.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Ами, душо, научи пунктуацията, за да няма недоразумения, нали? И като си щаслива с това, което си, защо се изтъкваш постоянно с разни добродетели? Странно...Надявам се, че погледна скъпичкият автор на книжленцето, което ти цитирах по-горе. Ако не си се сетила кой е, можеш да пробваш и с "Портрета на Дориан Грей". о м г -_-
    О, колко по-умна изглеждаш в очите ми като ми поставяш цитати на Оскар Уайлд. О, аз никога не го бях чувала! О, благодаря ти, че ме просветли. = (
    Не знам защо реши, че изтъквам добродетели, че чак пък и 'постоянно', брех! Но и така да беше, какво пречи да съм щастлива и въпреки това да го правя? Какъв (ти) е проблема? = )
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    О, колко по-умна изглеждаш в очите ми като ми поставяш цитати на Оскар Уайлд. О, аз никога не го бях чувала! О, благодаря ти, че ме просветли. = (
    Не знам защо реши, че изтъквам добродетели, че чак пък и 'постоянно', брех! Но и така да беше, какво пречи да съм щастлива и въпреки това да го правя? Какъв (ти) е проблема? = )
    Ти хубаво си го чувала, но я вземи прочети нещо негово.
    Не ни пречи да си щастлива, но твърдиш много грозни и дразнещи неща за това как връзка между инвалид и здрав е неосъществима, а междувременно само възхваляваш любовта, колко е силна, непобедима и т.н. Много е лицемерно и некоректно. Как се очаква да се реагира на подобно поведение?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BranwenTheBrave Виж мнението
    Ти хубаво си го чувала, но я вземи прочети нещо негово.
    Не ни пречи да си щастлива, но твърдиш много грозни и дразнещи неща за това как връзка между инвалид и здрав е неосъществима, а междувременно само възхваляваш любовта, колко е силна, непобедима и т.н. Много е лицемерно и некоректно. Как се очаква да се реагира на подобно поведение?
    Чела съм, не се притеснявай. Какво общо има това?

Приемам, че ако в една връзка, която вече е започнала, единият пострада и се стигне до това да е инвалид, то любовта между двамата не би попречила на случилото се. (примерно)
    Ти сега ако срещнеш хубаво и умно момиче, но в инвалидна количка или без два крака/ръце, но въпреки това е умна и красива, би ли започнал връзка с нея? Ако отречеш, не аз ще съм лицемерната.
    4XCOKИ

Мега фен

Приемам, че ако в една връзка, която вече е започнала, единият пострада и се стигне до това да е инвалид, то любовта между двамата не би попречила на случилото се. (примерно)
    Ти сега ако срещнеш хубаво и умно момиче, но в инвалидна количка или без два крака/ръце, но въпреки това е умна и красива, би ли започнал връзка с нея? Ако отречеш, не аз ще съм лицемерната.
    хахаха чакай малко бе, ти в началото на темата се мръщеше за това дебело момиче и слабо момче да ходят , а сега го обърна на "ако няма два крака" или "ако няма две ръце "

фейл
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    ако бях на мястото на щрудел повече нямаше да влизам в кофата след тоя фейл, както направи буутибой
    никакъв фейл не съм направила.
    Докато аз съм искрена, някоИ се правят на псевдо моралисти.

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    хахаха чакай малко бе, ти в началото на темата се мръщеше за това дебело момиче и слабо момче да ходят , а сега го обърна на "ако няма два крака" или "ако няма две ръце "

фейл
    ти следиш ли изобщо развитието на темата?
    4XCOKИ

Втф?

Като цяло това, че някой е умен и красив не гарантира, че ще водя връзка с него. Може да е гений в тялото на Брад Пит и пак да не си допаднем/влюбим. Явно, колкото и да си изписала (копи-пейстнала всъщност) за любовта никога не си я изпитвала.
    Това за което ти си мислиш се нарича "интереси" и "изгодна връзка" в което няма нищо лошо, но аз не съм фенка на такива неща. Ако това човекът с който искам да съм, ако се налага ще му сменям памперсите, ще го нося по стълбите и ще му сменям превръзките на ампутираните ръце/крака. Това не ме плаши в никакъв случай. Би ме отблъснало, ако него го плаши и има проблем със състоянието си.
    Не казвам, че целенасочено си търся инвалид, защото съм преродената Майка Тереза и искам да ощастливявам всички, но в никакъв случай не бих пропуснала някой интересен младеж заради нещо подобно.

На твое място сериозно щях да си преосмисля приоритетите и ценностно-моралната система.

А, ако ти, не дай си боже, станеш инвалид какво ще направиш? Ще си седиш сама до края на дните си ли? Или ще си намериш друг инвалид и ще се мъчите (в дадени отношения) заедно?
    Тогава на секундата би сменила песента и би тръгнала да си търсиш някой здрав и красив точно, както правиш и сега. Което отново ни навежда на мисълта, че си лицемер.
    Последно редактирано от BranwenTheBrave : 08-05-2012 на 18:39

Мега фен Аватара на Chacho
    Не обръщайте темата на инвалиди. Има значение дали можеш да подобриш състоянието си и какво те е довело до него.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Ако това човекът с който искам да съм, ако се налага ще му сменям памперсите, ще го нося по стълбите и ще му сменям превръзките на ампутираните ръце/крака. Това не ме плаши в никакъв случай. Би ме отблъснало, ако него го плаши и има проблем със състоянието си.
    Не казвам, че целенасочено си търся инвалид, защото съм преродената Майка Тереза и искам да ощастливявам всички, но в никакъв случай не бих пропуснала някой интересен младеж заради нещо подобно.
    И сама не си вярваш нали? Или поне не си го представяш наистина. После аз съм говорела захаросани неща. Евала ако наистина БИ го направила, но силно, СИЛНО се съмнявам.

На твое място сериозно щях да си преосмисля приоритетите и ценностно-моралната система.
    Прекрасни са и двете.

А, ако ти, не дай си боже, станеш инвалид какво ще направиш? Ще си седиш сама до края на дните си ли? Или ще си намериш друг инвалид и ще се мъчите (в дадени отношения) заедно?
    Тогава на секундата би сменила песента и би тръгнала да си търсиш някой здрав и красив точно, както правиш и сега. Което отново ни навежда на мисълта, че си лицемер.
    Ако аз бях инвалид, говорим за много тежък случай, сигурно щях да се самоубия. Ако беше някоя лека форма, с която може да се живее що годе добре и пълноценно, може би нямаше да искам да имам никой до себе си. Няма да му причиня това просто.
    И аз не търся нищо.
    Бившия ми приятел изобщо не беше 'модела/образа' в представите ми, не казвам, че е бил грозен или нещо такова, но изобщо не беше това, което съм си мислила, че искам. Но въпреки това го обичах истински и външността му е била от значение до толкова, че да ме привлича с нещо външно. Дори когато 'тръгвахме' и се запознахме, не съм се интересувала от външността му.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си