти би ли тръгнала с тоя ако има як характер?

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    Азис - Хоп [music]

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    не знам ... ако познавам подобен човек и си поговоря с него може пък и да ми стане симпатичен по някакъв негов си начин? за теб един ако е грозен,за друго момиче е хубав ... хората виждат нещата по различен начин и всеки си има собствена красота ..ако някои за теб е грозен с криви зъби,гаден нос и големи уши,някой друг може да открива в това чар ... и не всичко опира до това как някои изглежда.. осъзнайте се бе хора..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не знам ... ако познавам подобен човек и си поговоря с него може пък и да ми стане симпатичен по някакъв негов си начин? за теб един ако е грозен,за друго момиче е хубав ... хората виждат нещата по различен начин и всеки си има собствена красота ..ако някои за теб е грозен с криви зъби,гаден нос и големи уши,някой друг може да открива в това чар ... и не всичко опира до това как някои изглежда.. осъзнайте се бе хора..
    Не всичко опира до тва, а я ми кажи как ще си легнеш с някого,който не те привлича. Като този на снимката,не си криви душата,няма да го направиш.
    maDamn

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не всичко опира до тва, а я ми кажи как ще си легнеш с някого,който не те привлича. Като този на снимката,не си криви душата,няма да го направиш.
    нищо не си кривя точно с тоя може би не,но с грозен човек за теб може.. щото за тебе може някой да е грозен,а за мен не ... и да,не всичко опира до това.. представи си привържеш се към дебело момче и започнеш да имаш някакви чувства.. и какво ? няма да го доближаваш щото е дебел ли ?! пф изобщо не знам защо си правя труда да обяснявам някои неща.. ок,мислете си по този начин-не ми пречите.. аз все още мисля,че това как някои изглежда не би ме спряло ако човек ми допада..
    и да.. няма да си легна с някои,които не ме привлича,но това не означава че същия този човек не би могъл да бъде симпатичен за някой друг ..
    с което пак стигаме до това,че външността на някои и чара са индивидуални и всичко е възможно,а по вашата логика едва ли не дебелите и грозните не трябва никoй да ги доближава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си