.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 150
    Голям фен Аватара на gugenceto2
    Искам да си намеря добър адвокат. Имам чувството, че тея ще ме съдят защото съм им влязла в темата :X :X :X :X
    __________________________________________________ ______________________________________________

АЗ СЪМ ПСИХОПАТ!

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Хахаха! Да ви направят цял раздел! Слушайте ся кво мили деца, спрете да се тъпчите с боклуци, вдигнете си дебелите дупИнцЪ от компютрите и излезте навън да играете на криеница! Сайта се казва Тееnproblem, бихте ли ми обяснили какви тийн проблеми има пикла на 12? Изядоха ми близалката.. ? Пропилявате живота си и детството в глупости и интриги! Знам го щото ви гледам кви сте! Аз като бях на 12 единствено ме вълнуваше дали съм слушал достатъчно мама и тати да ме пуснат да играя навън! И както има един лаф '' аз на 12 зъбите си губех - те девствеността ''. Smrt марш ще викаш знаеш на кой.. Искате да ни изгоните от сайта ни и да го завземете ах вие малки 12 годишни последователи на Джони Тест!
    ** Така това беше моето сериозно мнение, нека войната 12 годишни vs 12+ да започне
    То си е и до родителите. Аз като бях на 12 ме ограничаваха с компютъра. Примерно 1-2 часа или нещо от сорта. Пък и аз бях предимно по улиците с връстници. Но имам чувството, че сега 11-12-13 годишните са родени с мишки в ръка. Толкова ли няма кой да им каже, че не е хубаво да са прекалено много пред компютъра. Абе съгласна съм с цялото ти мнение. Кви тийнове на 12? Айде моля ви се. Тъкмо преди малко прочетох една тема за няква 12 годишна, която не може да влезе в някъв сайт Lady popular и търси спешна помощ, моля ти се.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Хахаха! Да ви направят цял раздел! Слушайте ся кво мили деца, спрете да се тъпчите с боклуци, вдигнете си дебелите дупИнцЪ от компютрите и излезте навън да играете на криеница! Сайта се казва Тееnproblem, бихте ли ми обяснили какви тийн проблеми има пикла на 12? Изядоха ми близалката.. ? Пропилявате живота си и детството в глупости и интриги! Знам го щото ви гледам кви сте! Аз като бях на 12 единствено ме вълнуваше дали съм слушал достатъчно мама и тати да ме пуснат да играя навън! И както има един лаф '' аз на 12 зъбите си губех - те девствеността ''. Smrt марш ще викаш знаеш на кой.. Искате да ни изгоните от сайта ни и да го завземете ах вие малки 12 годишни последователи на Джони Тест!
    ** Така това беше моето сериозно мнение, нека войната 12 годишни vs 12+ да започне
    ти ме уби

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    ти ме уби
    Разбира се убивам всеки срещнат и имам лош поглед.. http://prikachi.com/images/916/5178916z.jpg
    **

Аз съм awe_mahaise. От 16-ти апартамент, на 14 съм и куклата ми Кен, няма мъжки атрибут,какво да направя,за да му порасне?!?
    Много съм нещастна .

ааа разбихте меее.. пребих се от дивана от смях... чувствам се прогонена от тази тема.. ще зема и аз да направа една тема за наборите родени 99 (дам и всички на възраст различна от 13 ще бъде прогонен от света на еднорозите...)

и за създателя на темата амм искаш да бъдеш третиран като по възрастен ии правиш такава тема... нещо не ми се връзват двете неща...

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от radi023 Виж мнението
    ааа разбихте меее.. пребих се от дивана от смях... чувствам се прогонена от тази тема.. ще зема и аз да направа една тема за наборите родени 99 (дам и всички на възраст различна от 13 ще бъде прогонен от света на еднорозите...)

и за създателя на темата амм искаш да бъдеш третиран като по възрастен ии правиш такава тема... нещо не ми се връзват двете неща...
    + 1
    после защо мислят 12 - 13 годишните за такива, каквито ги мислят :Д
    вие се държите като ебаси ... незнам кви :Д

п.с - тази тема не струва

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    + 1
    после защо мислят 12 - 13 годишните за такива, каквито ги мислят :Д
    вие се държите като ебаси ... незнам кви :Д

п.с - тази тема не струва
    Шш, темата е супер

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ей халлооо айде оставете темата на децата деее... не виждате ли,че се отказаха да пишат ,начииииии жесткото съм огОрчена на мойто поколение
    Вие сте едни пораснали калпазани

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Добре се посмях, мерси
    А на всички 12-годишни и по-малки - има един сайт, казва се az-deteto.com, даже си има линк най-горе в teenproblem.

Честно ви казвам, деца, мерете си приказките, че после има да се смеете на старите си постове и да ви се иска да не ги бяхте писали никога :ДД

Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    махайте ни се от темата гадни тийнейджъри
    хаххаахаххахахаххахахахах хахахахахахаххахахахах и вие ще станете такива

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Оправихте ми деня! Добре бе имайте си тема, ама си личи че все още не мислите като тийнове, даже не можете да разберете кога големите се шегуват с вас. И не си мислете, че не ви разбираме, били сме на вашите години вместо да пускате теми как на 11 харесвате някого и вече сте правили какви ли не неща вървете да гледате дисни филмчета

oт Русе до Варна с ракия се гаргарим (music)

Аз на 12 не знаех какво е Facebook и мислех, че трябва да си пълнолетен, за да си направиш профил , а някои на 10-11 ми се снимат вече голи ...
    pxaxpaxpaxaxaxa..... otvorkovci i otvorki..

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MonicaR Виж мнението
    Аз на 12 не знаех какво е Facebook и мислех, че трябва да си пълнолетен, за да си направиш профил , а някои на 10-11 ми се снимат вече голи ...
    +1
    Аз на 12 се ядосвах на родителите ми, че не ми дават да играя до късно на площадката, а те защото нямат iPhone или лаптоп

Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    Добре се посмях, мерси
    А на всички 12-годишни и по-малки - има един сайт, казва се az-deteto.com, даже си има линк най-горе в teenproblem.

Честно ви казвам, деца, мерете си приказките, че после има да се смеете на старите си постове и да ви се иска да не ги бяхте писали никога :ДД
    Точно така аз като бях на 12 и като видях кви бисери съм писал ме фана срам

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MonicaR Виж мнението
    А не смяташ ли, че проблемът НЕ Е в нашето поколение, а в заобикалящата ни среда? Как така изведнъж всички деца промениха поведението си? Според мен причината за всичко е ясна - колкото и да съм против смахнатата идея на комунизма, май цялата разпуснатост на демокрацията ни е повлияла.

Мега фен Аватара на Chacho
    Дали предишното "голямо" поколение е седяло в интернет форум, в тема за 12 годишни, да им дават акъл и да се правят на възрастни?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Я, пак? Форумът, не че е забранен, просто той е такъв за teenager'и. А 11-годишните не са такива. Teenager вече си от 12 до 18-годишна възраст.

PS: Защо си мислите, че всички ви обиждат? Получавате критики, защото пускате изключително тъпи теми, очаквайки сериозни отговори. Нормално е.

мисля,че в този форум има хора над 18 години

Имаше една анкета в любов и май мнозинството бяха 18+. Поне редовните де.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Имаше една анкета в любов и май мнозинството бяха 18+. Поне редовните де.
    точно така

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Дали предишното "голямо" поколение е седяло в интернет форум, в тема за 12 годишни, да им дават акъл и да се правят на възрастни?
    Яснооо. Значи, ако си на 12 години и:
    - пускаш такава тема, си дете, което в момента трябва да е на катерушката пред блока
    - изразяваш собствено мнение - даваш акъл на възрастни, които впрочем знаят всичко и нямат нужда от съвет. Веднага на пързалката.
    - имаш Фейсбук, за да поддържаш контакт с приятелите си - асоциално хлапе, забило нос в монитора. Отивай да се люшкаш!
    Разберете, хора, имали сте детство, което ви е харесвало. И ние имаме. И ни харесва. Вместо да ни обяснявате как трябва да ви подражаваме, приемете новото поколение такова, каквото е.

^Май не разбра към кого се обръщам. Говоря на по-големите в темата, които се избиват кой първи ще вразуми малките.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В тая тема великите зрели умове над 12 ми прозвучаха в пъти по-незряло.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Точно така Сиси напълно си права.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове