- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Само за хора на 12
Искам да си намеря добър адвокат. Имам чувството, че тея ще ме съдят защото съм им влязла в темата :X :X :X :X
__________________________________________________ ______________________________________________
АЗ СЪМ ПСИХОПАТ!
То си е и до родителите. Аз като бях на 12 ме ограничаваха с компютъра. Примерно 1-2 часа или нещо от сорта. Пък и аз бях предимно по улиците с връстници. Но имам чувството, че сега 11-12-13 годишните са родени с мишки в ръка. Толкова ли няма кой да им каже, че не е хубаво да са прекалено много пред компютъра. Абе съгласна съм с цялото ти мнение. Кви тийнове на 12? Айде моля ви се. Тъкмо преди малко прочетох една тема за няква 12 годишна, която не може да влезе в някъв сайт Lady popular и търси спешна помощ, моля ти се.
^^^
Бургас <3
Разбира се убивам всеки срещнат и имам лош поглед..http://prikachi.com/images/916/5178916z.jpg
**![]()
![]()
![]()
Аз съм awe_mahaise. От 16-ти апартамент, на 14 съм и куклата ми Кен, няма мъжки атрибут,какво да направя,за да му порасне?!?
Много съм нещастна.
ааа разбихте меее.. пребих се от дивана от смях... чувствам се прогонена от тази тема.. ще зема и аз да направа една тема за наборите родени 99 (дам и всички на възраст различна от 13 ще бъде прогонен от света на еднорозите...)
и за създателя на темата амм искаш да бъдеш третиран като по възрастен ии правиш такава тема... нещо не ми се връзват двете неща...
Ей халлооо айде оставете темата на децата деее... не виждате ли,че се отказаха да пишат ,начииииии жесткото съм огОрчена на мойто поколение![]()
Вие сте едни пораснали калпазани![]()
Добре се посмях, мерси![]()
А на всички 12-годишни и по-малки - има един сайт, казва се az-deteto.com, даже си има линк най-горе в teenproblem.
Честно ви казвам, деца, мерете си приказките, че после има да се смеете на старите си постове и да ви се иска да не ги бяхте писали никога :ДД
Оправихте ми деня!Добре бе имайте си тема, ама си личи че все още не мислите като тийнове, даже не можете да разберете кога големите се шегуват с вас. И не си мислете, че не ви разбираме, били сме на вашите години
вместо да пускате теми как на 11 харесвате някого и вече сте правили какви ли не неща вървете да гледате дисни филмчета
![]()
Аз на 12 не знаех какво е Facebook и мислех, че трябва да си пълнолетен, за да си направиш профил, а някои на 10-11 ми се снимат вече голи ...
pxaxpaxpaxaxaxa..... otvorkovci i otvorki..
А не смяташ ли, че проблемът НЕ Е в нашето поколение, а в заобикалящата ни среда? Как така изведнъж всички деца промениха поведението си? Според мен причината за всичко е ясна - колкото и да съм против смахнатата идея на комунизма, май цялата разпуснатост на демокрацията ни е повлияла.
Дали предишното "голямо" поколение е седяло в интернет форум, в тема за 12 годишни, да им дават акъл и да се правят на възрастни?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Имаше една анкета в любов и май мнозинството бяха 18+. Поне редовните де.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Яснооо. Значи, ако си на 12 години и:
- пускаш такава тема, си дете, което в момента трябва да е на катерушката пред блока
- изразяваш собствено мнение - даваш акъл на възрастни, които впрочем знаят всичко и нямат нужда от съвет. Веднага на пързалката.
- имаш Фейсбук, за да поддържаш контакт с приятелите си - асоциално хлапе, забило нос в монитора. Отивай да се люшкаш!
Разберете, хора, имали сте детство, което ви е харесвало. И ние имаме. И ни харесва. Вместо да ни обяснявате как трябва да ви подражаваме, приемете новото поколение такова, каквото е.![]()
^Май не разбра към кого се обръщам. Говоря на по-големите в темата, които се избиват кой първи ще вразуми малките.
В тая тема великите зрели умове над 12 ми прозвучаха в пъти по-незряло.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()