.
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Чела съм, не се притеснявай. Какво общо има това?

Приемам, че ако в една връзка, която вече е започнала, единият пострада и се стигне до това да е инвалид, то любовта между двамата не би попречила на случилото се. (примерно)
    Ти сега ако срещнеш хубаво и умно момиче, но в инвалидна количка или без два крака/ръце, но въпреки това е умна и красива, би ли започнал връзка с нея? Ако отречеш, не аз ще съм лицемерната.
    Втф?

Като цяло това, че някой е умен и красив не гарантира, че ще водя връзка с него. Може да е гений в тялото на Брад Пит и пак да не си допаднем/влюбим. Явно, колкото и да си изписала (копи-пейстнала всъщност) за любовта никога не си я изпитвала.
    Това за което ти си мислиш се нарича "интереси" и "изгодна връзка" в което няма нищо лошо, но аз не съм фенка на такива неща. Ако това човекът с който искам да съм, ако се налага ще му сменям памперсите, ще го нося по стълбите и ще му сменям превръзките на ампутираните ръце/крака. Това не ме плаши в никакъв случай. Би ме отблъснало, ако него го плаши и има проблем със състоянието си.
    Не казвам, че целенасочено си търся инвалид, защото съм преродената Майка Тереза и искам да ощастливявам всички, но в никакъв случай не бих пропуснала някой интересен младеж заради нещо подобно.

На твое място сериозно щях да си преосмисля приоритетите и ценностно-моралната система.

А, ако ти, не дай си боже, станеш инвалид какво ще направиш? Ще си седиш сама до края на дните си ли? Или ще си намериш друг инвалид и ще се мъчите (в дадени отношения) заедно?
    Тогава на секундата би сменила песента и би тръгнала да си търсиш някой здрав и красив точно, както правиш и сега. Което отново ни навежда на мисълта, че си лицемер.
    Последно редактирано от BranwenTheBrave : 08-05-2012 на 18:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си