.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 150 от общо 150
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе да си говорят каквото искат...Има много начини 12 годишните да си кореспондират и то без да им се подиграват по-големите.
    Примерно има си ЛС-та , общ чат ... или просто нещо като форумна среща на 12 годишните ,знам ли.
    Тяхна си работа де ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А, добре, добре. Давай идеи на ДЕЦА да излизат с НЕПОЗНАТИ, с които са се запознали в ИНТЕРНЕТ. Логика.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    А ти от къде знаеш ,че и без това някои не го правят? Все едно ако ги бяхме оставили да си имат темата нямаше някой да даде същата идея. Логика.

Град
    София
    Глупости. Разликата е огромна. Ако си имат тема, си имат място, където да си споделят, да обменят опит, доколкото го имат през клавиатура. Съвсем друго е директно да ходят по срещи със същата цел. Не знам какъв ви е проблема. Една тема в цял форум с колко раздели и ви бърка в здравето все 1 са завзели форума и не ви оставят да си пишете. Някак по-незряло и смешно изглежда това мислене пред мисленето: "Малки сме и искаме да си говорим за големи неща." Както и да е. От една възраст нататък започваш да разбираш и малките. Поне се надявам де. Иначе не ща да съм на мястото на децата ви като един ден се поинтересуват да им обясните елементарни неща като първа целувка, гаджета, любов, секс и тн. И не си вярвайте, че ще се зачудят над това след моралната възраст от 15.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    И за какво ще се говори? Че на Барби главата й се извади?
    това пък откъде го измисли?
    се едно вие като сте били на 12 -13 не сте си мислили примерно колко е сладък еди - кой си и т.н.
    и с какво примерно един 14 годишен е различен от един 12 или 13 годишен
    например аз съм на 13, а компанията ми е от момчета и момичета на по 13- 14 -15
    това, че НЯКОИ деца са ви направили грешно впечатление, не значи, че всички сме такива

съжалявам... просто имаше доста такива коментари и.... знам че не всички са такива.......... нека си пишат, но просто какво ще обсъждат? кой какво гадже има?

Ужасни сте, хора...

Град
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Глупости. Разликата е огромна. Ако си имат тема, си имат място, където да си споделят, да обменят опит, доколкото го имат през клавиатура. Съвсем друго е директно да ходят по срещи със същата цел. Не знам какъв ви е проблема. .
    Напротив. Не бъди толкова наивна,не ги познаваш лично,за да определиш със сигурност кой какъв е,какво мисли и на какво е способен. Освен това споделянето е различно нещо от това просто да си пишат.Нали се сещаш,че в тая тема може да пишат 10 деца ,но да я следят още 200 по-големи от тях. И като някой сподели нещо по-лично,което да изглежда смешно за някой по-голям ето ти го спама и край със мира и спокойствието в темата.
    Освен това ако има да се случва нещо ,то ще си се случи.Независимо дали само си чатят в темата или решат да си направят форумна среща(примерно). Защото много лесно може някой педофил като им следи темичката без да пише и да изпрати няколко ЛС-та ,че уж и той е на 12. Така,че не се опитвай да ги предпазиш от нещо ,което си е до личен избор и до повече сиво вещество. Пък и не съм казала,че трябва да излизат по СРЕЩИ с други съфорумци веднага или когато и да било.Прави разлика между форумна среща и обикновена среща.Децата могат да искат да си имат само интернет приятели или пък тези интернет приятели да се превърнат в такива на живо. Макар,че ако са от един и същи град след дълго споделяне тук е близко до акъла,че ще искат и да се видят. Няма нищо лошо в това.
    Плюс това не преувеличавай ,че всички сме ги пренебрегвали и обиждали,защото със сигурност мога да ти намеря куп теми на 12-13 годишни,които питат за целувки,срещи,секс етц и в много от тях никой не ги е нагрубявал или им се е присмивал,Много хора по-големи от тях са им давали съвети,а това ,че има някои ,които им се присмиват над темите са разни горе -долу на тяхната възраст ,които си нямат друга работа. Както се присмиват на тях,така се присмиват и на теми ,написани от 18-20 годишни.Не забравяй ,че това е форум ,а не е фейс ту фейс.
    Последно редактирано от SuNsEt : 08-27-2012 на 11:21

Град
    София
    О, 85-90% от тези теми преминават в подигравки. Тук таме някой казва и по нещо мило или дава съвет. Вземи Зайка за пример. Нея я ядат през тема как така носи грим и има лещи, защото е на 13. Колко снимки на изкуствени момичета има из темите за снимки, за които никой дума не казва, защото са на по 17-18. Камо ли, ако попитат нещо за секса. Не, че ще го правят - аз си мисля, че има много малко такива случаи на деца, правили секс на 12. Някакви изключения. Просто питат. И по-големите с по 2-3 години им се присмиват, обиждат ги, пращат ги да правят не знам си какво. И да не е във всяка такава тема, в повечето си е точно така. Интернета вече е навлязъл в ежедневието на хората. Не е лошо това да го приемат всички. Не казвам, че е правилно. На 13 години аз научих всичко за любовта, пубертета и прочие от една образователна книжка по темата и считам, че е в пъти по-добре, отколкото да разпитваш разни непознати, които кой знае от какъв неверен източник черпят информация. Но вече е факт, че днешното поколение има голям досег с компютрите и хич не е чудно, че ги ползват за набирането на знания по всички възможни въпроси. Някак ми се струва в пъти по-малко вероятно да ги накарате да не го използват и е най-добре по-скоро да им се дава възможност да се изразяват, и да получават адекватни отговори. Не всеки родител е склонен да разговаря с детето си по тези теми. Не върви да си ходят с абстрактните представи, че жените цвъркат мляко всекидневно и прочие (реален мой познат, реален случаи; изцепи ми го, когато беше на 15). И няма лошо да си имат тяхна малка тема за всичко това. За любов ( с детските представи за това, всъщност, ако се замислиш без да включваш секс, бременности и тн. изключения, е адски сладко и красиво), за козметика (ами какво, време им е вече на някои, днес се развиват по-бързо - на много им трябват кремове за акне, епилатори, дезодоранти, лосиони и бла бла), за секс, ако щете за алкохол и прочие (въобще не е нужно да употребяват). Наистина ли на 13 не сте били любопитни И на тези теми? Нужно ли е да си посредствено дете, което не се занимава с друго, за да питаш понякога глупави въпроси за неща, от които още не разбираш, а ти се иска? На 12 бях свръх любопитна за всичко това, което не значи, че съм се занимавала САМО с тийн проблеми. И за тях важи. Щом искат да си имат тяхна по-детска темичка, какво толкова ви пречи? Дори е в правилния раздел. "Училище и приятели". По същия начин ние си имаме "Пълнолетник" и "Бъдещи мами".
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен Аватара на Elli *
    О, 85-90% от тези теми преминават в подигравки. Тук таме някой казва и по нещо мило или дава съвет. Вземи Зайка за пример. Нея я ядат през тема как така носи грим и има лещи, защото е на 13. Колко снимки на изкуствени момичета има из темите за снимки, за които никой дума не казва, защото са на по 17-18. Камо ли, ако попитат нещо за секса. Не, че ще го правят - аз си мисля, че има много малко такива случаи на деца, правили секс на 12. Някакви изключения. Просто питат. И по-големите с по 2-3 години им се присмиват, обиждат ги, пращат ги да правят не знам си какво. И да не е във всяка такава тема, в повечето си е точно така. Интернета вече е навлязъл в ежедневието на хората. Не е лошо това да го приемат всички. Не казвам, че е правилно. На 13 години аз научих всичко за любовта, пубертета и прочие от една образователна книжка по темата и считам, че е в пъти по-добре, отколкото да разпитваш разни непознати, които кой знае от какъв неверен източник черпят информация. Но вече е факт, че днешното поколение има голям досег с компютрите и хич не е чудно, че ги ползват за набирането на знания по всички възможни въпроси. Някак ми се струва в пъти по-малко вероятно да ги накарате да не го използват и е най-добре по-скоро да им се дава възможност да се изразяват, и да получават адекватни отговори. Не всеки родител е склонен да разговаря с детето си по тези теми. Не върви да си ходят с абстрактните представи, че жените цвъркат мляко всекидневно и прочие (реален мой познат, реален случаи; изцепи ми го, когато беше на 15). И няма лошо да си имат тяхна малка тема за всичко това. За любов ( с детските представи за това, всъщност, ако се замислиш без да включваш секс, бременности и тн. изключения, е адски сладко и красиво), за козметика (ами какво, време им е вече на някои, днес се развиват по-бързо - на много им трябват кремове за акне, епилатори, дезодоранти, лосиони и бла бла), за секс, ако щете за алкохол и прочие (въобще не е нужно да употребяват). Наистина ли на 13 не сте били любопитни И на тези теми? Нужно ли е да си посредствено дете, което не се занимава с друго, за да питаш понякога глупави въпроси за неща, от които още не разбираш, а ти се иска? На 12 бях свръх любопитна за всичко това, което не значи, че съм се занимавала САМО с тийн проблеми. И за тях важи. Щом искат да си имат тяхна по-детска темичка, какво толкова ви пречи? Дори е в правилния раздел. "Училище и приятели". По същия начин ние си имаме "Пълнолетник" и "Бъдещи мами".
    Някой да каже нещо мило и вярно в тази тема !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    А 11-годишните не са такива. Teenager вече си от 12 до 18-годишна възраст.
    Глупости.
    Тийн си от 13 до 19 годишна възраст. Идва от английското teen почващо с THIRTEEEN (не twelve) и завършващо с NINETEEN.

Голям фен Аватара на explosion_
    То май тая тема стана 12+

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Айде оставайте ги да си споделят проблемите :ДД .Достатъчно ги тормозехме .. :Д

Аз съм на 14 ^^

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Защитавам, защото е очевиден смисъла на темата. На 15,16... етц. не им трябва тема, тях никой не ги гони отвсякъде. Докато, ако си на 12 и попиташ как да се целуваш, за гаджета или за лак на ноктите, се почва: "Аууу, ти си на колко? 12? Бе, я марш навън да си играеш!" А няма нищо странно да се събуждат такива интереси у тях. Лека полека навлизат в съответната възраст. Какво да обсъждат във форум за деца? Рисунки с пастели на русалката Ариел ли? Ти това ли си правил на 12-13? И какво пречи да си пишат там за детските им неща, а тук да си говорят за вече по-големите въпроси, които се зараждат в умовете им? По тази логика аз не трябва да стъпвам в bg-mama, защото още нямам деца. Вие се държите все 1 ще идат веднага да си купят кондоми, защото са влязли да четат и разпитват в "Секс". Аз си имах "гадже" и в детската градина без да съм се про*бала на 12. Нищо супер странно няма, но и е досадно да се води същия спор във всяка тяхна тема и накрая никой не обръща внимание на въпросите им или ако го направи е адски подигравателно. Затова са си направили тема. На мен ми стана супер сладко като я видях още преди да има втора страница. Надявах се, че "много големите и зрелите" няма да я осерете за отрицателно време.
    А извинявай, аз никога не съм казал да ходат да си играят навън и, че са малки. Точно на тая тема съм съгласен с теб, но просто няма смисъл от тая тема. Те кво мислиш, че ще пишат тука, като всички ПИТАТ неща, които ги интересуват, независимо дали са тъпи или не и тая тема освен да стане на един умрел, чат друго не може да роди. Пък за темата за секса въобще няма да пиша. Само ще кажа, че точно аз никога не бих критикувал някого за това на колко се е проебал.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    махайте ни се от темата гадни тийнейджъри
    да да много екстри..чудя се какво ли ще пише "Хора помощ изгубих си барбито" хаха или "Откъде мога да си купя дрешки за куклата ми", и ти ще си тийн какво си мислиш?! Забранено билo това направо ме разби,аре ходете си играйте.
    Последно редактирано от ivetmanova : 08-28-2012 на 09:04

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    вие на 11 или 12 още не сте тийн, я къш
    А така
    "Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Детска радост, дъвка с косъм!
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Аз съм на 14 и ми е забранено да съм тук, щото е само до 12 годинки

Пффф боже държите се с тях се едно са на 5. Едва ли ще има някой тук, който на 12 си е играл с кукли, колички и т.н. На 15 съм и много добре помня какво правехме преди 3 години, повечето тук пишат все е едно са на 30. И преди 3 години имаше интернет, Facebook ( impuls) и точно това беше забавлението тогава. Не виждам какъв ви е проблема, пишете накакви романи, които едва ли някой ще прочете, вместо да оставите 12 годишните, да си обсъждат нещата, които ги вълнуват.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от ivetmanova Виж мнението
    да да много екстри..чудя се какво ли ще пише "Хора помощ изгубих си барбито" хаха или "Откъде мога да си купя дрешки за куклата ми", и ти ще си тийн какво си мислиш?! Забранено билo това направо ме разби,аре ходете си играйте.
    Пааххахах ...Ти щот си мноУ голяма .На колко си ?На 13..Пффф.Стига си се правила на остроумна Т'ва за барбито и за дрехите на барбито е много тъпо (nod) .Ходи си играй ти (: .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си