.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    "И много ясно, че идиотите ходят с идиоти и аз лично до сега не съм виждала здрав човек да 'ходи' с инвалид. Може да звучи мега грозно, но е така." Да грозно е, че според теб идиот е равностойно на инвалид.
    Хубаво, ще го кажа в отделни изречения, че да го схванеш.

*Идиотите ходят с идиоти.

*Не съм виждала здрав човек да ходи с инвалид.

Коментирах примерите ти, можех да се хвана и за другите. Изглежда си направила връзка между двете.
    о м г -.-

Естествено, че идиот не е равностойно на идвалид. Нищо не отричам, защото не съм го твърдяла. омг омг -.-
    Има ли смисъл да ти се обяснявам, като ще продължиш да си мислиш, че съм лицемер? Мисли си. Аз съм щастлива с това, което съм.

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Ама да се правиш на нещо, което не си? Това си е за осъждане.
    Не думай. Какво стана с 'това е интернет простраство и бла бла'? От къде на къде знаеш каква съм в действителност, че да си правиш изводи, че се правя на нещо, което не съм?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    *Не съм виждала здрав човек да ходи с инвалид.
    Аз не съм виждала прилепи и като един трю реалист-бохем трябва да ви кажа, че прилепи не съществуват. А дори и да съществуваха щеше да е много грешно и ужасяващо.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Парализирана жена роди наскоро. Наш поет, инвалид, колко време жена му го гледаше, а? Здрав човек ходи с инвалид. Примери много. Момчето без крака и ръце?! пф...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си