- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че това...
Втф?
Като цяло това, че някой е умен и красив не гарантира, че ще водя връзка с него. Може да е гений в тялото на Брад Пит и пак да не си допаднем/влюбим. Явно, колкото и да си изписала (копи-пейстнала всъщност) за любовта никога не си я изпитвала.
Това за което ти си мислиш се нарича "интереси" и "изгодна връзка" в което няма нищо лошо, но аз не съм фенка на такива неща. Ако това човекът с който искам да съм, ако се налага ще му сменям памперсите, ще го нося по стълбите и ще му сменям превръзките на ампутираните ръце/крака. Това не ме плаши в никакъв случай. Би ме отблъснало, ако него го плаши и има проблем със състоянието си.
Не казвам, че целенасочено си търся инвалид, защото съм преродената Майка Тереза и искам да ощастливявам всички, но в никакъв случай не бих пропуснала някой интересен младеж заради нещо подобно.
На твое място сериозно щях да си преосмисля приоритетите и ценностно-моралната система.
А, ако ти, не дай си боже, станеш инвалид какво ще направиш? Ще си седиш сама до края на дните си ли? Или ще си намериш друг инвалид и ще се мъчите (в дадени отношения) заедно?
Тогава на секундата би сменила песента и би тръгнала да си търсиш някой здрав и красив точно, както правиш и сега.Което отново ни навежда на мисълта, че си лицемер.
Последно редактирано от BranwenTheBrave : 08-05-2012 на 18:39