- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Само за хора на 12
Яснооо. Значи, ако си на 12 години и:
- пускаш такава тема, си дете, което в момента трябва да е на катерушката пред блока
- изразяваш собствено мнение - даваш акъл на възрастни, които впрочем знаят всичко и нямат нужда от съвет. Веднага на пързалката.
- имаш Фейсбук, за да поддържаш контакт с приятелите си - асоциално хлапе, забило нос в монитора. Отивай да се люшкаш!
Разберете, хора, имали сте детство, което ви е харесвало. И ние имаме. И ни харесва. Вместо да ни обяснявате как трябва да ви подражаваме, приемете новото поколение такова, каквото е.![]()
Имаше една анкета в любов и май мнозинството бяха 18+. Поне редовните де.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^Май не разбра към кого се обръщам. Говоря на по-големите в темата, които се избиват кой първи ще вразуми малките.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В тая тема великите зрели умове над 12 ми прозвучаха в пъти по-незряло.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз си признавам,че стоя на компютъра по много времеза да търся информация относно разни неща и влизам във форума
фейсбук го ненавиждам :@
Е, големия прас. Лятото, когато съм на работа само 3 дена в седмица и няма уни и аз кисна повече на компютъра. Пък не съм на 12 от над 7 години. В тия жеги какво очаквате да правят? Да играят народна топка пред блока на 40 градуса пек? И да учат през ваканцията? Май някой си е позабравил детството, а? Като малка лятото си играех по цял ден или си четях книжки пък не съм затъпяла.
ccdesignes, ти пък не си бил много отдавна на 13, че да се очудваш толкова много.
Нормално е да са им интересни нещата, които обсъждат по-големите и си представям колко е досадно да зададеш въпрос и да те напсуват, че си на 12. Не видях в тая тема да е писала някоя проебала се, пропила се 12-годишна мръсница. Оставете ги да си имат темичка и да си общуват. Много ви пречат. Милите вие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Добре си спомням какво съм правила .Не съм стояла вкъщи защото е било 40 градуса (нас лапетиите от блока никога не ни спираше топлото време)..Или ако съм била все съм намирала да правя др. интересно освен да стоя на компютъра ,но както каза някой всяко поколение си е различно.![]()
*Съгласна съм ,че в момента е възможно да ги вълнуват такива теми .
Към горния потребител -> Има кирилизатори. Ние не сме длъжни да си бодем очите с неграмотно ти писане.
Сестра ми е на 12. Сега ме е страх да отваря темата назад и да видя какво са писали. Но все пак се радвам, че не е 2 раздела по-нагоре.
Аз на 12 четях книги по цяло лято. Което ми помогна в 8 клас да се обзаведа с много готини очила. xD
Иначе 18+ годишните прекарват много повече време пред компютъра от 12-годишните.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Molq da se zamislite malko. tiineijar ne sa samo godinite! da si tiin e da si mejdu sveta na vazrastnite i decata! moje i da si na 12, no zrql za godinite! ako nqkoi ot nas zapo4ne da si igrae na kteru6ki, da se parzalq po lulkite... OMG! vie ni mislite za bukvalno... 9, 10 godi6ni! ne ni poznavate ama pi6ete- aide ka6 ot tuka- toq sait e za tiin! omg! o6te malko 6te pomislite, i 4e s kukli si igraem! ai stigaa!
Ми нормално да получавате критики за възрастта си,ако пускате теми в раздел секс или любов,защото просто не нормално да се занимавате с такива неща ако сте под 12.Както бяха казали назад в постовете - за вас има един сайт 'аз детето'.
Когато бях на 11-12 (не че е било много отдавна) прекарвах цялото лято четейки книгите за у-ще и вечерта игра пред блока![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Какви крайности, какво нещо. В тази темичка има ли "Бременна ли съм?"? Просто искат да си обсъждат неща без да им се подиграват "големите", защото са малки. Какво ненормално и достойно за подигравка виждате в това? На 12-13 и аз си четях книжки най-вече, и пишех, и рисувах, и тн. Е, и? Те не правят много по-различни неща. Интересни са им и козметика, гаджета, първи целувки, и тн. Повечето от тях не са тръгнали да се е*ът. Това са някакви изключения. Всичко това е съвсем в реда на нещата. Всеки е бил любопитен на тези теми като дете. Чудо голямо.
И да, времената се менят. Бабите ни пък на 12-13 са копали на полето. Е, какво, да дойдат да ни се скарат, че не правим същото ли? Всяко поколение се развива с различни темпове.
Ако утре децата ви дойдат да ви попитат за секса и развитието, и любовта, какво ще им кажете? "Бягай чети, малък/ка си." ли?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Само да кажа,че баба ми много често ми напомня за миналото си и да ти кажа си е направо каране :d
Интересно ми е обаче ... обърнали ли сте внимание и на външен вид ,колко са се променили ? Аз примерно съм средна на ръст,а има някои на 12-13-14 дето са или колкото мен или по-високи. НЯМА НИЩО ЛОШО в това ,обаче ми е направило много голямо впечатление ,че все по-големи на размери и по-цицести стават(освен ако не са чорапи).
Не казвам,че преди не е имало такива деца ама признайте си ,че са повечко от преди.
И... SisiStrange , то хубаво ,че си имат тема и аз съм на мнение ,че трябва да ги оставим да си пишат в нея,обаче никой не можеш да ограничиш. Иначе би ми било интересно да следя темата и да чета ,какви неща си пишат![]()
Има форуми за деца, има форуми за тийнове, има форуми за мами, има форуми за татковци, има форуми за мотористи, има фороми за чекиджии, има форуми за всичко. Що да не направим по една тема "за всички на 13/14/15/16/17++"? Не виждам защо Сиси толкова строго защитава малките. Тоя форум не е да си правят чат. Като искат да питат нещо, ще питат в съответния раздел, пък отделно е напълно нормално някои хора да им се смеят, при положение, че повечето пъти въпросите са тъпи. То не че винаги и големите задават умни въпроси, ама и на тех им се смеят, така че възрастта точно не им е оправдание.
А аз като бех на 13 вече бех на 15 и не съм имал много общо с тях. Поне не и с поведението им.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Защитавам, защото е очевиден смисъла на темата. На 15,16... етц. не им трябва тема, тях никой не ги гони отвсякъде. Докато, ако си на 12 и попиташ как да се целуваш, за гаджета или за лак на ноктите, се почва: "Аууу, ти си на колко? 12? Бе, я марш навън да си играеш!" А няма нищо странно да се събуждат такива интереси у тях. Лека полека навлизат в съответната възраст. Какво да обсъждат във форум за деца? Рисунки с пастели на русалката Ариел ли? Ти това ли си правил на 12-13? И какво пречи да си пишат там за детските им неща, а тук да си говорят за вече по-големите въпроси, които се зараждат в умовете им? По тази логика аз не трябва да стъпвам в bg-mama, защото още нямам деца. Вие се държите все 1 ще идат веднага да си купят кондоми, защото са влязли да четат и разпитват в "Секс". Аз си имах "гадже" и в детската градина без да съм се про*бала на 12. Нищо супер странно няма, но и е досадно да се води същия спор във всяка тяхна тема и накрая никой не обръща внимание на въпросите им или ако го направи е адски подигравателно. Затова са си направили тема. На мен ми стана супер сладко като я видях още преди да има втора страница. Надявах се, че "много големите и зрелите" няма да я осерете за отрицателно време.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
А извинявай, аз никога не съм казал да ходат да си играят навън и, че са малки. Точно на тая тема съм съгласен с теб, но просто няма смисъл от тая тема. Те кво мислиш, че ще пишат тука, като всички ПИТАТ неща, които ги интересуват, независимо дали са тъпи или не и тая тема освен да стане на един умрел, чат друго не може да роди. Пък за темата за секса въобще няма да пиша. Само ще кажа, че точно аз никога не бих критикувал някого за това на колко се е проебал.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."